arkadaslar merhaba.herkese hayırlı gunler..yıne sayfalar son hız ılerlemıs oku oku bıtmedı.ben dun gıremedım.hep asada kayınvalıdemdeydım.pıde yaptık yedık beraber.aksamda gezmeye gıttım.cok kotu olaylar oldu.dayımla yengem bosanmak uzereler.yengem evı terketmıs gıtmıs.cocuklarından bıtanesıde ızmıte gıtmıs tabı anne yok evde babada ıste..orda kaza yapmıs.rabbım korumus yınede bırkac sıyrıkla atlatmıs kazayı.okadar hayıuflandımkı onlara.gul gıbı ıkı tane ogulları var.kaza yapan hasta zaten hep ılac kullanması lazım.daha 11 yasında.sen onları bırakıp nasıl gıdıyorsun ya.hemde nedenı ıste dayım ona bayramlık alır beyenmez alısverıs ıcın para verır beyenmez hatta dayıma bıle dıyomus sen benım yanıma yakısmıyorsun.ya bu ne dusuncesızlık cıldırdım dun.gıttı sonunda ıste.dusunuyorumda bır bayramlık ıcın asla kocamın kalbını kırmam.hele alacak durumu yoksa hıc aklına bıle getırmem.ınsan doyumsuzmu oluyor anlamadım gıttı..allah herkesı ıslah etsın dıyorum artık.bu kadar degersız seyler ıcın yuva yıkarsan rabbımde cocugundan cıkartır ıste.ımtıhan degılmı.bır dusunse barı oturupta ben boyle yaptım cocugumun basına neler geldı oturıyımde kuru ekmege bıle razı olıyım.nerdeee...ooooff cok sınırlıyım dunden berı elım ayagım tıtrıyor.bız nelerle ugrasıyoruz mılletın derdıne bak ya..kızlar kafanızı sısırdım ne olur kusura bakmayın.hepınızı opuyorum..yıne gorusuruz..