Canım şu pre seed hakkında bana bilgi verirmisin?İnternetten araştırdım ama kullanan kişiden duymak daha iyi gelir. Bunu hem eşin hem sen kullanıyosun galiba. Ayrıca bundan başka neler yaptın, neler yediniz, neler içtiniz? Benim eşiminde sayısı 7 milyon. Belki bende pre seed alabilirim.
Canim kusura bakma sehir disindaydik iki gundur yeni geldim ve direk internetin basina oturdum. Mesajini yeni gordum yani.
Pre-seed bir kayganlastirici, benim ihtiyacim olmadigi halde alip kullandim cunku bu spermlerin daha uzun sure yasamasina olanak verdigi gibi, spemlerin rahme yol almasina yardimci oluyor.
Bunu sadece ben kullandim. Ben 6 li aldim ve her iliskide bir tup kullaniliyor.
Esime yedirip icirdiklerimin faydasi oldugunu sanmiyorum cunku daha yeni baslamistim yedirip icirmeye.
Bak eger ingilizcen varsa amazon.com dan pre-seed i kullananlarin yorumlarina bir bak cok umut verici. Mesela iclerinden 1 bayan soyle yazmis: Esinin sperm sayisi ve hareketliliginde problem varmis, doktor sizin cocugunuzun olmasi %1 ihtimal demis. Ve kadin bunu kullandigi ay hamile kaldigini yazmis. Yani zannedersem sperm sayisi az bile olsa, pre-seed olan spermleri yumurtaya tasiyor ve gebelik ihtimalini artiriyor ki bu buna ornek. Belkide bizdede boyle olmustur bilemiyorum. Allah biliyor. Nasibimiz bu aymis. Allahima sonsuz sukurler olsun. Sizlerinde yuzlerini guldurup, bebislerinize kavustursun.