canım benim şimdi gördüm.inşallah becerip kabul ettim.ben testi inşallah yarına kadar adet olmazsam yarın yaptırmayı düşünüyorum.kan veririm yani.sonucunu muhakkak yazarım size ama çok korkuyorum .allahım yardım et bana.hakkımda hayırlısını ver.yarım saatte bir tuvalete gitmekten sıkıldım artık.ha bire gidip gidip bakıyorum varmı bişey diye.her seferinde ohh çok şükür deyip sevinçle kalkıyorum. oldukça komiğim aslında.bide durumu eşime çaktırmamaya onuda heveslendirmemeye çalışıyorum.zaten oda hiç ihtimal vermiyor.şu son sonuçlardan sonra.bana diyorki sen unut şimdi bunu.bu hormanal bi gecikme.sen önümüzdeki ayı düşün.kaç yumurtan toplanacak.kaçı döllenecek kaç tane transfer olacak.neyse hayırlısı olsun...
Canım çok iyi , teşekkür ederim. Bazen karşılaşıyoruz senle söylücem söylücem ben de atlıyorum. İlk sen listemize kayıt olduğunda teklifte bulunmuştum. kaydirigubbakcemile3 Neyse artık olmuş. kaydirigubbakcemile5
Canım inşallah güzel bir haberle dönersin. Eğer olmazsa sanırım öbür aya tüp bebek deneyeceksiniz. İnşallah çoğu arkadaşımız gibi tedavinin eşiğinden dönersiniz. Mucizeniz kapınızı çalmıştır dilerim. a.s. :Saruboceq: :CüvCüv:
Olumlu ya da olumsuz bizlere haber vermeyi unutma bitanem. Şeniz