- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın arkadaşlar hepinize,
hayırlı cumalar,
birkaç gündür bilgisayarım arızalıydı ,tamirden akşam geldi ve bugün girebildim,sanırım sitede de sorunlar varmış zaten,herkes siteye girmekte zorlanıyormuş ve bu arada dua hareketimizle ilgili olanları okudum ve çok üzüldüm,birlikte dua ediyorduk ne güzel,bundan sonra böyle durumlarda özel mesajlşırız artık ne diyelim,nevrosky canım senin durumuna da üzüldüm ama neyseki okuduğum kadarıyla bugün siteye girebilecekmişsin,sevindim hihoyyyt
Hayırlı cumalar canım inşallah dediğin gibi canım herşey artık yoluna girer ve güzel olur.Herkese hayirli güzel ve bereketli cumalarrrrrrrr..................inş..........herşey daha güzel olcak arkadaşlar..................dua ile...................
slm kızlar bende şimdi okudum yaa eşimin ananesi vefat etti bütün gün cenaze evindeydim nevrosky yoklugu çok belli oluyo ama yarın gelcekmiş valla hepimizin moral kaynagı iyiki var onu çok seviyorum bizi bir araya topladıgı için çok mutluyum iyi var hepiniz iyiki varsınız
arkadaşlar günaydın hayırlı cumalar olsun hepimize nevroda aramıza çabuk dönsün onu özledikkkkk:Saruboceq:
kızlar hepinizden allah razı olsun başsılıgı dilekleriniz için
hepinize hayırlı cumalar yaa benim kafam çok karışık sizlerle paylaşmam lazım kaç gündür bekliyorum neyimi adetimi benim günümde sadece pembe bir leke geldi sonraki gün hiç bişey yok ve ben abdest aldım üzerinden 6 gün geçti hala bişey yok gögüslerim şişti agrıda var sık idrara çıkma sanki hani tutarsınızda kasıklarınız patlıcak gibi olurya sürekli o vaziyetteyim ümitlenip idrar testi yaptım 3 gün geçtiğinde negatif çıktı şu an günlerdir kasık agrılarım var ara ara çok fazla agrı giriyo bide naneli bişey yediğinizde hani ferahlık olurya işte ben kasıklarımda onu hissediyorum heh oldum diyorum ama değil kırmızılar bir leke bile yok sadece beyaz akıntım var acaba neden böyle oldum sökülemiyormu acaba ondanmı bu agrılar üff bana bir akıl verin
Günaydın canım sanada hayırlı cumalar çok şükür gelemeye başladınız bende kimse yok diyodum
kızlar hepinizden allah razı olsun başsılıgı dilekleriniz için
hepinize hayırlı cumalar yaa benim kafam çok karışık sizlerle paylaşmam lazım kaç gündür bekliyorum neyimi adetimi benim günümde sadece pembe bir leke geldi sonraki gün hiç bişey yok ve ben abdest aldım üzerinden 6 gün geçti hala bişey yok gögüslerim şişti agrıda var sık idrara çıkma sanki hani tutarsınızda kasıklarınız patlıcak gibi olurya sürekli o vaziyetteyim ümitlenip idrar testi yaptım 3 gün geçtiğinde negatif çıktı şu an günlerdir kasık agrılarım var ara ara çok fazla agrı giriyo bide naneli bişey yediğinizde hani ferahlık olurya işte ben kasıklarımda onu hissediyorum heh oldum diyorum ama değil kırmızılar bir leke bile yok sadece beyaz akıntım var acaba neden böyle oldum sökülemiyormu acaba ondanmı bu agrılar üff bana bir akıl verin
bir yandan kendimi ümitlendişrmek istemiyorum ama bir yandanda insan ümitleniyoo :çok üzgünüm:keşke hamile olsam:CüvCüv: dediğiniz gibi pazartesiye kadar bekleyip kan testi yaptırcam ablamdan biliyorum idrarda negatif çıkmıştı oda inanmayıp kan testi yaptırdı hamileydi ben de öyle olmuşumdur inşallah :Saruboceq:çok kötüyüm sürekli aglıyorumsenağlama belkide stres yaptıgımdan gelmiyodur eşimin kuzeni daha bir aylık evli ve hamile onuda duyunca çok kötü oldum bizim 4 sene olcak gelen yok
canım sitede sorun olduğu için dün hiç girmedim allaha şükür şuan da bir sorun yok inşallah hep böyle devam eder gıcık oluyor insan girmeyince klava:
bir yandan kendimi ümitlendişrmek istemiyorum ama bir yandanda insan ümitleniyoo :çok üzgünüm:keşke hamile olsam:CüvCüv: dediğiniz gibi pazartesiye kadar bekleyip kan testi yaptırcam ablamdan biliyorum idrarda negatif çıkmıştı oda inanmayıp kan testi yaptırdı hamileydi ben de öyle olmuşumdur inşallah :Saruboceq:çok kötüyüm sürekli aglıyorumsenağlama belkide stres yaptıgımdan gelmiyodur eşimin kuzeni daha bir aylık evli ve hamile onuda duyunca çok kötü oldum bizim 4 sene olcak gelen yok