Merhaba canım. Aramıza hoşgeldin. Tabiki eklerim seni de listemize. İnşallah ilk denemenizde hamile kalırsın canım. Diğer değerler nasıl. Sayı ve hareket? Fikrimiz olması için. Micro da pek farketmiyor zaten.
Selam Nevrosky, sayı çok iyi total sayı 130 milyon ve total motilite son teste %69..sorun morfoloji bizde. bir kaç araştırma yaptım, ve sperm'ın dna'sı baş kısmında bulunuyormuş dolayısıyla amorf baş olunca spermin dna'sı da sorunlu olduğu anlamına geliyormuş...gebelik bizim durumumuzda imkansız değil fakat süreç uzun..
iyi akşamlar kızlarhihoyyyt
aramıza yeni arkadaşlar katılmış hepsi hoşgelmişkaydirigubbakcemile5
bugün iğnelerimi aldım .ve büyük bir heyecanla adet olmayı bekliyorum beş yıldır ilkkez
eşim bile meğer benden ümidi kesmişsin be canım dedikaydirigubbakcemile3
haaytım asıl ben kendimden ümidi kestim yaşlanıyorum bak dedimsenağlama
ayın 18/19 bi gelse bende hemencik aşılamaya start versem kızlaaaaaaaaaaaarrsırnaşık şey
Canım hasta olmazsan iğneler elinde patlarrrrrrr. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 İnşallah olmazsın da patlar :roflol: Olursan da iğnelere geçersin. Kız şanslısın heee. Ne olursa sevineceksin. :dance:
he valla nevrom ilk kez bu ay çok sevincem.hamiş kalırsam iğneleri bağışlıcam zaten bidanem:sm_cool:
slm kızlar ya ben sizin hızınıza hiç yetişemiyorumm.....:uhm::uhm:
bu arada nevroski inan okadar çok pozitif enerji veriyosun ki etrafına valla sana hayranlık duymaya başlkıcam hee ama aramızda kalsın kocam kıskanırr :roflol::roflol:
bu arada cerencim allahım tamamına erdirsin inşallah senin adına cok sevindimm:1hug:
kızlar rabbim bu mubarek gunde ettiğiniz duaları geri cevirmesini inşallah en yakınzamanda hepinizin yüzünü guldurur :1hug:
Nevroski eşim hiç sigara kullanmadı ..stresten kaynaklanıyor muhtemelen. sperm dna fragmantasyonundan hiç haberin var mı ? çünkü az önce dediğim gibi morfoloji sorunu spermin dna'sından kaynaklanıyor eğer dna'sında çok fazla fragmantasyon oluşursa zaten ''kafalar hemen yamuluyormuş '' :) istersen bununla ilgili bir yazı buldum sana link'ini gönderebilirim.
slm kızlar ya ben sizin hızınıza hiç yetişemiyorumm.....:uhm:
bu arada nevroski inan okadar çok pozitif enerji veriyosun ki etrafına valla sana hayranlık duymaya başlkıcam hee ama aramızda kalsın kocam kıskanırr :roflol:
bu arada cerencim allahım tamamına erdirsin inşallah senin adına cok sevindimm:1hug:
kızlar rabbim bu mubarek gunde ettiğiniz duaları geri cevirmesini inşallah en yakınzamanda hepinizin yüzünü guldurur :1hug:
Canım iyimisin sen?En son mesaj çekmiştim. Pazardı sanırım. Cevap gelmedi. merak ediyordum seni. Şeniz
Sağol bitanem.Hakkımdaki güzel düşüncelerin için çok teşekkürler. :asigim:
Amin canım inşallah. Allah razı olsun. :Saruboceq: a.s.
iyi olmaya gayret gösteriyorum canım elimden geldiğince ama hala lkahverengi lekelenmelerim devam ediyor malasef 15 gun oldu sürekli var hem gobekten hem kalcadan iğneye dvm süzgeç gibi oldum valla ama napıyım bebişime bişi olmasında allahın izniyle ben iğnelere razıyım gerekirse 9 ay vururum :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
yaw newrosky ben niye adet olamıyorum ya senağlama
okadar sıkıntı veriyoki anlatamam benneyaptımki
ay fenalıklar basıyo beni
bi gelse nası sevincem hasta olamamakta kötüymüş heeee
oyyyy anam oyyyyyyy vay anam vay :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?