hehehehehehe :roflol::delüüüü senin mesajını okudum okumadım tatlımmmm inşallah bidahakine nasip olur canım ayrıca o dediğin mesaj şeyi nasıl açılıyor bilmiyorum canımcım acemiyim daha
ye beni ye beni cokacimcoook
slm kızlar naber nasılsınız tatiliniz nasıl gidiyor bugün misafirlerim gelecek iftara çok işim var yani benim de adetime son 5 gün kaldı yine acabamı diye umutlanmaya başladım bu hafta benim için çok sitresli geçecek galiba İNŞAALLAH neşelide hamiştir canım arkadaşım bazıların idrar testi hemen çıkmıyor benim yengemde test yapmış hemen çıkmamış 1 hafta sonra çıkmış oda testi hastanede yaptırmıştı belki sende hamişsindir.
slm kızlar naber nasılsınız tatiliniz nasıl gidiyor bugün misafirlerim gelecek iftara çok işim var yani benim de adetime son 5 gün kaldı yine acabamı diye umutlanmaya başladım bu hafta benim için çok sitresli geçecek galiba İNŞAALLAH neşelide hamiştir canım arkadaşım bazıların idrar testi hemen çıkmıyor benim yengemde test yapmış hemen çıkmamış 1 hafta sonra çıkmış oda testi hastanede yaptırmıştı belki sende hamişsindir.
ayy kızlar bakın dularımızın neticesini aldık. cerencim hamişmiş.darısı başımıza inşallah.
CERENCİM seni ve eşini tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağına almakta nasip olur. ayağını sürüyüp hamiş kalmışsındır listeden seni devam ederiz inş. öpüyorum çiçeği burrnunda annemiz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kıslar tünaydın bende bugün miskinlik yaptım 12 de kalktım 3 gündür çok sancım var adet sancısı okadar fazlaki zor sabrediyorum gelse artıkda rahatlasam
kızlar benim göğüslerim acayip şişti yatamıyorum bile o denli yani elimi bile değemiyorum sizce neden başına böyle bişey gelen varmı normalde adetime yakın oluyordu böyle ama bu çok fena yafffffffffff
Nevrosky canım ben payıma düşeni okudum. Allah kabul eder inşallah.
Tünaydın canım. İyi yapmışsın. Belki gelmicek , belki gelmicek lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?