- 15 Mayıs 2007
- 1.699
- 4
- 47
herkese günaydın!! bizim topiğin tembel kızları,uyuyor mu herkes bakim? sanırım burda yalnızım:çok üzgünüm:
ben burdayım cerencim,sana da günaydın,nasıl gidiyor :CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese günaydın!! bizim topiğin tembel kızları,uyuyor mu herkes bakim? sanırım burda yalnızım:çok üzgünüm:
günaydın bayanlar ya benim bugün 37.günüm adet olmadım
ne güzel 35.gün ısım düştü adet olacam derken bugün yine 36.7 çıktı
ya adetim gecikecek yada geç döllenmeyle hamile kaldım inşallah
ve ben 34.gün tet yapmıştım tek çizgi çıkmıştı
sizce hamile olmuş olabilirmiyim
inşallah hamilesindir canım ama bence kesin sonuç için kan testi yaptırmalısın ,inş güzel haberler alırız :sm_cool:
bugün bilmiyorum eşim uyanınca ona söylerim isterse yaptırırım
çünkü oda hep umutsuz ve tedavi gördüğü içinde stres içinde belli etmesede
ama ben ikna ederim inşallah pozitif çıkarda bayramımızı yaşarız:)))
günaydın kader arkadaşlarım...bende dün çatlatma iğnesini vurundum ayetel kürsüyle çıktım evden.rabbim emeklerimizi araya salmasın işallah.olmazsa diğer aya.herşeyin hayırlısı olsun.allahım herşeyin hayırlısını bilir......ümitleri yitirmedimmi allah nasip eder.tevekkül etmek sabretmek.görün bakın bebişler olduktan sonra birbirimize işte ne kadar üzülmüştük çokta uğraşmıştık filan deriz...sonra yok mama yemiyor yok beni emmiyor.ay dişi çıktı çok ağlıyor gibi şeyler yazarız birbirimize...rabbimde göstersin gözümüze tez vakitte işallah...
arkadaslar merhaba.yenı hamısımız cerencım senı kutluyorum.allah tamamını erdırsın ve hayırlı evlatlar nasıp etsın.bende sayfaları oku oku bıtıremedım.ne kadar hızlısınız yahu yetısemıyorum vallahı.dun bende cok rahatsızdım.acayıp sancım vardı adet sancısı gıbı.nıyet etmemıstım zaten.kayınvalıdem agrı kesıcı ıgne vurdu.mısafır vardı cok kalabalıktık.orucumu yedım yanı bırgun.bu sancılar benı bırgun oldurucek.acaba yumurtalar buyudude kıstmı olustu dıyorum.zaten var bırsuru kıstım.of esımın spermıde dusuk.allahım ısyan etmıyorum ama dayanamıyorum artııkkkkkkkk...
cerencim kesinleştimi hamişlik.allahım tamamına erdirsin işallah.hamilelik haberi alınca sevinçten göbek atıyoruz...
ben burdayım cerencim,sana da günaydın,nasıl gidiyor :CüvCüv:
inşallah hamişsindir canımm:) seni umutlandırmak istemem ama o aradaki ısı düşüşü bebek yerleşirken yaşanıyor. 1 yıllık tecrübelerime dayanarak:) inşallah öyledir,arkama sen konarsın listede.
teşekkür ederim arkadaşım. inşallah darısıda sizlere.arkadaslar merhaba.yenı hamısımız cerencım senı kutluyorum.allah tamamını erdırsın ve hayırlı evlatlar nasıp etsın.bende sayfaları oku oku bıtıremedım.ne kadar hızlısınız yahu yetısemıyorum vallahı.dun bende cok rahatsızdım.acayıp sancım vardı adet sancısı gıbı.nıyet etmemıstım zaten.kayınvalıdem agrı kesıcı ıgne vurdu.mısafır vardı cok kalabalıktık.orucumu yedım yanı bırgun.bu sancılar benı bırgun oldurucek.acaba yumurtalar buyudude kıstmı olustu dıyorum.zaten var bırsuru kıstım.of esımın spermıde dusuk.allahım ısyan etmıyorum ama dayanamıyorum artııkkkkkkkk...
Merhaba arkadaşlar. hamiş arkadaşımızı kutluyorum. Nevrosky canım perşembe akşamı ne kadar okunması gerektiğini öğrenmek için siteye girip baktım ama cevap yazmamıştım kusura bakma. Cuma akşamı adetim bitti. O gece 65 tane okudum. Dün iftara misafirim vardı. Okuyamadım. Bugün okuyup bitiricem Allah'ın izniyle. Habersiz bıraktığım için kusura bakmayın arkadaşlar.
rosem alemsin sen ya hemen okumuşsun kaptırmayayım diye :roflol: okumasan da tabiki okumayanlar için de dua ediyoruz:1hug: ee elchini merak ettim haber yok de mi duaları okumuş mu?CADIARZU
kim demiş varikosel ameliyatı çok basit diye
eşim çok kötü yaa ben de bi okadar gergin üzgün stresli ne olcak şimdi
adam uyuyamıyo ağrıdan
bişeyde yapamıyorum
Allahım sen yardım et
inşallah hamişsindir canımm:) seni umutlandırmak istemem ama o aradaki ısı düşüşü bebek yerleşirken yaşanıyor. 1 yıllık tecrübelerime dayanarak:) inşallah öyledir,arkama sen konarsın listede.
merhaba ay işallh o gunlerı goruruz....gece canım cok sıkılmıstı ama oolsun moralımız yuksek tutalım...bak dun cerencımın haberı belkıdebugun baska bır arkads.yada bu tedavı sonunda senın mujdelı haberını alırız.ayyy sonrada nevroskycımın pembe kosesınde adın......hıc canımızı sıkmayalım...pozıtıf dusunelım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt