Bende temiz kağıda salati tefriciye duasını yazdımm seve seve hemde yarını dört gözle bekliyorumm .hihoyyyt :CüvCüv:
merhaba arkadaşlar ben 28.veya 29.gün hasta olacakken 23. gün hasta oldum ve bugün 5. gün nasıl iş anlamadım çok az oldum leke gibi bitti şu an da ama ağrı kesici içmiştim karnım ağrımasın diye o mu kesti acaba ama her zaman artırırdıı üff anlamadımm niye böyle olduu
saol hejaa alıştımm bol boll kanamayaaa garip geldi ama var ya 3 tane içtim 2 gün de çünkü bıktım karın ağrısın dan bide 23 gün de olunca ne biliyim amannnnn
ne güzell herkess dua okuyorr allah kabul ettsinn arkadaşlarrrrr
Şeniz Özenli arkadaşım. :asigim: Allak inşallah kabul eder bu dualarımızı. :Saruboceq: :CüvCüv: :ecrin_bebek:
Aminnn Aminnnn Aminn .Bu dualarımız yalvarışlarımızz rabbimin huzurunda nail olur inşallah Sağlıklı,hayırlı ve salih evlat verir inşallah hayırlı zamanda :Saruboceq::CüvCüv:
Canlarım ; 4444 Dua için ilk adımı attım. Tek tek niyet ettim hepimiz için. Başladım okumaya. Listede olan ve dağıtımını yaptığım arkadaşlar niyetsiz olarak okumaya başlayabilirler.
300 selavat daah ekle canım şimdilik yaatyımd aayrına devm edriz inş dua edınce kendımı daha da rahat hzurlu hissettim canım al lah razı olsun böle bi düşünceyi hayata geçirdiğinz için çok sğlun
nevroscum sen bu gece uyumayı düşünmüyormusun yarın nasıl erken kalkacaksın ben bu saate kadar oturuyorum ama öğlen 12 ye kadar uyuyorum nasıl uykunu alabiliyormusun bari
Evet canım düşünüyorum aslında. Öpüyorum seni. Şeniz Pek alamıyorum. Ama sizlerle olmak uykudan daha güzel geliyor.
Hepinize iyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar canlarım. a.s.
Canım evet dağıttım. Sen yarın bana dön MSN'den. Bende 154 tane var. 100'ünü bu gece başlatırken okuyacağım. 1 tanesini sona bırakacaktım. 4'ünü sona bırakırım. Sana da 50 adet veririm o zaman benden. kaydirigubbakcemile5
:lepi::lepi::lepi:süperrrrrr teşekkürler canımmm ben haber verririm sana.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:lepi:
Günaydın kıslar,
Hepinize hayırlı cumalar diliyorum inşallah bu mübarek günde beyaz melekten güzel bi haber alırız.
Nevrosky dualara başlamışsın Allah kabul etsin canım herkesin gönlüne göre verir inşallah.
Tez zamanda hepimiz kavuşuruz meleklerimize.:Saruboceq:
Canım bide 350 ihlas 200 salavat eklermisina.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?