AMinnn :)Evet canım alev ablama çook sevindimmmm.Mucizesine kavuşucak allahım ona hediyesini verdiii :CüvCüv::teytey::teytey:
İnşallah biz de en kısa zamanda mucizelerimize kavuşuruz. :Saruboceq: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AMinnn :)Evet canım alev ablama çook sevindimmmm.Mucizesine kavuşucak allahım ona hediyesini verdiii :CüvCüv::teytey::teytey:
İnşallah biz de en kısa zamanda mucizelerimize kavuşuruz. :Saruboceq: :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5
nevroskycim canım duamız bitmiş. ben bugun okuyamadım çok yoğundum. okuyan okumayan herkesten en fazla da senden allah razı olsun bitanem. allah inş. dualarımızı kabul eder ve hayırlısyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
inşallah canım dediğin gibi bizde mucizelerimize kavuşuruz böyle mucize bir şekilde hamile kalanları gördükçe inancım dahada çok artıyor yaradan istedikten sonra demek ki her şey fasafisoymuş yani bizimde kalacağımız günler yakındır inşallah :Saruboceq: aslında bende kızımda mucize bir şekilde hamile kaldım benim kızım evliliğimizin dördüncü yılında oldu sonra anlatırım hikayemi a.s.
Canlarım ben çıkıyorum. Hepiniz kendinize iyi bakın. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. a.s.
ofsssssss icim aciyorrrrrrr
bu gece bir baskaaaaaaaa bu gece yoklugun daha bir aci veriyor canim bebegimmmmm
umudum bitiyor gibi senağlama careler tukeniyor gibiiiiiiiiiiiiiiii
hasretinden yuregim sizliyorrrrrrrrrrrrrrr
minik ellerini,uzat elimizeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
bitsin bu aci yavrummmmmmmmm
babanla her gece seni dusunuyoruzzzzzzz
eminim sende bize gelmek icin can atiyorsunnnnsenağlama
bugun arkadasimin yeni dogmus bebegini gordum canim yavrummmmmm
onlan sana haber yolladimmmmmmm
bekletme bizi kurban oldugummmmmmmmmmmmmmmsenağlamasenağlama
RABBIM BIZLERIDE YAVRULARIMIZA KAVUSTURUR INSALLAH EN YAKIN ZAMANDAsenağlama
Günaydınnnn Kızlarrrr Herkeze mutlu,huzurlu ,sağlık dolu bir gün geçirmenizi diliyorumm.Stres yokk rahat Relax Relax olun hehehe bizimde gelicek bebişlerrr müzikkkk son ses açın müziğin akışına kaptırın kendinizi dans edin :)şuan duramıyom ben :dance::dance::teytey:
:roflol::roflol:geldiler bana yine müzikk delüsü olarak
Balımmmmm ; sana da günaydın. Günün güzel geçsin inşallah. Sürekli bir şey delüsü olmak zorundamısın? :roflol: Delülük kanında var sankü :roflol: :roflol:
Sağolll canımm arkadaşlar söyleye söyleye adım öyle kaldı ne yapayım :) Bendede alışkanlık haline geldi dile getiriyom hahaha.Zten relaxtımm dün 2 hamiş haberinden sonra ugün bulutlardayım sankii yüreğimde rabbimin bana verdiği huzur,rahatlık,ferahlık varr.Kızlar hep dua edin ben hep içinden her zaman söylerdim Rabbim bana sabır ver,dayanma gücü,güç,kuvvet ver,zihnnimdeki bebek düşüncesini rahatlat ve tatil dönüşü bunu görüyorum faydasını Rabbimin izniyle şükürler oslun Allahım sana.Eşime bile geldiğimden buyana evde tek kelime etmedim:)hergün adamın başının etin yiyen ben hehehesırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol:
,Ben biraz çıkıyorum. Sonra yine gelirim kızlar. Yani balım. Şu an kimse yok sanırım. kaydirigubbakcemile3