Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Miktar(ml): 2.5 ml
pH: 7.5
Likefikasyon süresi (37 C): 15 dakika
Viskosite : Normal
Görünüm :Gri-opak
1.saatte toplam hareketli sperm yüzdesi:%50
1.saatte ileri hareketli sperm yüzdesi:%45
Toplam sperm sayısı (milyon/ejekulat) :45 milyon
Sperm yoğunluğu (milyon/ml):18 milyon >/ ml
Normal morfolojili sperm yüzdesi:%3
Yuvarlak hücre (milyon/ml):<1 milyon /ml
Lokosit (milyon/ml):<1 milyon/ml

Sonuç aynen böle canım ne yapmamız gerekir bilmiyorum.
Canım durumumuz hemen hemen aynı seninle.16 aydr çocuk istiyoruz, 9 aydır bu durumu biliyoz. Eşim sperm artırıcı takviyeler kullanıyor çok fazla faydasını göremedik henüz ama bıkmadan usanmadan devam ediyorz.
Söyleyeceğim şu ki, durumunuz ne iyi ne kötü. Kötünün iyisiyiz yani. Sizin durun genetik faktörlerden mi kaynaklanıyor yoksa varikosel falan mı var ? Eşin öncelkle bi üroloji uzmanına görünsün. Sonra da Emodex die bi ilaç var sperm artırıcı etkisi var tavsiye ederm. Eczanelerde bulabilirsiniz. Bide Çakşır otu çok faydalı bu konuda

Cnm sayılar çok kötü değil kalite önemli doktor ne dedi

spermiogram testi
hareket :
30........%55
60......%50
120......%45

sayı: 10.6 ml
sizce nasıl kızlar dr normal dedi ama emin olamadım

cnm değer sonuçlarınız pekte kötü değil dr unuz ne dedi bu duruma bakarak varikosel mi var acaba ? tek birtane teste bağlı kalma 3 tane sonuç bulunsun elinde ki dr net bişey söyleyebilsin mutlaka uzman bir dr un olsun cnm geçmiş olsun tekrardan

Arkadaslar esimin ilerleyen sperm orani ilk testte %16 cikdi . 1 ay sonra bir test daha yaptik ve sonuc %36 cikdi . ilerleyen sperm sayisi %36 gebe kalma ihtimalim varmi :KK43: bu dusuk oranmi .

bu sonuç normal canım sayı da hareket te normal değerlerde

Arkadaslar esimin ilerleyen sperm orani ilk testte %16 cikdi . 1 ay sonra bir test daha yaptik ve sonuc %36 cikdi . ilerleyen sperm sayisi %36 gebe kalma ihtimalim varmi :KK43: bu dusuk oranmi .
ileri hızlı ve yavaş hızlıların toplamı mı bu?sadece ileri hızlılarsa çok iyi.ikisinin toplamıysa da çok kötü değil,hamile kalınabilecek oran..

spermiogram testi
hareket :
30........%55
60......%50
120......%45

sayı: 10.6 ml
sizce nasıl kızlar dr normal dedi ama emin olamadım
bu sayı ml.de ki sayı mı,toplam sayı mı ?ml.de 15milyon ve üzeri,toplamda 40milyon ve üzeri normal değerler sayılıyor canım.hareket iyi

bahçecide 1 i transfere giden biri gitmeyen 2 denemem var sorunumuz şiddetli OAT ,tane ile sperm çıkışımız var sizce hangi doktorla devam etmeliyim,,2 denemeyi aytun hn la yaptım ama tekrar tekrar aynı şeyler hevesimi kaçırdı değişikliğe ihtiyacım var merkezden memnunum ama değişik bir doktorla denemek istiyorum benim gibi olup başarı yakalayanlar doktorunuz kimdi ?

volüm: 3.5 ml
likefaksiyon: 20 dk
ph: normal
vizkozite: normal
aglütinasyon: yok
sayı: 26 milyon
total hareketlilik: % 67
progresif hareketlilik: (+4): 15 (+3): 39
hareket:KK43:+2): 13
sperm dışı hücre: 1 milyon
progresif hareketli sperm sayısı: 4 milyon
morfoloji( kruger'e göre): %3
iki yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. hiç korunmadım. daha önce varikoselden dolayı sperm düşüklüğü vardı, ameliyattan sonraki sonuçlar bunlar. çevremde düzgün açıklama yapan bir doktor yok ve çok çaresizim. başka yere gidecek gücüm de yok. lütfen yardım edin?

Arkadaşlar benimde eşimde sperm sorunu vardı.aşıla tüp bebekle olmadı..bitkisel tedavi ve proceed kullandık şükür oldu. Bitkisel kür ve vitamin kullanırken düzenli muz, arı poleni de kullandık.

Kızlar bi de bana yardımcı olur Musunuz
Benim nasip olursa 2. Çocuk istiyoruz
İlki kendiliğinden oldu ve kısa bir surede
Şimdi esim Ağrı sebebiyle Dr a gittiğinde öğrendik ki varikosel mis :KK43:
Sperm testinde sayı ml de 72 milyon ileri hızlı %6 morfoloji %2 hareketsiz %40
Dr ameliyata gerek olmadığını değerlerin kotu olmadığını söylemiş
Şimdi benim ilk çocuğu yaparken de mi bu değerler vardı acaba sonradan bu kadar değişir mi o_O
Çok mu umutsuz vakayım ya :KK43:bazıları çok kotu seyler yazmış kesinlikle hamile kalamazsın kalsan da düşer :KK61:

Kızlar bi de bana yardımcı olur Musunuz
Benim nasip olursa 2. Çocuk istiyoruz
İlki kendiliğinden oldu ve kısa bir surede
Şimdi esim Ağrı sebebiyle Dr a gittiğinde öğrendik ki varikosel mis :KK43:
Sperm testinde sayı ml de 72 milyon ileri hızlı %6 morfoloji %2 hareketsiz %40
Dr ameliyata gerek olmadığını değerlerin kotu olmadığını söylemiş
Şimdi benim ilk çocuğu yaparken de mi bu değerler vardı acaba sonradan bu kadar değişir mi o_O
Çok mu umutsuz vakayım ya :KK43:bazıları çok kotu seyler yazmış kesinlikle hamile kalamazsın kalsan da düşer :KK61:
gecmis olsun bizdede ikonco cocuk olmadi varikosel cikti ameliyat oldu yine ayni bosuna ameliyat okmasin bosuna zaman ve para gidiyor direk tup yapin

Merhaba arkadaşlar bir yıllık evliyim ve çocuk sahibi olamadık. Bende çikolata kisti var başlarda sorun benden kaynaklı sanıyorduk ama tüm tahliller ve rahim filmi temiz çıktı. Dr eşimden sperm tahlili istedi ve bazı değerlerin doğal yollarla olmasına engel olabileceğini söyledi. Değerleri buradan yazsam anlayan arkadaşlar yorumlanabilir mi?
Aglutinasyon= ++
Sayi=40 milyon
Toplam hareketlilik=%38
Morfoloji = %1
Bu değerlerle doğal yollardan hamile kalan var mı aranizda. Yoksa tüp bebek tek şansımız mi. Dr önce aşılama dedi ama tek sorun hareketlilik olsa belki işe yarardı ama bizde asıl sorun morfoloji.

Merhaba arkadaşlar bir yıllık evliyim ve çocuk sahibi olamadık. Bende çikolata kisti var başlarda sorun benden kaynaklı sanıyorduk ama tüm tahliller ve rahim filmi temiz çıktı. Dr eşimden sperm tahlili istedi ve bazı değerlerin doğal yollarla olmasına engel olabileceğini söyledi. Değerleri buradan yazsam anlayan arkadaşlar yorumlanabilir mi?
Aglutinasyon= ++
Sayi=40 milyon
Toplam hareketlilik=%38
Morfoloji = %1
Bu değerlerle doğal yollardan hamile kalan var mı aranizda. Yoksa tüp bebek tek şansımız mi. Dr önce aşılama dedi ama tek sorun hareketlilik olsa belki işe yarardı ama bizde asıl sorun morfoloji.
izim degerker sizinle ayni normal yol zor cnm

X