- 24 Ağustos 2009
- 1.294
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese merhaba. Arkadaşlar bugün benim de transferim var. Sorun spermlerde. Bu 4. denememiz. Ne olur bana da dua edermisiniz. Çok stresliyim. Rabbim yardımcımız olsun...
:teselli:olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile3
allah yardımcın olsun canım dualarım seninleeeeHerkese merhaba. Arkadaşlar bugün benim de transferim var. Sorun spermlerde. Bu 4. denememiz. Ne olur bana da dua edermisiniz. Çok stresliyim. Rabbim yardımcımız olsun...
Ayol sen gez, bizde temizlik yapalım..
Çamaşır,bulaşık off kadının çilesi bitmez anam bitmezzz..
Sidelya için bende dua ediyorum Allah'ım kurban olduğum yarabbim o bir embriyosunu ona bağışlar..
Su akşama yapacağım ama hiç umduum yok ben tek çizgiye o kadar alıştım ki çift bile olsa eminimki biz göz yanılması ile onu tek göreceğim.. Halim o kadar acınaklı anlayacağın :)))))
Bende temizlikten fırsat buldukça giriyorum kızlar, hepiniz kocaman öpüldünüz....
keşke canım ama nerdeeeeebelgincim işallah taedaviye gerek kalmadan bebişin seninle olur.sidelya işallah rabbim mucizeni gönderir.bilgem hayırlı haberlrini bekliyoruz.
Şimdi gidip gebelik testi alıcam kızlar sabah yapmam lazımdı ama kaçırdım yarın sabahıda beklicek sabrım yok..
3 gün gecikti adetim ve ne göğüste ne kasıkta hiçbir belirtim yok.. Bu demektirki bi kaç gün daha olmayacağımda buda adetimin 5-6 gün gecikmesi demek ..
Birde sol göğüsümde süt gibi beyaz bir akıntı geliyor ama çok değil damla damla..
Ben hiç sanmıyorum hamile olduğumu kızlar ..
Mevzim dönüşünden olabilir, psikolojik olabilir herşey olabilir ama hamilelikten olmaz adet gecikmem ..
Bana kızacaksınız ama 3 yıldır bekledim bu 3 yılda 30 kere kan tatlili 330 kerede idrar tahlili yaptım olmadı :))) ( rakamlar atmasyon oldu acık idare edin )
Ama rahim filminden sonra ya bi ihtimal Cenabı hak verdiyse diyorum..
Yarım saate sonucu yazarım canlarım görüşürüz şimdilik...
Eczane kapanacak yoksa...
Ah Belgin nerdeeeeeee??
Gittim aldım gebelik testi hemde 2 tane ..
Malesef tek çizgi ..
Zaten umudum yoktu hiç..
Bir kaç güne adet olacağıma eminim.. Neyse en azından içim rahat..
İlaçlarıma başlayıp tüp bebek ile yavruma kavuşma yolunda ilerleyeceğim ..
Şimdi gidip gebelik testi alıcam kızlar sabah yapmam lazımdı ama kaçırdım yarın sabahıda beklicek sabrım yok..
3 gün gecikti adetim ve ne göğüste ne kasıkta hiçbir belirtim yok.. Bu demektirki bi kaç gün daha olmayacağımda buda adetimin 5-6 gün gecikmesi demek ..
Birde sol göğüsümde süt gibi beyaz bir akıntı geliyor ama çok değil damla damla..
Ben hiç sanmıyorum hamile olduğumu kızlar ..
Mevzim dönüşünden olabilir, psikolojik olabilir herşey olabilir ama hamilelikten olmaz adet gecikmem ..
Bana kızacaksınız ama 3 yıldır bekledim bu 3 yılda 30 kere kan tatlili 330 kerede idrar tahlili yaptım olmadı :))) ( rakamlar atmasyon oldu acık idare edin )
Ama rahim filminden sonra ya bi ihtimal Cenabı hak verdiyse diyorum..
Yarım saate sonucu yazarım canlarım görüşürüz şimdilik...
Eczane kapanacak yoksa...
RABBİİM yardımcın olsun arkadaşım...Herkese merhaba. Arkadaşlar bugün benim de transferim var. Sorun spermlerde. Bu 4. denememiz. Ne olur bana da dua edermisiniz. Çok stresliyim. Rabbim yardımcımız olsun...
hayırlısı olsun Bİlgemcim....Ah Belgin nerdeeeeeee??
Gittim aldım gebelik testi hemde 2 tane ..
Malesef tek çizgi ..
Zaten umudum yoktu hiç..
Bir kaç güne adet olacağıma eminim.. Neyse en azından içim rahat..
İlaçlarıma başlayıp tüp bebek ile yavruma kavuşma yolunda ilerleyeceğim ..
evet Sidelyacım..hayılrı haberlerini okuyayaım diye tıklıyorum inan hep bu sayfayı...sidelya Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle a.s.
dimi prolaktinden gelirmiş memeden akıntı...bilgemcim prolaktin hormonuna bakıldımı
süt gibi akıntının gelmesi pek normal bir durum değil
dimi Bİlgem ya... gecmiyor günler ben 25 ekim gibi bekliyorum adetimi...
bide uzuun prtookolmu normalmi belli de değil benim...
hayırlısı olsunda bekleriz gerci...
bende artık üzülmüyorum her ay adetimin geldiğine..hele tüp bebek için hemen geliversin istiyruom :))
olucak Bİlgemcim Sidelyanında,seninde hepimizin olumlu olacak inş.
banada uzun protokol derler muhtemelen Bilgemcim...
yumurtaları dinlendirip okdan yayın cıkması gibi olacak ilaçlarla demişti doktor...
fırlayıvereckmiş yumurtalrızım en kalitelisinden uzun prptokolde...
dediğim gibi belikm benmde uzun protokol olursa 17 kasım gibi iğnelere başlanır27 kasım gibi transfer... aralık başı hayırlısıyla sonuç alırızı...
karışsın hadi senle bişeyler ( ne deniyordu aynı anda hamile olanlara unuttum :)))