benim moarlim de çok bozuk kızlar yaa..
eşim dün sperm testi yaptırdı.sonuçlar berbattt..
sperm sayısı normal ama %90 hareketsiz,%10 yerinde hareketli.morfoloji de % 4.
ileri hızlı ve ileri yavaş 0 yanii..şok olduk yaa..astenozoospermi yazmışlar altına.
ya ben anlamadım.geçen sene ileri hareket %10,ileri yavaş %35 ti.morfolojide % 7idi.1 senede nasıl bu kadar dğişebilir?
bizde normal yollardan denemeye çalışıyoruz.bu değerlerle tüp bile yapmazlar değilmi kızlar?
grip oldum.bugün okula da gitmedim.ama hastalığımı falan unuttum bu testten sonra.
kızlar istanbulda iyi bildiğiniz bir ürolog varmı?
Kızlar kesinleşti,
20 nin altındaki değerler içim 0,100 yazıyorlarmış zaten...
yani tutnamamış. ne yapalım takdir-i ilahi... artık bi süre bu konuyu düşünmek istemiyorum. buraya da girmiycem bir süre ama hepiniz için duacıyım, paylaşılarınız için çok çok çok teşekkür ederim, inşallah hakkınızda hayırlısı olur
dikkat kendine canım ankaranın soğunu bimem ama meşhurdur derler
birde adana gibi sıcaklar ülkesinden oranın soğuna alışmak zor gelir
canım çok merak ediyorum
inşallah 0 çıkan doğru değildir ve rabbim tekrardan yüzünü güldürür
papatyacım niye bu kadar üzülüyorsun değerleriniz çok çok kötüde değil burada daha kötü değerlerle doğal yoldan hamile kalan var
içini ferah tut canım
istanbuldaki en iyi ürolaglardan birisi emre bakırcıoğlu diye biliyorum
kuzum geçmiş olsun
bu ne yaaaaa bu günlerde hep olmsuluklar var
papatya çider formda tüpçü topiği var yaaa bizim arkadaşlar onlara bir sorsan sana yardımcı olurlar üroloğ konusnda
allah sabırlar versin canım.her işte bir hayır var.
tavsiyen için çok sağol cnm.araştırıcam.
sağol cnm.
tamam dediğin yere bakıcam.
Kızlar kesinleşti,
yani tutnamamış. ne yapalım takdir-i ilahi... artık bi süre bu konuyu düşünmek istemiyorum. buraya da girmiycem bir süre ama hepiniz için duacıyım, paylaşılarınız için çok çok çok teşekkür ederim, inşallah hakkınızda hayırlısı olur
ileri hızlı ve ileri yavaş 0 yanii..şok olduk yaa..astenozoospermi yazmışlar altına.
ya ben anlamadım.geçen sene ileri hareket %10,ileri yavaş %35 ti.morfolojide % 7idi.1 senede nasıl bu kadar dğişebilir?
bizde normal yollardan denemeye çalışıyoruz.bu değerlerle tüp bile yapmazlar değilmi kızlar?
grip oldum.bugün okula da gitmedim.ama hastalığımı falan unuttum bu testten sonra.
evleneli 6 yıl oldu biz 5 aydır korunmuyoruz fadikciğim fazla korunduk galiba:44:
canım yaaKızlar kesinleşti,
çidocum dediğin gibi takdiri ilahi rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş.çok iyi biliriz yaşadıgın moral bozuklugunu rabbim bir daha yaşayanlardan eylemesin.
kızlar nerelerdesiniz
günaydınlar nasılsınız sitelya senden benden başka kımse yok herkes horul horul uyuyor
aslına bakarsa bende onlar gibi uyumak isterdim ama malesef canım.artık onlarda benim yerimede uyusunlar artık.sen nasılsın şeker
günaydınlar nasılsınız sitelya senden benden başka kımse yok herkes horul horul uyuyor
katılıyorum sana benım yerimede uyusunlar çok şükür canım iyiyim bende napalım işde bakalım aşılama araştırıyoruz daha sonrada tüp bebege gececegız sen neler yapıyosun ankaraya taşınmışın hayılı ugurlu olsun ınsalah sana ugur getiriraslına bakarsa bende onlar gibi uyumak isterdim ama malesef canım.artık onlarda benim yerimede uyusunlar artık.sen nasılsın şeker
suuu bilgemm den haberin varmı siz görüşüyordunuz merak ettim yaaaaaaaaaaaa
tel varsa bir aramısın
ya telefon yokda feysden görüşüyoduk ama bayadır acmıyo
satttı bizi kırcam bacaklarını onungelsin burayada
Beni merak etmişsiniz sağolsun arkadaşlar ..
Malesef bebeğimi kaybettim..
Salı gecesi çok şiddetli kusma ve ishalden dolayı gece boyu acillerdeydik..
Bağırsak zehirlenmesi , gaz sıkışması ve enfeksiyon..
Çok sancı çektim gece geri geldik eve sabah 6 da uyudum 7.30 da kalktım..
Kalktım çünü yavrumu görecektim, randevumuz vardı kalp atışını duyacaktım kuzumun...
Ama duyamadık.. Bebeğim ölmüştü.. Yolk sac 5mm den büyük olmaması gerekirken 9 mm olmuş ve bebeğime yer kalmadığı için keseye yapışmıştı..
Tabi ben bebeğimi enfeksiyon geçirdiğim için kaybetmedim .. Geçirmeseydimde gece acile gitmeseydikte ben dün bebeğimin kalp atışını duyamayacaktım..
Dün sabah kendi dr'uma kontrole gittiğimde hemen bana bişey olduğunu anladı zaten ..
Bende gece yaşadıklarımı anlattım.. Bi kaç tahlilden sonra bana yatış verdi , serum alıp akşam taburcu edecekti fakat akşam çıkmamı istemediği için gece orada kaldım..
Devlet hastanesinin bir önceki gece yapamadığını sağolsun dr'um yaptı..
2 ayrı hastanenin aciline gittik fakat hiçbişey yapmadılar..
Bugün sabah eve gelebildim kızlar, ancak yazabildim size..
Cumartesi günü kürtaj olacağım..
Eşimle dün çok üzüldük ağladık ama sonra kendimize geldik , kendi kendimizi teselli ettik..
Biz birbirine aşık eşleriz mutlu bir evliliğimiz güzel bir yuvamız var..
Rabbime şükür ki bana bu mutluluğu nasip etti..
O yüzden kendimiz için bişeyler yapacağız..Kendimize yoğunlaşacağız..
Kader ksımet dedik yaşadık görüdük ve bitti..
Uzun bir süre tüp bebek konusunu rafa kaldırdık..
Böyle kızlar , hayatta herşey kısmet, hiç üzmüyorum kendimi hayırlısı buymuş..
Yaşımız çok genç o yüzden çok bişey kaybetmedik..
Hayatı çok seviyorum , yaşamayı çok seviyorum, güçlüyüm , yoluma devam edeceğim..
Sizleride çok seviyorum destekleriniz için çok teşekkür ederim..
Beni merak etmişsiniz sağolsun arkadaşlar ..
Malesef bebeğimi kaybettim..
Salı gecesi çok şiddetli kusma ve ishalden dolayı gece boyu acillerdeydik..
Bağırsak zehirlenmesi , gaz sıkışması ve enfeksiyon..
Çok sancı çektim gece geri geldik eve sabah 6 da uyudum 7.30 da kalktım..
Kalktım çünü yavrumu görecektim, randevumuz vardı kalp atışını duyacaktım kuzumun...
Ama duyamadık.. Bebeğim ölmüştü.. Yolk sac 5mm den büyük olmaması gerekirken 9 mm olmuş ve bebeğime yer kalmadığı için keseye yapışmıştı..
Tabi ben bebeğimi enfeksiyon geçirdiğim için kaybetmedim .. Geçirmeseydimde gece acile gitmeseydikte ben dün bebeğimin kalp atışını duyamayacaktım..
Dün sabah kendi dr'uma kontrole gittiğimde hemen bana bişey olduğunu anladı zaten ..
Bende gece yaşadıklarımı anlattım.. Bi kaç tahlilden sonra bana yatış verdi , serum alıp akşam taburcu edecekti fakat akşam çıkmamı istemediği için gece orada kaldım..
Devlet hastanesinin bir önceki gece yapamadığını sağolsun dr'um yaptı..
2 ayrı hastanenin aciline gittik fakat hiçbişey yapmadılar..
Bugün sabah eve gelebildim kızlar, ancak yazabildim size..
Cumartesi günü kürtaj olacağım..
Eşimle dün çok üzüldük ağladık ama sonra kendimize geldik , kendi kendimizi teselli ettik..
Biz birbirine aşık eşleriz mutlu bir evliliğimiz güzel bir yuvamız var..
Rabbime şükür ki bana bu mutluluğu nasip etti..
O yüzden kendimiz için bişeyler yapacağız..Kendimize yoğunlaşacağız..
Kader ksımet dedik yaşadık görüdük ve bitti..
Uzun bir süre tüp bebek konusunu rafa kaldırdık..
Böyle kızlar , hayatta herşey kısmet, hiç üzmüyorum kendimi hayırlısı buymuş..
Yaşımız çok genç o yüzden çok bişey kaybetmedik..
Hayatı çok seviyorum , yaşamayı çok seviyorum, güçlüyüm , yoluma devam edeceğim..
Sizleride çok seviyorum destekleriniz için çok teşekkür ederim..