Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kuzum geçmiş olsun
bu ne yaaaaa bu günlerde hep olmsuluklar var
papatya çider formda tüpçü topiği var yaaa bizim arkadaşlar onlara bir sorsan sana yardımcı olurlar üroloğ konusnda

allah sabırlar versin canım.her işte bir hayır var.

tavsiyen için çok sağol cnm.araştırıcam.
kuzum geçmiş olsun
bu ne yaaaaa bu günlerde hep olmsuluklar var
papatya çider formda tüpçü topiği var yaaa bizim arkadaşlar onlara bir sorsan sana yardımcı olurlar üroloğ konusnda

sağol cnm.
tamam dediğin yere bakıcam
.

allah sabırlar versin canım.her işte bir hayır var.

tavsiyen için çok sağol cnm.araştırıcam.

sağol cnm.
tamam dediğin yere bakıcam
.

canım arakadaşların sana önerdecekler dr vardır

Son düzenleme:

allah sabır versin cnm ne desek boş çok üzüldüm....

selam canım moralinin bozuk olduğunu okudum
inanki çok üzüldüm değerler niye bu kadar fazla düşmüş acaba
bizim değerlerimizde her tstte düşerdi hatırlıyomusun bilmiyorum
her test sonucunda hüsrana uğrardık ama bak şimdi bebeğim kollarımda
umudunu yitirme tüp bebek tapılır niye yapılmasın
inşallah iyi bir ürolog bulursun ve değerleriniz birden artar
bildiğim bi ürolog yok yardım edemiycem o yüzden
ama canını sıkma herşey olucağına varıyo biliyosun ki
sen hamile kalmış birisin üstelik

evleneli 6 yıl oldu biz 5 aydır korunmuyoruz fadikciğim fazla korunduk galiba:44:

o zaman 5 ay hesab edeceksiniz canım...
ama eğer beklemek istemiyorsanız aşılama deneyebilirsiniz....

canım inan çok üzüldüm...
nedir bizim bu spermlerden çektiğimiz... yerinde durdukları yok...

canım benim bildiğim iyi bir dr yok...
inş iyi birine denk gelirsiniz...

canım yaa
allah yardımcın olsun....

Son düzenleme:
çidocum dediğin gibi takdiri ilahi rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş.çok iyi biliriz yaşadıgın moral bozuklugunu rabbim bir daha yaşayanlardan eylemesin.
kızlar nerelerdesiniz

günaydınlar nasılsınız sitelya senden benden başka kımse yok herkes horul horul uyuyor

aslına bakarsa bende onlar gibi uyumak isterdim ama malesef canım.artık onlarda benim yerimede uyusunlar artık.sen nasılsın şeker

çidocum dediğin gibi takdiri ilahi rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün inş.çok iyi biliriz yaşadıgın moral bozuklugunu rabbim bir daha yaşayanlardan eylemesin.
kızlar nerelerdesiniz

günaydınlar nasılsınız sitelya senden benden başka kımse yok herkes horul horul uyuyor

aslına bakarsa bende onlar gibi uyumak isterdim ama malesef canım.artık onlarda benim yerimede uyusunlar artık.sen nasılsın şeker

kızlar ne haber

ne uykusu ya oğlan kalktı daha yeni tekrar uytunm o bana pc açtırmıyor

katılıyorum sana benım yerimede uyusunlar çok şükür canım iyiyim bende napalım işde bakalım aşılama araştırıyoruz daha sonrada tüp bebege gececegız sen neler yapıyosun ankaraya taşınmışın hayılı ugurlu olsun ınsalah sana ugur getirir

Beni merak etmişsiniz sağolsun arkadaşlar ..
Malesef bebeğimi kaybettim..
Salı gecesi çok şiddetli kusma ve ishalden dolayı gece boyu acillerdeydik..
Bağırsak zehirlenmesi , gaz sıkışması ve enfeksiyon..
Çok sancı çektim gece geri geldik eve sabah 6 da uyudum 7.30 da kalktım..
Kalktım çünü yavrumu görecektim, randevumuz vardı kalp atışını duyacaktım kuzumun...
Ama duyamadık.. Bebeğim ölmüştü.. Yolk sac 5mm den büyük olmaması gerekirken 9 mm olmuş ve bebeğime yer kalmadığı için keseye yapışmıştı..
Tabi ben bebeğimi enfeksiyon geçirdiğim için kaybetmedim .. Geçirmeseydimde gece acile gitmeseydikte ben dün bebeğimin kalp atışını duyamayacaktım..
Dün sabah kendi dr'uma kontrole gittiğimde hemen bana bişey olduğunu anladı zaten ..
Bende gece yaşadıklarımı anlattım.. Bi kaç tahlilden sonra bana yatış verdi , serum alıp akşam taburcu edecekti fakat akşam çıkmamı istemediği için gece orada kaldım..
Devlet hastanesinin bir önceki gece yapamadığını sağolsun dr'um yaptı..
2 ayrı hastanenin aciline gittik fakat hiçbişey yapmadılar..
Bugün sabah eve gelebildim kızlar, ancak yazabildim size..
Cumartesi günü kürtaj olacağım..
Eşimle dün çok üzüldük ağladık ama sonra kendimize geldik , kendi kendimizi teselli ettik..
Biz birbirine aşık eşleriz mutlu bir evliliğimiz güzel bir yuvamız var..
Rabbime şükür ki bana bu mutluluğu nasip etti..
O yüzden kendimiz için bişeyler yapacağız..Kendimize yoğunlaşacağız..
Kader ksımet dedik yaşadık görüdük ve bitti..
Uzun bir süre tüp bebek konusunu rafa kaldırdık..
Böyle kızlar , hayatta herşey kısmet, hiç üzmüyorum kendimi hayırlısı buymuş..
Yaşımız çok genç o yüzden çok bişey kaybetmedik..
Hayatı çok seviyorum , yaşamayı çok seviyorum, güçlüyüm , yoluma devam edeceğim..
Sizleride çok seviyorum destekleriniz için çok teşekkür ederim..

çok geçmiş olsun bilgem, kısa süre önce katıldım bu foruma ama senin yazdıklarını neredeyse başından sonuna kadar okuduğum için gerçekten üzüldüm, üzülmemin yanında bu yazınla da seni çok çok takdir ettim, neredeyse herkes ilk denemesinde tutturamıyo zaten, dediğin gibi herşey kısmet, herbirimiz için hakkımızda ne hayırlıysa öyle olsun..

bilgemcim canım nasıl üzüldüm anlatamam
ne desek ne yapsak boşa...
rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın...
dediğinin gibi yaşınız geç ve hayat devam ediyor...
inş başka zaman yine mutluluğu yaşayacaksın...
rabbim kısa zamanda yüzünü güldürsün...
allah (cc) yar ve yardımcınız olsun...

canım ya cok ama cok gecmiş olsun cok üzüldüm ne denırkı bılmem bızde senı cok merak ettık senınle cok şeyler paylaştık sevıclerimizi üzüntülerimi bır bırımızın dert ortagı olduk bızde senı cok sevıyoruz her zaman senın yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…