canım çıkmıştım mesajını görmemişim...iyi geceler fadik nasılsınn??
canım aslında pek misafirde sayılamaz...Hepimisemutlu bi hafta sonu diliyorummm....
ben iyiyim cok şükür.. tedaviye devam...
yatılımıydı misafirlerin Fadik*
hoşgeldin canım...uzun zaman oldu hep aklımdaydınız hepiniz tedavi olumsuz olunca biraz o düşüncelerden uzak kalmak istedim.işim ile ilgili gelişmeler oldu ve artık ankarayadım burda ikamet edicem artık
iyi PAZARLAR KIZLAR NASILSIINIZ
İNŞŞ HERKES İYİDİR
BEN BU GÜN EŞİMİ İŞE GÖNDERDİM ÇRŞB PRŞB ANCAK DÖNER YİNE YALNIZIM BU HAFTA
SONRADA YEĞENLERİMİ PARKA GÖTÜRDÜM
HAVA ÇOK GÜZELDİ BU GÜN PARK TIKLIM TIKLIM ÇOCUK DOLYUYDU
TRANBOLİNE BİNMEK İÇİN SIRA BEKLEYENLER KAYKAYA BİNENLER
HEPSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL MAHSUN MELEKLER
iyi PAZARLAR KIZLAR NASILSIINIZ
İNŞŞ HERKES İYİDİR
BEN BU GÜN EŞİMİ İŞE GÖNDERDİM ÇRŞB PRŞB ANCAK DÖNER YİNE YALNIZIM BU HAFTA
SONRADA YEĞENLERİMİ PARKA GÖTÜRDÜM
HAVA ÇOK GÜZELDİ BU GÜN PARK TIKLIM TIKLIM ÇOCUK DOLYUYDU
TRANBOLİNE BİNMEK İÇİN SIRA BEKLEYENLER KAYKAYA BİNENLER
HEPSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL MAHSUN MELEKLER
birgün bizimd olur canım
kızlar mrhaba uzun süredir giremeim net bozuktu annemlerdeyim ben iyiyim ilaçlarımı kullanıyorum atlattım
hepinizi öpüyorum çok özledim ayrı kalamadım sizden aşk melegim bilgem yeterim su slm olsun
bilgem taze anne maşallah hadi kucagına almak nasip olsun
birgün bizimd olur canım
kızlar mrhaba uzun süredir giremeim net bozuktu annemlerdeyim ben iyiyim ilaçlarımı kullanıyorum atlattım
hepinizi öpüyorum çok özledim ayrı kalamadım sizden aşk melegim bilgem yeterim su slm olsun
Canım inşallah birgün bizde yavrularımızı parka götürüp onların gülüşüyle mutlu olacagızz
birgün bizimd olur canım
yeni işin hayırlı olsun tülişimçido tebrik ederim canım..
Allah sağ salim tamamına erdirsin inş.
çok sevindim senin adına..
yeterim henüz çalışmıyorum ama bu hafta başlıyorum..
haftada 3 gün şimdilik ya bakalım ortamı göreyim bi nasıl..
atlattığına sevindim giz'cimbirgün bizimd olur canım
Giz'im hoşgeldin .. Nasılsın ?
Telde konuşuyoruz ama burda olmanada çok sevindim..
6+4 de gittik keseyi ve bebeğimi gördük ama kalp atışını duyamadık çünkü kuzum daha çok küçükmüş..
Bende tabi, hemen moral bozdum , korktum ama iki ayrı dr'da normal olduğunu söyledi..
Tüp bebekte her ne kadar bebeğin haftası son adet tarihinden hesaplansada biraz geriden gidiyormuş doğal gebeliğe göre.
Çarşamba inşş güzel haberleri vericem sizlere kızlar ..
Benim için dua edin .. Kuzuma çok alıştım beni bırakmasını istemiyorum..
canım kolay gelsin neden ağrıyo başın sinüzüt ,migren felan yok dimi canım iyi bak kendinee
Nurcan canım heyecanlı olmam mı ? Heyecanla birlikte korkuda var tabi ki, son 1 haftadır kasıklarımda çok ağrıyor . Transferden kalan yumurtalar büyümeye ve kasıklarımı ağrıtmaya başladı.. Ne olacak bu kalan yumurtalar nereye kadar büyüyecek bilmiyorum...bilgemmm nasılsın çarşambaya az kaldı kalp atışlarını duymaya heyecanlımısın...
Belgin inşş bu çarşamba kısmet olur.. 20 mm kesede bebeği gördük nokta kadardı.. Şimdi biraz daha büyümüştür ama ben ne kadar 7 haftalığım desemde tüp bebekte en az bir hafta geriden gidiyor .. O yüzden ilk muayenede duymadık diye düşünüyorum.. Geç olsun güç olmasın ...Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..iyi haftalar diliyorum arkadaşlar BİLGEMMM az kaldı minik kalbi duymayaaa
kızlarrr slmmmmmm
nasılsınız
yaa bir baş ağrısı var bende geçmek bilmiyor
onun dışında hep koşturmaca hep koşturmaca
rabbim bu günümüzü aratmasın
şimdi temizliğe başlayacağım
hepinize
Nurcan canım heyecanlı olmam mı ? Heyecanla birlikte korkuda var tabi ki, son 1 haftadır kasıklarımda çok ağrıyor . Transferden kalan yumurtalar büyümeye ve kasıklarımı ağrıtmaya başladı.. Ne olacak bu kalan yumurtalar nereye kadar büyüyecek bilmiyorum...
Onun dışında iyiyim , mide bulnatısı bel ağrısı çok çok az var ...
Çarşamba havadisleri yazarım ..
Belgin inşş bu çarşamba kısmet olur.. 20 mm kesede bebeği gördük nokta kadardı.. Şimdi biraz daha büyümüştür ama ben ne kadar 7 haftalığım desemde tüp bebekte en az bir hafta geriden gidiyor .. O yüzden ilk muayenede duymadık diye düşünüyorum.. Geç olsun güç olmasın ...Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..
Yeterimm o baş ağrısı bende de var .. Bende temizlik yapıyorum.. Ne yapayım çevremde o kadar insan olmasına rağmen kimsenin faydası olmadı pek fazla.. Kendii annem çalıştığı için haftada 1 kere izin günlerinde geldi yemeğimi yaptı temizliğimi yaptı... Transferin 2. günü elimde koca çamaşır sepeti çamaşır asıyordum çünkü hafta içi mecbur işleri yapmak zorundaydım.. Görümcemde çocuğunu yolladı ders çalıştır diye transferin 3. günüde onu ders çalıştırmaya başladım ..Ben hep diyorum zaten hiç özen göstermedim hiç dikkat etmedim rabbim bana yavrumu yinede bağışladı.. Zaten başından beri rabbime emanet ettim.. Allah'ım benim elimden bu kadarı geliyor sen koru onu dedim..Çevrenizde o kadar insan varken yalnız olmak çok zor !
Selamlar hepinise...
Cido cokk tebrik edeirm sana.. artık sağlıklı bi hamilelik gecirmeni temenni edeceğiz senin için..
darısı başıma.. ve darısı hepmizin başınaa... :26:
bende hastaneden geldim...
yumurtalar büyümüş yeterince... çarşamba OPU ALLAH ın izniyle...
Giz'im hoşgeldin .. Nasılsın ?
Telde konuşuyoruz ama burda olmanada çok sevindim..
6+4 de gittik keseyi ve bebeğimi gördük ama kalp atışını duyamadık çünkü kuzum daha çok küçükmüş..
Bende tabi, hemen moral bozdum , korktum ama iki ayrı dr'da normal olduğunu söyledi..
Tüp bebekte her ne kadar bebeğin haftası son adet tarihinden hesaplansada biraz geriden gidiyormuş doğal gebeliğe göre.
Çarşamba inşş güzel haberleri vericem sizlere kızlar ..
Benim için dua edin .. Kuzuma çok alıştım beni bırakmasını istemiyorum..
kızlarrr slmmmmmm
nasılsınız
yaa bir baş ağrısı var bende geçmek bilmiyor
onun dışında hep koşturmaca hep koşturmaca
rabbim bu günümüzü aratmasın
şimdi temizliğe başlayacağım
hepinize
Selamlar hepinise...
Cido cokk tebrik edeirm sana.. artık sağlıklı bi hamilelik gecirmeni temenni edeceğiz senin için..
darısı başıma.. ve darısı hepmizin başınaa... :26:
bende hastaneden geldim...
yumurtalar büyümüş yeterince... çarşamba OPU ALLAH ın izniyle...