- 20 Şubat 2023
- 85
- 15
-
- Konu Sahibi Gamzeli2410
Çok sevindim sizin adınıza keçiboynuzu pekmezi hangi markadan aldınızönceki değerleri hepsi iyiydi ama morfoloji %1di. varikosel vardı. genovita tb kullandı ve her sabah aç karnına keciboynuzu pekmezi tüketti (doktor önerisiyle) bir ay sonra hamile kaldım. su an değerleri ne durumda bilemiyoruz. doktor gebelik oluşmazsa ağustos ayında tekrar test istemisti. gebelik oluştuğu için gitme niyetimiz yok
buydu. ben trendyoldan sipariş vermistim yorumlar vs iyi olduğu için. ben de tüketmistim esimle. ama arada bir tükettim ben canım cektikceÇok sevindim sizin adınıza keçiboynuzu pekmezi hangi markadan aldınız
Teşekkür ederim eşiniz hapı günde kaç defa kullandı şimdi baktım da biraz pahalı bi ürünbuydu. ben trendyoldan sipariş vermistim yorumlar vs iyi olduğu için. ben de tüketmistim esimle. ama arada bir tükettim ben canım cektikce
sabah aksam kullanmıştı esim. zaten ikinci pakedin yarısında ben hamile kaldım. bize ilacı doktor önermisti. araştırdığımızda ödül bs aldığını görünce biz güvenerek kullandık. ama alacaksanız eczaneden alın. trendyolda bazı satıcılar bozuk ilaç gönderiyormusTeşekkür ederim eşiniz hapı günde kaç defa kullandı şimdi baktım da biraz pahalı bi ürün
Kızlar keçiboynuzu suyu ben de düşünüyorum vermeyi ama bi tencerede çok kaynatsam dolapta dursa 1 hafta öyle sabah akşam versem olur mu sizce yani taze mi yapmam gerekiyor yoksa her gün. Sonuçta soğuduktan sonra içecek sanki çok yapip dolaba koysam bişey olmaz gibi geliyor. Öyle yapan var mi?Keçiboynuzu suyu iyi geliyor diyorlar bi deneyin
Bizde öyle yaptık fazlaca yap bittikçe yaparsınKızlar keçiboynuzu suyu ben de düşünüyorum vermeyi ama bi tencerede çok kaynatsam dolapta dursa 1 hafta öyle sabah akşam versem olur mu sizce yani taze mi yapmam gerekiyor yoksa her gün. Sonuçta soğuduktan sonra içecek sanki çok yapip dolaba koysam bişey olmaz gibi geliyor. Öyle yapan var mi?
Tamam canım çok sağol. Peki ben de soğan kürü içsem nasil olur acaba ondan yapmış miydin sende o sanirim taze olmasi gerekiyormuş.Bizde öyle yaptık fazlaca yap bittikçe yaparsın
Canım elinde var mı genovitaönceki değerleri hepsi iyiydi ama morfoloji %1di. varikosel vardı. genovita tb kullandı ve her sabah aç karnına keciboynuzu pekmezi tüketti (doktor önerisiyle) bir ay sonra hamile kaldım. su an değerleri ne durumda bilemiyoruz. doktor gebelik oluşmazsa ağustos ayında tekrar test istemisti. gebelik oluştuğu için gitme niyetimiz yok
Ben yapmadım canım onu ama o dediğin gibi taze diyorlarTamam canım çok sağol. Peki ben de soğan kürü içsem nasil olur acaba ondan yapmış miydin sende o sanirim taze olmasi gerekiyormuş.
Evet adet bitiminden 3-7 gün sonra başlanıyormuş sanırım belki denerim ama günde 1 kere içerim büyük ihtimalBen yapmadım canım onu ama o dediğin gibi taze diyorlar
Adet söktürücü de diyorlar ona ama ne kadar doğru bilmiyorumEvet adet bitiminden 3-7 gün sonra başlanıyormuş sanırım belki denerim ama günde 1 kere içerim büyük ihtimal