• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek için çiçek?

melodi01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2013
197
77
68
34
Arkadaşlar Merhaba
Eşime öğretmenler gününde çiçek gönderip bi jest yapmak istiyorum daha önce hep hediye almıştım bu yıl da çiçek olsun dedim.Fakat daha önce hiç bir erkeğe çiçek almadım.
Sİzce canlı çiçek mi almalıyım orkide vs. yoksa buket tarzında mı almalıyım yardımcı olabilir misiniz düşünmekten kafayı yiycem :işsiz:

mavi orkide olabilir ;)

ya da morlu bir çiçek buketi. erkekler kırmızı pembe çiçeklerden biraz gerilir gibime geliyor bir arkadaşıma kız arkadaşı mavi gül buketi almıştı o geldi aklıma arkadaşım da sevmişti çiçekleri.

Bence orkide kadına gider ya, en pahalı ve asortik çiçek sonuçta :KK53:. Kadınsı geliyor bana.
Daha spor bir çiçek (!) olabilir.
Ay ne biçim konu bu :deli:

yenen meyve buketleri var bak aklıma geldi. onlar süper.

ben açıkçası bana çiçek alcağına onlardan alsın daha çok severim. hele çikolata bandırılmış çilekler süper oluyor.

Ama okula göndereceğim için daha meyve çikolata falan tuhaf geliyor resmi bi yer sonuçta diğer ööğretmenlere rezil olabilir:olamaz:

Ay hayır ya, çikolata jelibon naptınız? Onlar kızlara gider. Valla gülerler :confused:
Bir arkadaş söylemiş, güzel bir saksı çiçeği. Kırmızı ve pembe olmasın da. Mor, mavi, sarı, beyaz...

yenen meyve buketleri var bak aklıma geldi. onlar süper.

ben açıkçası bana çiçek alcağına onlardan alsın daha çok severim. hele çikolata bandırılmış çilekler süper oluyor.
Bütün herkes kapışır bence öğretmenler odası için uygun değil. :deli:

Mavi güller var gerçekten çok karizmatik durur.
Ya da saksı çiçeği alın kalanço ideal ve kolay kolay bir şey olmayan bir çiçek sınıfında durur

Benşm arkadaşımda memur eşine kek buketi yollamıştı. Çok hoş, şık ve güzel bi jest olmuştu. Bence çiçekten ziyade erkek için daha uygun bu tarz bişey.

Back
X