Umutlu Anne Bekleyiste Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2018 5.016 10.839 26 Ocak 2021 Konu Sahibi beybilli #21 beybilli .!.: 2 tane hap verdi bir tanesi klomen diğerinin adını hatırlayamıyorum şuan doktor 1 ay kadar kullanıp tekrar test yaptrmamızı istedi şimdilik bu şekilde. Ama ilk gittiğimiz doktor normal demişti Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah faydası olur. Bize varikosel olabilir dedi tekrar gideceğiz
beybilli .!.: 2 tane hap verdi bir tanesi klomen diğerinin adını hatırlayamıyorum şuan doktor 1 ay kadar kullanıp tekrar test yaptrmamızı istedi şimdilik bu şekilde. Ama ilk gittiğimiz doktor normal demişti Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim inşallah faydası olur. Bize varikosel olabilir dedi tekrar gideceğiz
U Ueb Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2021 1 0 24 21 Kasım 2021 Konu Sahibi beybilli #22 Benbe1 .!.: Merhaba fsh ve lh düşük cıkmış prolaktin normal ama diğerlerinden pek bir fikrim yok bizde fsh ve lh yüksekliğiyle uğraşıyoruz cok gecmis olsun canım Genişletmek için tıkla... Benim eşimin varikosel ameliyatı olduktan sonra LH:hormonuna baktık 23,27 FSH:hormonu 4,89 E2:hormonu 40,11 çıktı Bilen yorumlanabilir mi
Benbe1 .!.: Merhaba fsh ve lh düşük cıkmış prolaktin normal ama diğerlerinden pek bir fikrim yok bizde fsh ve lh yüksekliğiyle uğraşıyoruz cok gecmis olsun canım Genişletmek için tıkla... Benim eşimin varikosel ameliyatı olduktan sonra LH:hormonuna baktık 23,27 FSH:hormonu 4,89 E2:hormonu 40,11 çıktı Bilen yorumlanabilir mi