Erkek dediğin böyle olur

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
erkek dediğin böyle olmalı hem romantik olacak hem çocuğa bakacak hemde yemek yapacak ama nerdeeeee
5881722391f514c11956374cz3.jpg

BULURSAN HABER VER.BENDEN GEÇTİ AMA KARDEŞLERİME AYARALARIM GEREKİRSE TORPİL DE BULURUM:d:d::d:d

valla yemek,bulasık degılde cocuga bakar hakkını ınkar edemem kocisimin ah canım benım.....yemek yapamaz bır cay bile bisiremez,,bulasık yıkayım derken mutfagımı daha kötü eder..aman yok yapmasın o cocuga baksın yeter:kahve:

erkek dediğin böyle olmalı hem romantik olacak hem çocuğa bakacak hemde yemek yapacak ama nerdeeeee

kaydirigubbakcemile5 aaa benim sevdiceğimden özenmişdelikafadulden kaydirigubbakcemile3 Allahın korsan pozcusu:roflol:

Barçım altında ne yazıyor biliyor musun
8 mart Dünya kadınlar gününü 29 şubata kadar kutlarım -tatlicadiarzu-
Sevgili kocan..

Yani maksimum 4 sene daha böyle ideal erkek kıvamında takılacak demek ki:roflol::roflol:

Kızlar eşinizi fotoğraftaki şekle sokmak sizin elinizde. Tabi yakışıklılık konusu yaratılış özelliği, ona bişi yapamazsınız. Elinizdekiyle idare etceksiniz artık :KK9: Ben kadının isteyipte değiştiremediği erkek pek görmedim. Sadece taktikleri yerinde ve doğru uygulamanız lazım.

Hımmm benim kocişin en ii yaptığı şey yumurta kırmak (pazardannnnn pazara) oda 2 yumurta kırsa bütün mutfak savaş alanı.. Aman benim yaptığımı bozmasın yeter başka bişicik istemem :KK19:

X