Benim oğlum 2,5 yaşında benimle toz almaya başladı eve gelince ayakkabılarını kaldırıyor oyuncaklarını kaldırmaya başladı yavaş öğretmeye çelışıyorum ben eşimin yapmadıkları için ve annesinin yapmaması gerektiğini düşündüğü için kızgınlığı mı belirtmek istedim Onun için biz erkek çocuk anneleri onlar erkek aman yapmasın düşüncesini artık silelim derimSenin çocuk kaç yaşında?Bence eğer ufaksa şimdiden alıştırmakta fayda var benimkiler ikiside küçük oyüzdeen alıştırıyorum valla,bazı erkek çocuk annelerine bakıyorum çevremde hiç tepki koymuyorlar ,ama kızlarına yaptırıyorlar bence çok saçma :1no2:
a.s.Bende senin gibi düşünüyorum bir tanesi 3,5 yaşında diğeri 14 aylık herikiside şimdiden benimle toz alıp ,odalarını topluyorlar beraber balkon yıkıyoruz ,bu arada da eğleniyorlarBenim oğlum 2,5 yaşında benimle toz almaya başladı eve gelince ayakkabılarını kaldırıyor oyuncaklarını kaldırmaya başladı yavaş öğretmeye çelışıyorum ben eşimin yapmadıkları için ve annesinin yapmaması gerektiğini düşündüğü için kızgınlığı mı belirtmek istedim Onun için biz erkek çocuk anneleri onlar erkek aman yapmasın düşüncesini artık silelim derimklava:
gülsecim piyanocum fikirleriniz çok güzel ama ben denedim eşim biraz diktatör anlamaz öyle eylem meylem hayatım anlıyorum seni çok yoruyolar ama sen annesin naz yapıyolar diyo arada bir çemkiriyo onlara tamam yetiştirilme tarzı baba çalışır para kazanır anne evi temizler böyle kadın alıcam annem beni bidaha doğurmaz
Benim oğlum 2,5 yaşında benimle toz almaya başladı eve gelince ayakkabılarını kaldırıyor oyuncaklarını kaldırmaya başladı yavaş öğretmeye çelışıyorum ben eşimin yapmadıkları için ve annesinin yapmaması gerektiğini düşündüğü için kızgınlığı mı belirtmek istedim Onun için biz erkek çocuk anneleri onlar erkek aman yapmasın düşüncesini artık silelim derimklava:
Erkek çocuk anneleri oğularınızı yetiştirirken lütfen eşinizin ev içinde yapmasını istediğiniz ama onun ben bilmemki diye geri çekildiği konuları düşünerek hareket edin.Çünki ben bu kelimeyle çok karşılaşıyorum ve sinir oluyorum.Kayınvalidemi çok sık hatırlıyorumsizce?
adamları durduk yere sinir edip, oğullarınızında canını sıkmayın...
Böyle bir konuyu açtığın için önce teşekkür ederim,Aslında eşim anlayışlıdır bazı konularda'da bana yardımcıdır ama ben bilmem o senin görevin dediği de çok olmuştur neden benim görevim oluyor evde olduğum içinmi akşama kadar oturup çocuklarıma baktığım içinmi, acaba çalışanlarda aynı sorunu yaşıyorlarmıdır?Bu yüzden küçük yaşlarında çocuklarıma ufakta olsa görevler veriyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?