Erkek çocuk anneleri oğularınızı yetiştirirken lütfen eşinizin ev içinde yapmasını istediğiniz ama onun ben bilmemki diye geri çekildiği konuları düşünerek hareket edin.Çünki ben bu kelimeyle çok karşılaşıyorum ve sinir oluyorum.Kayınvalidemi çok sık hatırlıyorumsizce?
tamam işte aynı benim eşim bir pazar günümüz var o günde nerelere devirilip yatsam diye düşünür oğlan tuturuyor sen giydirme baba giydirsin diye onda bile ben nasıl giydireyim beceremem diyor adam ya gömleğinin kollarını bile benim kıvırmamı istiyor hemde kız okula gidecek oğlan kalkmış bişeyler istiyor o arada çocuklar yerine onu çok şımarttım herhalde.Şimdi den oğlana eşyalarını kaldırmayı toz almayı öğrettiyorum .sadece evlenince değil bir gün yanlız yaşamak zorunda kalırsa ortada kalmasındiyeKötü Kazençocuğum yok ama eşim işine nasıl gelirse öyle davranıyor.Hiç bilmediği şeyler onun çok iyi bildikleri ,bildiğini bildiğim şeylerede işine gelmedi zaman BEN BİLMEMKİ,BEN NERDEN BİLEYİM,BEN BECEREMEM ŞİMDİ,NASIL YAPCAM,şu nerde bu nerde diyince bende FITTIRIYORUM ona yerlerini tarif etmektense ben yapıyorum yapacağımı örneğin bişey istedim mutfakta çekmecede 3'lü 6 çekmece var hangisinde olduğunuda söylüyorum fırın tarafındaki yada lavabo tarafındaki diyorum adam üst çekmecesine bakıyor YOOOKKK diyor,alt çekmeceye bakmayı asla akıl etmiyor bu adama iş söylenirmi?
Erkek çocuk anneleri oğularınızı yetiştirirken lütfen eşinizin ev içinde yapmasını istediğiniz ama onun ben bilmemki diye geri çekildiği konuları düşünerek hareket edin.Çünki ben bu kelimeyle çok karşılaşıyorum ve sinir oluyorum.Kayınvalidemi çok sık hatırlıyorumsizce?
çocuğum yok ama eşim işine nasıl gelirse öyle davranıyor.Hiç bilmediği şeyler onun çok iyi bildikleri ,bildiğini bildiğim şeylerede işine gelmedi zaman BEN BİLMEMKİ,BEN NERDEN BİLEYİM,BEN BECEREMEM ŞİMDİ,NASIL YAPCAM,şu nerde bu nerde diyince bende FITTIRIYORUM ona yerlerini tarif etmektense ben yapıyorum yapacağımı örneğin bişey istedim mutfakta çekmecede 3'lü 6 çekmece var hangisinde olduğunuda söylüyorum fırın tarafındaki yada lavabo tarafındaki diyorum adam üst çekmecesine bakıyor YOOOKKK diyor,alt çekmeceye bakmayı asla akıl etmiyor bu adama iş söylenirmi?
İlktuğ evet haklısın arkadaşım.Ben bu konuyu hep düşünürüm.İki tane oğlum var.18 ve 12 yaşlarında.İlerde allah izin verirde gelinlerim olursa onlarında benim gibi rahat etmelerini isterim.Eşim her konuda bana yardımcı.Oğullarımda babalarından gördüklerini yapıyorlar.Bana yardımcı oluyorlar ufak tefek işlerde.Geçen gün baktım büyük oğlum bardakları çalkalıyor.Hiç bir şey demedim yapsın öğrensin dedim.
Ama bu birazda yapı meselesi bence.Çünki büyük oğlum küçüklüğnden beri derli toplu.Hala yatağını toplar gider.Ben sabahları onun odasına yatak toplamak için hiç girmem.Ama küçük oğlum tam tersi.Odası her zaman savaş alanı gibi.Aynı baba aynı anne aynı ortam ama onda bu titizlik yok.Ne kadar uğraştıysam ona derli toplu olmayı öğretemedim.Biraz çok konuştum ama son sözüm insanın içinden gelecek o his.
selam arkadaşlar ben 3 tane erkekle yaşıyorum eşim 15 ve 5 yaşında iki oğlum hayatım berbat denebilir hiç kimse bana yardımcı olmuyor bazen kendimi sadece hizmetçi gibi görüyorum yönetimi ele geçirmek istiyorum olmuyor çünkü farklı yaş grupları her kes ayrı telden bana yardım edin nolur
Ah ben bu konuyu açtım ama halime şükreder oldum yazdıklarınızı okuyunca
selam arkadaşlar ben 3 tane erkekle yaşıyorum eşim 15 ve 5 yaşında iki oğlum hayatım berbat denebilir hiç kimse bana yardımcı olmuyor bazen kendimi sadece hizmetçi gibi görüyorum yönetimi ele geçirmek istiyorum olmuyor çünkü farklı yaş grupları her kes ayrı telden bana yardım edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?