D durusummm Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2016 83 26 88 37 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi durusummm #21 tatlicincap .!.: Bezli degil; fakat tuvaletini gozetimimde yapiyor. Haliyle sahit oluyorum. Bir kac defa gun icinde ereksiyon oldugunu da gordum Genişletmek için tıkla... Bu sabah bezini açıp ayakta çiş yaptırdım , pipi ucu yere bakıyor sizin ki ayakta ilken direk karşıya mı bakıyor yere paralel mi ?
tatlicincap .!.: Bezli degil; fakat tuvaletini gozetimimde yapiyor. Haliyle sahit oluyorum. Bir kac defa gun icinde ereksiyon oldugunu da gordum Genişletmek için tıkla... Bu sabah bezini açıp ayakta çiş yaptırdım , pipi ucu yere bakıyor sizin ki ayakta ilken direk karşıya mı bakıyor yere paralel mi ?
tatlicincap 🌸开花了。20.08.20 🐣 🌸 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 4.306 17.092 258 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi durusummm #22 durusummm .!.: Bu sabah bezini açıp ayakta çiş yaptırdım , pipi ucu yere bakıyor sizin ki ayakta ilken direk karşıya mı bakıyor yere paralel mi ? Genişletmek için tıkla... Karsiya bakiyor. Ben de sizin icin sabahtan beri gozlemliyorum. Hemen her tuvalette az cok erekte oluyor.
durusummm .!.: Bu sabah bezini açıp ayakta çiş yaptırdım , pipi ucu yere bakıyor sizin ki ayakta ilken direk karşıya mı bakıyor yere paralel mi ? Genişletmek için tıkla... Karsiya bakiyor. Ben de sizin icin sabahtan beri gozlemliyorum. Hemen her tuvalette az cok erekte oluyor.
D durusummm Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2016 83 26 88 37 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi durusummm #23 tatlicincap .!.: Karsiya bakiyor. Ben de sizin icin sabahtan beri gozlemliyorum. Hemen her tuvalette az cok erekte oluyor. Genişletmek için tıkla... Çocuk doktoruna götürdüm bi cerraha göster dedi o anlar dedi
tatlicincap .!.: Karsiya bakiyor. Ben de sizin icin sabahtan beri gozlemliyorum. Hemen her tuvalette az cok erekte oluyor. Genişletmek için tıkla... Çocuk doktoruna götürdüm bi cerraha göster dedi o anlar dedi
D durusummm Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2016 83 26 88 37 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi durusummm #24 tatlicincap .!.: Karsiya bakiyor. Ben de sizin icin sabahtan beri gozlemliyorum. Hemen her tuvalette az cok erekte oluyor. Genişletmek için tıkla... Çiş deliği mi karşıya bakıyor , az biraz sertleşti sabah çiş yaparken ama deliği yere bakıyor
tatlicincap .!.: Karsiya bakiyor. Ben de sizin icin sabahtan beri gozlemliyorum. Hemen her tuvalette az cok erekte oluyor. Genişletmek için tıkla... Çiş deliği mi karşıya bakıyor , az biraz sertleşti sabah çiş yaparken ama deliği yere bakıyor
tatlicincap 🌸开花了。20.08.20 🐣 🌸 Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 4.306 17.092 258 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi durusummm #25 durusummm .!.: Çocuk doktoruna götürdüm bi cerraha göster dedi o anlar dedi Genişletmek için tıkla... Umarim cerrah icinizi ferahlatacak seyler soyler.
durusummm .!.: Çocuk doktoruna götürdüm bi cerraha göster dedi o anlar dedi Genişletmek için tıkla... Umarim cerrah icinizi ferahlatacak seyler soyler.