Erkek bulamıyorum

1 sene olmus henüz ayrilali aceleniz neden?
Arayinca bulunmuyor gercekten bi gün cikar karsiniza kaliteli adam.

Merhabalar eskiden beri ara ara forumu takip ederdim ama önerileriniz için üye oldum.

26 yaşında bekarım. Eski ilişkim biteli 1 sene oldu ve artık hayatıma yeni birilerini almak istiyorum ama çevremde deyim yerindeyse düzgün bir aday olarak neredeyse hiç ama hiç kimse yok gibi hissediyorum.

İnstagramı, paranoyak olduğum için gerçekten tanıdığım insanlarla takipleşme için kullanıyorum. Önceden tanııdğım ve takipleştiğim erkekler gerçekten çok garipler. Binlerce kızı takip edip like atıyorlar. İlişkisi olduğunu bildiklerim bile ara ara salyalı bi şekilde şanslarını deniyorlar. Sapık gibiler. Bu tipler yüzünden erkeklerden tiksindim. Güzel olmanızın bile bir faydası yok, yüz binlerce alternatifimiz var sanki ama aynı zamanda hiç kimse yok da.

Üniversite yıllarımda çok erkek reddettim diye bunun cezasını mı çekiyorum diye düşünüyorum bazen. Ama sevebileceğim biri çıkmamıştı gibi gelmişti. Şimdi bakınca o insanlara keşke şans verseydim diyorum. Resmen demirin tuncuna erkeğin **çine kalmışız...

Bu sebeple size sorum şu;
Düzgün, ilgi delisi olmayan, kaliteli erkeklerin oldığu yeni bi çevreye girmek istiyorum(varsa) ama bu kişileri nerede bulabilirim? Böyle erkekler hala var mı? Tüm çevremi değiştirmek istiyorum. Yorumlarsanız çok sevinirim.
Bir tanıdık kız bulamıyorum diyor umarım karşılaşırsınız 🙄🙃

Sosyal medya yaygınlaştı mertlik bozuldu 😂😂 Bir de farkındaysanız sanki artık herkes çok güzel, çok bakımlı doğal olarak erkeklere de o kadar çok seçenek düşüyor ki. Piyasadaki güzel ve dikkat çeken kız oranı, aynı doğrultudaki erkek oranına göre çok fazla. Eee erkeklerin de bir çoğu belli bir yaşa kadar aman şunda da gözüm kalmasın mantığıyla her beğendiğine yürüyor.

Ama yine de emin olun doğru insanı bulunca anlayan doğru erkekler de var etrafta ve nerede karşılaşacağınız hiç belli olmuyor. Bazen binbir sebepten kapınız çalınıyor karşınızda aşık olacağınız adam beliriyor ☺️ Sonrası zaten onun size olan sevgisine ve kendi karakterine kalmış. Benim erkek arkadaşım hemen hemen çoğu kadının gördüğünde kafasını çevirip bakacağı birisi ama 4 senedir herhangi bir yanlışını yakalamadım. Beni de güzel bulurlar ama ben de bazen ilk başta yazdığımı aklıma getiriyorum. Benim belki onun gibi bir yüze, boya sahip birisini bulmam düşük ihtimal ama o istese benim gibi hatta benden güzel bir sürü kadın bulur. Üstelik kendisinden de 3,5 yaş kadar büyüğüm 😂 Ama aşkı, uyumu, ortak mizah anlayışını, karşılıklı anlayışlı olmayı ve tutkuyu yakalayınca bir şekilde yuvarlanıp gidiyorsunuz. pes etmeyin güzel kalpliler kazanacak 😂

Ne okudum ben demin
Aklıma türkan şoray in bir filmi geldi.fakir kız ,mahalleden toplanılan parayla prenses gibi otele yerleşir.amac zengin birini bulup evlenmek.kemanciya aşık olur.megersem o da zenginmiş, zengin değilim numarası yapıyormuş.yani her an herşey olabilir

Erkek bulamıyorum diye başlık atan kekoyu o bahsettiğin erkekler ne yapsın sence ?

Sahibinden'e ilan verdin mi ?
Yahu şu sorunun cidden bir cevabi var mı sence ? :)
Şurada desek,kalkıp gelecekmisin oraya. :)
Belki aradığın türden kişilerin karşına çıkmasının nedeni de ; onların seni garip ve itici görmesidir.
Yani bu tek taraflı değil,demek ki onlar da seni beğenmiyor.
Bana öyle geldi.
Çok güzelim,çok talibim vardı ama geri çevirdim,karşıma ciknan erkeler de bir garip demekle olmuyor anlayacağın.

Son düzenleme:
Bir İnglizce hocası şöyle bir hikaye anlattı,
İngilizce kursuna yüz yüze eğitime sevimli kızımız başlamış, her ders her şeye gülümsüyormuş:KK45:, dersin hocası pek dersle alakası olmadığını anlayıp sorunca , kız buraya inglizce öğrenme niyetiyle gelmediğini koca bulmaya geldiğini söylemiş.:confused:Buraya çok asker geldiğini duydum, ben de şansımı buradan sağlamaya geldim demiş
Peki nasıl birini istiyorsun deyip yardımcı olmak istemiş. Asker ama karacı olmasın onların çok tayini çıkıyor, denizci olmasın onların her sahilde bir aldatma hikayesi olabiliyor, ben havacı istiyorum demiş. :KK70:O da var mı gözüne kestirdiğin deyince işaret etmiş birini. Hoca da kız ile gösterdiği beyefendiyi özel ders verme bahanesiyle bir iki defa yan yana getirmiş. Sonra evlenmiş hatta çocukları olmuş.:KK74:
İşin özü ne isteğini bilmek , hedefe kitlenmek.:confused:

yavrum nasıl bulamıyorsun, tuhaf yani. mesele çükünün olması ise instagramda zaten her gün hesaba girmesen bile 8-10 tane takip isteği geliyor. seç beğen al. kaliteli olanlar nerededir ben de bilmem. bana da denk gelmiyor.

Aynen öyle. Özellikle erkeklerdeki cinsel açlık beni çok tiksindirdi. Tanışıyorsun daha ilk zamanlarda ev-otel muhabbeti yapıyorlar. Veya konuyu cinselliğe getiriyor.Cinsellik çok normal bir şeyken bu abazalık yüzünden tiksindim.
Sanki düzgün erkekler yok da bize serseri it kopuk kalmış gibi...

Bir İnglizce hocası şöyle bir hikaye anlattı,
İngilizce kursuna yüz yüze eğitime sevimli kızımız başlamış, her ders her şeye gülümsüyormuş:KK45:, dersin hocası pek dersle alakası olmadığını anlayıp sorunca , kız buraya inglizce öğrenme niyetiyle gelmediğini koca bulmaya geldiğini söylemiş.:confused:Buraya çok asker geldiğini duydum, ben de şansımı buradan sağlamaya geldim demiş
Peki nasıl birini istiyorsun deyip yardımcı olmak istemiş. Asker ama karacı olmasın onların çok tayini çıkıyor, denizci olmasın onların her sahilde bir aldatma hikayesi olabiliyor, ben havacı istiyorum demiş. :KK70:O da var mı gözüne kestirdiğin deyince işaret etmiş birini. Hoca da kız ile gösterdiği beyefendiyi özel ders verme bahanesiyle bir iki defa yan yana getirmiş. Sonra evlenmiş hatta çocukları olmuş.:KK74:
İşin özü ne isteğini bilmek , hedefe kitlenmek.:confused:
İşte aradığım akıncı ruhu bu. Not aldım.

Takılmalık bulursunuz ama doğru insanı bekliyorsanız o biraz nasip kısmet işi ne zaman nerede karşılaşıcağınız belli olmaz yaşta o kadar büyük değil bence takmayın kafanıza akışına bırakın

Yani, ben genelde buluyorum kendi kulvarımda birileri. Ama çok seyehat ediyorum, yollarda falan tanışıyorum. Onların da kötü tarafı uzak mesafeye düşüyorlar ilk günden. O yüzden tatil aski olarak kalıyorlar genelde.
Ama bu tarz konuları anlıyorum yaaaa benim o kadar çok arkadaşım var ki erkeeeeeeek diye düz duvara tırmanan:) şakası bir yana gerçekten bazı insanlar için piyasada çocuk yok. Çok düzgün, eli yüzü güzel,işi gücü yerinde arkadaşlarım var,kimseyle tanisamiyorlar. Kurstan kursa, turdan tura, seminerden seminere gidiyorlar yok yani,bulamiyorlar.
Aynı şekilde erkek arkadaşlarım da var. Hele biri dünya çapında herkesin bildiği bir kurumda çalışıyor,gecen seneye kadar yurtdışı gorevlendirmesindeydi, İstanbul'da deniz gören ev satin aldı, bir ev parası arabası var. Eli yüzü,ailesi de düzgün Ama çocuğun biriyle tanisirim diye gitmediği kurs kalmadı (biz bile bir kursta arkasdas olduk) yine de kimseyi bulamadı. Hani parası için bile onla beraber olan yok 🙈🙈 nasıl iş biz de anlamadık ama böyle şeyler cooookk yaygın.
O zaman da şey oluyor yaa, bir eksiği var ki kimse almıyor :D kısır döngü 😄 hakikaten sen niye almadın? 🤪

O zaman da şey oluyor yaa, bir eksiği var ki kimse almıyor :D kısır döngü 😄 hakikaten sen niye almadın? 🤪
Hahahaha ya ben birine o saniye aşık oldum oldum, aynı gün zaten Elele gezip vedalasirken duduştan öpecek moda geliyorum. Ama o elektriği almadıysam dünya ahret gardasim . En başta hoslanmadigim erkekler bana kiz arkadaşımdan farksız geliyorlar,asla etkilenemiyorum sonradan 😛

Back
X