- 9 Ağustos 2016
- 686
- 119
- 35
-
- Konu Sahibi Minikbaharrr
Dediğim gibi nisan 20 de adete girmiştim spral çıkarttım ve bu gün adete girmem lazımdı ama hiç bir adet belirgin yok gebelik testi de negatif bi yandan da onu düşünüyorm neden girmdmki hamileliğin hamile olsam süper olur şu anda tüm bu dertlerden kurtulurumBak o zaman ne yapıyoruz biliyor musun :) sen her gaza gelince beni etiketleyip yazıyorsun ya da özelden yaz farketmez o zaman ben senin gazını alıyorum yola devam ediyoruz
Cin takvimimi tutmuyor ovulasyon mu canım anlamadmBenim de tutmuyor doğru değil omlar bence yumurtlama günü zaten 1 gün o olay da doğru değil erkekten gelen sperm belirliyor bilimsel olarak .. Çin takvimi kız diyor erkek olabilir Dedi doktorum
2 yaşında canım şu an uyudu meleğim benim şimdi sen bahsedince özledim kuzumuSenin kız kaç yaşında
Canım doğru haklısın erkek belirliyor. Ama erkek spermler hızlı ve az yaşıyor kız spermler yavaş ama uzun yaşıyor. Yanı yumurtlama gününde döllenmeye en müsait olan erkek spermler oluyorBenim de tutmuyor doğru değil omlar bence yumurtlama günü zaten 1 gün o olay da doğru değil erkekten gelen sperm belirliyor bilimsel olarak .. Çin takvimi kız diyor erkek olabilir Dedi doktorum
Benimki de 2 bucuk :) benim sıpa da uyuyor :)2 yaşında canım şu an uyudu meleğim benim şimdi sen bahsedince özledim kuzumu
O ara çok ilişkiye girdik bilmiyorum onuCanım doğru haklısın erkek belirliyor. Ama erkek spermler hızlı ve az yaşıyor kız spermler yavaş ama uzun yaşıyor. Yanı yumurtlama gününde döllenmeye en müsait olan erkek spermler oluyor
Bunun bilimsel açıklaması var mı doğru buluyor mu doktorlarCanım doğru haklısın erkek belirliyor. Ama erkek spermler hızlı ve az yaşıyor kız spermler yavaş ama uzun yaşıyor. Yanı yumurtlama gününde döllenmeye en müsait olan erkek spermler oluyor
O zaman da meraktan çatlardın acaba cinsiyeti ne diye :) bekle bakalım bi kaç gün belki adet olmazsın. Ben 15 gün bekleyip kan testi yaptırdım 9 haftalıkken de bebişimi gördüm :)Dediğim gibi nisan 20 de adete girmiştim spral çıkarttım ve bu gün adete girmem lazımdı ama hiç bir adet belirgin yok gebelik testi de negatif bi yandan da onu düşünüyorm neden girmdmki hamileliğin hamile olsam süper olur şu anda tüm bu dertlerden kurtulurum
Doktora sormadım :) sadece araştırmıştım canım ordan biliyorum.Bunun bilimsel açıklaması var mı doğru buluyor mu doktorlar
Allah uzun güzel ömür versin evlatlarımızaBenimki de 2 bucuk :) benim sıpa da uyuyor :)
Sil ilişkide her zaman kız diyorlar meselaO ara çok ilişkiye girdik bilmiyorum onu
Amin canimAllah uzun güzel ömür versin evlatlarımıza
Inşaallah adet olmam ya :)O zaman da meraktan çatlardın acaba cinsiyeti ne diye :) bekle bakalım bi kaç gün belki adet olmazsın. Ben 15 gün bekleyip kan testi yaptırdım 9 haftalıkken de bebişimi gördüm :)
Yüzde 85 doğru diyor paylaşan siteler ve kimisi doktorlarında doğru dediğini söylüyor yüzde 80 ama çünkü bu sadece erkek olma ihtimalini arttiriyormusDoktora sormadım :) sadece araştırmıştım canım ordan biliyorum.
Inşallah yaa Allah gönlüne göre versin :)Inşaallah adet olmam ya :)
Amin canım benim senin de gönlüne göre versin rabbim ❤Inşallah yaa Allah gönlüne göre versin :)
Evet ben de zaten meraktan araştırdım yani illa kızım olsun oğlum olsun diye değil. Bunları araştırıp öğrenince insanlar sadece onun için araştırıyorsun sanıyor. Ama az önceki yazdığım ayet beni çok etkiliyorYüzde 85 doğru diyor paylaşan siteler ve kimisi doktorlarında doğru dediğini söylüyor yüzde 80 ama çünkü bu sadece erkek olma ihtimalini arttiriyormus
Benide etkiledi vallahi şu an en başakından baya bi rahatım çok sağol vakit ayırdığım içinEvet ben de zaten meraktan araştırdım yani illa kızım olsun oğlum olsun diye değil. Bunları araştırıp öğrenince insanlar sadece onun için araştırıyorsun sanıyor. Ama az önceki yazdığım ayet beni çok etkiliyor
Sende sağol canım :)Benide etkiledi vallahi şu an en başakından baya bi rahatım çok sağol vakit ayırdığım için