- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
-
- Konu Sahibi Minikbaharrr
Sen ovulasyon tarihine göremi yaptı ilk bebeğini ve cin takviminden haberin varmı doğru çıktımıbirde ben ovulasyon testi yaptım ama hiç yumurtlamadigimi gösterdi adetin 10 ve 15 günler arası hep yaptım zaten o ara doktora da gittim doktor da yumurtlamıyorsun dedi ve klomen verdi ama ilk bebeğinde hiç yumurtlama sorunum olmadı şu an diyorum ki doktordan öğrendiğim yumurtlama günüme göre yapayım ama o zaman da klomen ile yumurtlamakla oynamış olacağım onun için tereddutluyum
Mesela benim annemin hepsi tutuyor ama benimki tutmuyor yani tesadüf mü gerçek mi bilmiyorum güvenmiyorum ben çin takvimine. Bu hamileliğimde de yumurtlama gününde birlikte olmadım yumurtlamadan 1 önce bırakıp yumurtlamadan 2 sonra başladım bakalım sonucu çok merak ediyorumHayır tutmuyor kızım da erkek çıkıyordu ama o zamanlar ilk bebek diye hiç önemsemeden allah ne verirse dedim çokta üstünde durmadım yaş eklemesi falan yapmadım cin takviminde şu an dada tekrar bakıyorum ama adet tarihimi unuttuğum için doğru düzgün net bir şey diyemiyorm
Hayırlısı olsun hepimiz için ama cin takvimininde kadınların yaslarina gore o ayki yumurtlama durumuna iklim şartlarına vs bakılarak tespit yaptığı söyleniyor bir yandan oda mantıklı gibuMesela benim annemin hepsi tutuyor ama benimki tutmuyor yani tesadüf mü gerçek mi bilmiyorum güvenmiyorum ben çin takvimine. Bu hamileliğimde de yumurtlama gününde birlikte olmadım yumurtlamadan 1 önce bırakıp yumurtlamadan 2 sonra başladım bakalım sonucu çok merak ediyorumBen Allaha bıraktım bol bol da dua ettim oğlum olursa da üzülmem. Keremime yoldaş olur. Benim 2 kız kardeşim var erkek kardeşim yok iyi ki de yok erkek olsaydı bu kadar yakın olamazdık sırdaş olamazdık
Iyi araştırmak ve güvenilir çin takvimi olması lazım o kadar çok şey var ki nette. Biyerde tutuyorsa diğerinde tutmuyor doğru olanı bulman lazımHayırlısı olsun hepimiz için ama cin takvimininde kadınların yaslarina gore o ayki yumurtlama durumuna iklim şartlarına vs bakılarak tespit yaptığı söyleniyor bir yandan oda mantıklı gibu
Aynen oyle ya :)karmakarisigimIyi araştırmak ve güvenilir çin takvimi olması lazım o kadar çok şey var ki nette. Biyerde tutuyorsa diğerinde tutmuyor doğru olanı bulman lazım
Kur'an-ı Kerim'de mealen, “Göklerin ve yerin egemenliği Allah'a aittir. O dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları bahşeder, dilediğine de erkek çocukları bahşeder. Yahut erkek ve kız çocuklarını birlikte verir. Dilediğini de çocuksuz bırakır. Şüphesiz O her şeyi bilir, her şeye gücü yeter." buyurulur. (Şura, 42/49-50)Aynen oyle ya :)karmakarisigim
Canım ya ovulasyon tarihine yakın veya hemen sonrasında ilişkide bulunursan bebek sahibi oluyormuşsun tabi bi sıkıntınız yoksa ALLAH en kısa zamanda eline sağlıklı bir bebek versinKızlar sizler annesiniz sizlerin duaları kabul olur sizden ricam Allah rızası bana dua edermisiniz Allah bi evlat da bana nasip etsin şimdiden tşk ederim
Biliyorum bazen offf diyorum ne olursa olsun sağlıklı hayırlı olan yeter diyorum ama çevremdeki herkes erkek bebek bekliyor herkes rüya larında beni erkek bebekle görüyor ve ailede kız çok fazla beklentiler yuksek yani onun için de stresiyimKur'an-ı Kerim'de mealen, “Göklerin ve yerin egemenliği Allah'a aittir. O dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları bahşeder, dilediğine de erkek çocukları bahşeder. Yahut erkek ve kız çocuklarını birlikte verir. Dilediğini de çocuksuz bırakır. Şüphesiz O her şeyi bilir, her şeye gücü yeter." buyurulur. (Şura, 42/49-50)
Çok güzel bi ayet bunu okuyunca Allah ne verirse şükür diyorum. Sende kendini çok strese sokma inşallah hayırlı sağlıklı yakışıklı bi oğlun olur
Allaha bin şükür sıkıntımız yok ovülasyon testi ile ilk defa bu ay denedim Allah hepimizin gönlüne versin inş sizde duanızı esirgemezsiniz çok mutlu olurum cevabın için çok saolCanım ya ovulasyon tarihine yakın veya hemen sonrasında ilişkide bulunursan bebek sahibi oluyormuşsun tabi bi sıkıntınız yoksa ALLAH en kısa zamanda eline sağlıklı bir bebek versin
Bak işte etraf sana stres yapıyor sende kendini sıkıyorsun. Ne gerek var başkaları için strese girmeye kuzum. Inşallah oğlun olur tabi ama biseyi de ne kadar çok istersen Allah seni onunla sınıyor. Bu bana çok oluyor o yüzden Allaha bıraktım artikBiliyorum bazen offf diyorum ne olursa olsun sağlıklı hayırlı olan yeter diyorum ama çevremdeki herkes erkek bebek bekliyor herkes rüya larında beni erkek bebekle görüyor ve ailede kız çok fazla beklentiler yuksek yani onun için de stresiyim
Inşallah sen de hamilesindir canimAllaha bin şükür sıkıntımız yok ovülasyon testi ile ilk defa bu ay denedim Allah hepimizin gönlüne versin inş sizde duanızı esirgemezsiniz çok mutlu olurum cevabın için çok saol
İnş Allah razı olsun rabbim herşeyi gönlüne göre versinInşallah sen de hamilesindir canim
Amin canim cümlemizin inşallahİnş Allah razı olsun rabbim herşeyi gönlüne göre versin
Ben cabuk gaza geliyorum bazen ben bile öyle rüyalar görüyorum şu an seni okunyacada doğru söylüyordu takmiycam artık ne olursa diyorum ama yarın ne olur bilmiyorumInşallah sen de hamilesindir canim
Bak o zaman ne yapıyoruz biliyor musun :) sen her gaza gelince beni etiketleyip yazıyorsun ya da özelden yaz farketmez o zaman ben senin gazını alıyorum yola devam ediyoruzBen cabuk gaza geliyorum bazen ben bile öyle rüyalar görüyorum şu an seni okunyacada doğru söylüyordu takmiycam artık ne olursa diyorum ama yarın ne olur bilmiyorumAllah hayırlısını versin ya
Hahahahaha kerem yetmiyor bir de benimle uğraşBak o zaman ne yapıyoruz biliyor musun :) sen her gaza gelince beni etiketleyip yazıyorsun ya da özelden yaz farketmez o zaman ben senin gazını alıyorum yola devam ediyoruz
Canın sağolsun :)Hahahahaha kerem yetmiyor bir de benimle uğraş
Senin kız kaç yaşındaHahahahaha kerem yetmiyor bir de benimle uğraş