Gebeliğe Hazırlık Erkek bebek sahibi olanlar :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Valla benim pcos olduğu için ne zaman nasıl oldu hiç bilmiyorum ama oğlumda çin takvimi erkek diyordu evet

Mesela benim annemin hepsi tutuyor ama benimki tutmuyor yani tesadüf mü gerçek mi bilmiyorum güvenmiyorum ben çin takvimine. Bu hamileliğimde de yumurtlama gününde birlikte olmadım yumurtlamadan 1 önce bırakıp yumurtlamadan 2 sonra başladım bakalım sonucu çok merak ediyorum Ben Allaha bıraktım bol bol da dua ettim oğlum olursa da üzülmem. Keremime yoldaş olur. Benim 2 kız kardeşim var erkek kardeşim yok iyi ki de yok erkek olsaydı bu kadar yakın olamazdık sırdaş olamazdık

Hayırlısı olsun hepimiz için ama cin takvimininde kadınların yaslarina gore o ayki yumurtlama durumuna iklim şartlarına vs bakılarak tespit yaptığı söyleniyor bir yandan oda mantıklı gibu

Hayırlısı olsun hepimiz için ama cin takvimininde kadınların yaslarina gore o ayki yumurtlama durumuna iklim şartlarına vs bakılarak tespit yaptığı söyleniyor bir yandan oda mantıklı gibu
Iyi araştırmak ve güvenilir çin takvimi olması lazım o kadar çok şey var ki nette. Biyerde tutuyorsa diğerinde tutmuyor doğru olanı bulman lazım

Kızlar sizler annesiniz sizlerin duaları kabul olur sizden ricam Allah rızası bana dua edermisiniz Allah bi evlat da bana nasip etsin şimdiden tşk ederim

Aynen oyle ya :)karmakarisigim
Kur'an-ı Kerim'de mealen, “Göklerin ve yerin egemenliği Allah'a aittir. O dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları bahşeder, dilediğine de erkek çocukları bahşeder. Yahut erkek ve kız çocuklarını birlikte verir. Dilediğini de çocuksuz bırakır. Şüphesiz O her şeyi bilir, her şeye gücü yeter." buyurulur. (Şura, 42/49-50)

Çok güzel bi ayet bunu okuyunca Allah ne verirse şükür diyorum. Sende kendini çok strese sokma inşallah hayırlı sağlıklı yakışıklı bi oğlun olur

Kızlar sizler annesiniz sizlerin duaları kabul olur sizden ricam Allah rızası bana dua edermisiniz Allah bi evlat da bana nasip etsin şimdiden tşk ederim
Canım ya ovulasyon tarihine yakın veya hemen sonrasında ilişkide bulunursan bebek sahibi oluyormuşsun tabi bi sıkıntınız yoksa ALLAH en kısa zamanda eline sağlıklı bir bebek versin

Çok şükür ki Allah bizi çocuksuz bırakmadı annelik duygusunu tattırdı o yüzden çok sıkma canını kuzum. Ben erkekler var yaaa bi canavar oluyor benimki 2 buçuk yaşında canımı okuyor benim

Biliyorum bazen offf diyorum ne olursa olsun sağlıklı hayırlı olan yeter diyorum ama çevremdeki herkes erkek bebek bekliyor herkes rüya larında beni erkek bebekle görüyor ve ailede kız çok fazla beklentiler yuksek yani onun için de stresiyim

Canım ya ovulasyon tarihine yakın veya hemen sonrasında ilişkide bulunursan bebek sahibi oluyormuşsun tabi bi sıkıntınız yoksa ALLAH en kısa zamanda eline sağlıklı bir bebek versin
Allaha bin şükür sıkıntımız yok ovülasyon testi ile ilk defa bu ay denedim Allah hepimizin gönlüne versin inş sizde duanızı esirgemezsiniz çok mutlu olurum cevabın için çok saol

Bak işte etraf sana stres yapıyor sende kendini sıkıyorsun. Ne gerek var başkaları için strese girmeye kuzum. Inşallah oğlun olur tabi ama biseyi de ne kadar çok istersen Allah seni onunla sınıyor. Bu bana çok oluyor o yüzden Allaha bıraktım artik

Allaha bin şükür sıkıntımız yok ovülasyon testi ile ilk defa bu ay denedim Allah hepimizin gönlüne versin inş sizde duanızı esirgemezsiniz çok mutlu olurum cevabın için çok saol
Inşallah sen de hamilesindir canim

Ben cabuk gaza geliyorum bazen ben bile öyle rüyalar görüyorum şu an seni okunyacada doğru söylüyordu takmiycam artık ne olursa diyorum ama yarın ne olur bilmiyorum Allah hayırlısını versin ya
Bak o zaman ne yapıyoruz biliyor musun :) sen her gaza gelince beni etiketleyip yazıyorsun ya da özelden yaz farketmez o zaman ben senin gazını alıyorum yola devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…