Gebeliğe Hazırlık Erkek bebek sahibi olanlar :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar ben 5 yillik evliyim 3 yasinda dünyalar tatlısı bir kızım var. Şu an tekrardan hamile kalmak istiyorum spral mi çıkartim allahtan önce sağlıklı ve hayırlı bir erkek bebek istiyorum 1 yıldır bunu araştırıyorum neredeyse bir tek ben değil eşim ve ailesi de çok istiyor bunun için yumurtlama günü cin takvimi baby plan ve deneyenler veya bor bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
Merhaba canim. Tam yumurtlama gunu olmustu benim de dunya sekeri oglusum:KK200::nazar: (Allahim bagislasin)

Sana da hayirlisiyla bi oglus diliyorum canim saglikla:anne:

:anne:Benim 4 yaşında oglusum 2 yaşında kızım var nasip meselesi tabi ama bende hep mart ayında hamile kalıyorum aklım çıkıyor her yıl mart ayında

Merhabalar canlarım ben 20 YAŞINDAYIM 1 senelik EVLIYIM 6 AYDIR korunmuyoruz çocuk olmadı dr gittim yumurta normal vajinal olarak bir şey yok dedi kan testleri istedi daha sonucum çıkmadı folik asit verdi kullaniyorm şimdik anne ve hamiş olan bayanlara soruyorum beni aydınlatın ben subat 28 inde adet oldum martin ortalarina dogru kasik bel ve bacak agrim basladi hatta bir keresinde tam koltuğa otururken sol kasigima öyle bir ağrı girdiki anlık böyle bıçak saplanır gibi daha da olmadı takıı bugüne kadar bugunde yine girdi bi 10 saniyeye yakin sürdü geçti halen devam ediyor kasik bel ayak agrım ama şu son haftalarda öyle uykum geliyor ki kendimi çok yorgun hissediyorum ve cabuk yoruluyorum midemde eksimeler oluyor ara ara böyle geğiriyorum sürekli yanıyor midem öyle diyim sonra bi yoklayıp geçio ya bazen öyle bi adet olacakmışım gibi hissediyorum ama tik yok ha birde normalde bende adetine yakın o malum akinti gelirdi şimdi yok gelmedi ona çok sasirdim ben çok çelişki içerisindeyim hamislerde lerde çok akinti olur e adet doneminde de oyle olurmus ama ben akıntı yaşamıyorum adet döneminde olduğum halde bana hamisler yada anne ler yazabilir mi akıntısı olmayan hamileleik süreci geçirmiş olan varmıdır yada yaşayan varmidir şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar canlarım ben 20 YAŞINDAYIM 1 senelik EVLIYIM 6 AYDIR korunmuyoruz çocuk olmadı dr gittim yumurta normal vajinal olarak bir şey yok dedi kan testleri istedi daha sonucum çıkmadı folik asit verdi kullaniyorm şimdik anne ve hamiş olan bayanlara soruyorum beni aydınlatın ben subat 28 inde adet oldum martin ortalarina dogru kasik bel ve bacak agrim basladi hatta bir keresinde tam koltuğa otururken sol kasigima öyle bir ağrı girdiki anlık böyle bıçak saplanır gibi daha da olmadı takıı bugüne kadar bugunde yine girdi bi 10 saniyeye yakin sürdü geçti halen devam ediyor kasik bel ayak agrım ama şu son haftalarda öyle uykum geliyor ki kendimi çok yorgun hissediyorum ve cabuk yoruluyorum midemde eksimeler oluyor ara ara böyle geğiriyorum sürekli yanıyor midem öyle diyim sonra bi yoklayıp geçio ya bazen öyle bi adet olacakmışım gibi hissediyorum ama tik yok ha birde normalde bende adetine yakın o malum akinti gelirdi şimdi yok gelmedi ona çok sasirdim ben çok çelişki içerisindeyim hamislerde lerde çok akinti olur e adet doneminde de oyle olurmus ama ben akıntı yaşamıyorum adet döneminde olduğum halde bana hamisler yada anne ler yazabilir mi akıntısı olmayan hamileleik süreci geçirmiş olan varmıdır yada yaşayan varmidir şimdiden teşekkür ederim
Canım herkesin belirtisi aynı olacak diye bişey yok ben hiç ne ağrı ne başka bişey hissetmedim. Mesela bende de ilk zaman inanılmaz baş ağrısı yapıyor sonra mide bulantılarım başladı zaten. Mesela alıntı olayı bende öyle çok çok olmadı. Ikıncı hamileliğim ikisi de aynı oldu bende. Sen şimdi bebek istediin için vücudundaki her şey sana bi mesaj gibi geliyor. Normalde dikkat etmediğin şeylere dikkat ediyorsun. Inşallah hamilesindir bekle bakalım biraz daha

Inşallah bugün hastalanmam gerek ablacım inşallah hayırlı neyse o olur rabbim herşeyin hayırlısını versin
Inşaallah sen 1 2 gün bekle öyle test yap bence. Şimdi stresli olduğun için belki geç adet olabilirsin. 2 gün daha bekle. Güzel haberlerini paylaş bizimle :)

Bence hamilesin ilk bebeğinde aynı senin hobiydim cevabını bekliyorm hayırlısı canım insaallah

:))) aklımdan geçmiyor değil canım bnm yen olmazsam test alicam cikarmiki en son adetim 28 şubat ne diyon
Çıkar bence hatta 2 haftalıktır eyer varsa ama seni umutlandirmiyim ya belki de yoktur canım hayırlısı olsun bence test al direk hiç bekleme bekledikçe daha çok hayal kırıklığı yaşarsın al kurtul ♡

X