Gebeliğe Hazırlık Erkek bebek sahibi olanlar :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya arkadaşlar acayip şancı giriyo kasimlarima 4 haftalık hamileyim adet sancısından daha beter bisey böyle sanki için genişliği gibi sebeb ne olabilir daha ilk defa bugun boyle oldu bugun ogrendim hamileligimide zatende bi aksami boyle olunca

Bn kaç aylık ken hatırlamıyorum ama kaşık ağrıları beni geçe uykudan bileuyandiriyordu oluyo yani gebeikte

Evet iki kızım var cnm eşim boyle bıseye asla izin vermez ben normal bakıyolar sanıyodum senin kaç çocuğun var cnm

Me

Merhaba belli oldumu acaba cinsiyeti bebegnizin. Allah bagislasin.
Evulasyondan oncemi sonrami birlitelik olmustu. ?
Msjinizi yeni gördüm kızım olacak. Yumurtlamadan önce birlikte olup yumurtlama günü ve sonraki gün kesinlikle birlikte olmadık canım kızım oldu. Oğlumda da tam yumurtlama günü hamile kalmıştım oğlum oldu

Off çin takvimi filan ne alaka ya, biyolojide öğrendiğimiz temel bilgi ne Allah aşkına ? Kadın embriyoya daima X kromozomunu verir erkek ya X ya da Y. XX denk gelirse bebek kız XY olursa erkek. Bunu asla kontrol edemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…