Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol :)Demek ki daha vakti deilmis canim uzulme
Allah razı olsun sağol içimi rahatlattınAynen canım üzülme, zamanı var onlar biliyor sanırım ve o bebişler bize gelecek merak etme:) Birbirimize destek olucaz
İçinizi ferah tutun, doğru zaman illa ki gelecektir. Bu ay biz de bebek yapmayı deneyecegiz, bugün reglin ilk gunu bitse de denesek diyorum, heyecanlıyımAllah razı olsun sağol içimi rahatlattın
İnşallah yükselir, Allah gönlünüze göre versinHerkeze iyiheceler
Gectigimiz ayın 30'da yumurtlama günümdü öncesi ve sonrası gebelik için uğraşlarımız oldu adet günüme 7.8 gün var bugun dayanamayıp bthcg yaptırdım deger 1.20 cıktı sizce bu deger yükselir mi çünkü adetime oldukça var yoksa bu ay şansımamı küsmeliyim
Aminnnnnn hepimize inşallahİnşallah yükselir, Allah gönlünüze göre versin
Sağol dostum ben üzüldüm baya sonuçta soğan kürü de yapmıştımİçinizi ferah tutun, doğru zaman illa ki gelecektir. Bu ay biz de bebek yapmayı deneyecegiz, bugün reglin ilk gunu bitse de denesek diyorum, heyecanlıyım
Ümitsizliğe düşmek yok, Allah büyüktür. Soğan kurunu ben de duydum. Bunun dışında gece yatmadan önce esinize sade kahve icirmeyi de deneyin. Spermleri harekete geciriyormus ve sabahın erken saatlerinde birlikte olmak daha verimli oluyormuş Ben de bunları deneyecegim. Daha kolay hamile kalmak için bildiğiniz şeyler varsa birlikte paylaşalım herkes faydalansinSağol dostum ben üzüldüm baya sonuçta soğan kürü de yapmıştım
Çilek çikolata gibi besinler afrodizyak etkisi yaratıp cinsel isteği artirabiliyor, bunlar denenebilir, iliskiden once ilik bir dus rahatlatiyor ,kuruluktan dolayı da canınız acıyor olabilir, varsa doktorunuzla bunu gorusun krem vs gibi bir sey verebilir, arkadaşımda yaşanmıştı. Durmak yok tabi ki, yola devam stres yapmamakta lazım cunku streste kullanilan madde yumurtada da kullaniliyormus. Stres yaptigimizda o madde kullanildigindan yumurtlama denen olay gerceklesmiyormus o yuzden öncelikle stres yok, bebeklerimiz bize en güzel zamanda en mukemmel haliyle gelecektir kızlar :)Benim de en son 1.20 çıkmıştı ama doktor yok olarak kabul etti, ama senin ki inşallah yükselir canım. Şu soğan kürünü deneyelim cidden. Sade kahve olayını da hemen deniyorum. Durmak yok çalışmalara devam. Ama bu stresten midir nedir cinsel isteksizlik durumumda oldu benim kzılar, sizde de var mı bir de sanki canım acıyormuş gibi geliyor sürekli
Sade kahveyi duymamıştım çok sağol valla denicem onu ... sabah spermlerin kalitesini biliorum aynen ama eşim benim bi hafta gececi bi hafta gündüzcü ondan olmuyo ama işte bilmiorum napıcam bu sefer ümitsizim valla iyi beslenmek de gerekirmiş inanmazdım ama bu Sefer badem madem yiyelim benceÜmitsizliğe düşmek yok, Allah büyüktür. Soğan kurunu ben de duydum. Bunun dışında gece yatmadan önce esinize sade kahve icirmeyi de deneyin. Spermleri harekete geciriyormus ve sabahın erken saatlerinde birlikte olmak daha verimli oluyormuş Ben de bunları deneyecegim. Daha kolay hamile kalmak için bildiğiniz şeyler varsa birlikte paylaşalım herkes faydalansin
Soğan kürünü ben de duydum ama adeti düzenli sağlıklı birinin bunu uygulaması normal mi? Yoksa sadece adeti duzensiz miyomları olanlar mı uygulamalı? Sağlıklı biri bunu uygularsa yan etkisi olur mu acaba? Bir bilginiz var mı?Soğan kürüne başlıyalım aynen. Benim de reglime birkaç gün var, regl bitiminde başlamak gerekiyormuş. İyice araştırdım bu arada sürekli karşıma çıktı soğan kürü, vardır bir hikmeti diyorum
15 gün öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden 10 dk önce bir bardak içiyoruz kızlar ve her seferinde yeniden hazırlıyoruz. Suyun klorsuz olması önemliymiş. İyi su ile yapmak lazım yani.
Birde karnınıza dokunum (reikici bir arkadaşım önerdi) olumlu cümleler kuracaksınız. Düşünce gücü baya önemliymiş