Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kadınlar, yumurtlamadan hemen önce güzelleşiyor! Bu s araştırma, Newcastle Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından yapılan bir tespit. 48 kadının yumurtlamadan hemen önce ve yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra vesikalık fotoğrafları çekildi. Bu fotoğraflar, 260 kadın ve erkeğe gösterildi. Deneklere kadınların hangi fotoğraflarının daha çekici olduğu soruldu.Denekler, yumurtlamadan hemen önce çekilen fotoğraflardaki kadınları daha güzel buldular. Güzel bulmalarına neden olan etkenleri ise dudakların kalınlığı ve rengi, göz bebeğinin büyüklüğü ve cilt rengi olarak belirttiler.

Sabrin hanim neler paylasmis ben bidi goremedim lutfen kizlar bana da yardimcin
Kadınlar, yumurtlamadan hemen önce güzelleşiyor! Bu s araştırma, Newcastle Üniversitesi’ndeki araştırmacılar tarafından yapılan bir tespit. 48 kadının yumurtlamadan hemen önce ve yumurtlamadan yaklaşık 1 hafta sonra vesikalık fotoğrafları çekildi. Bu fotoğraflar, 260 kadın ve erkeğe gösterildi. Deneklere kadınların hangi fotoğraflarının daha çekici olduğu soruldu.Denekler, yumurtlamadan hemen önce çekilen fotoğraflardaki kadınları daha güzel buldular. Güzel bulmalarına neden olan etkenleri ise dudakların kalınlığı ve rengi, göz bebeğinin büyüklüğü ve cilt rengi olarak belirttiler.

Cok guzel bi yazi kesinlikle inaniyorum

Ben daha testlere hic baslamdim koyuyu gordukten 32 saat icinde beraberlik olmasi gerekiyor demisti ezcanedeki bayan hmm kafam karisti insallah allah kalbine gore verir bu testleri uygulayarak sonuc alanlari cok merak ediyorum ben daha cok yeniyim ve cok heycanli arstiriyorum bakalim hayirlisi rabbim herkese eli kolu saglikli bebisler versin :)
Tamam iste 32 saat zaten koyuyu gordun ertesi gunu hemen hemen catlama gerceklesiyor canim

S sabirin cnm sana yukarıdaki mesajı atmıştım cvp bekliyorum lütfennn görmedin galiba
Yek yumurtada çatlasa iki tarafta kasik agrisi olabilir normal yani.Adetin duzenliyse,Test yap bak vaktinde catlama oluyorsa sıkıntı yok zaten.Geç yumurtlarsan yani adete yakın,ozaman yumurtalarinda sıkıntı var demekki.

Bir yasima daha girdim:KK48::rolleyes:

Ben daha testlere hic baslamdim koyuyu gordukten 32 saat icinde beraberlik olmasi gerekiyor demisti ezcanedeki bayan hmm kafam karisti insallah allah kalbine gore verir bu testleri uygulayarak sonuc alanlari cok merak ediyorum ben daha cok yeniyim ve cok heycanli arstiriyorum bakalim hayirlisi rabbim herkese eli kolu saglikli bebisler versin :)
Yılların tecrubesi olarak Bence boşuna çok araştırıp kafani karıştırma...Tum sorularini burda yanitlariz Allahın izniyle:KK52:

Yılların tecrubesi olarak Bence boşuna çok araştırıp kafani karıştırma...Tum sorularini burda yanitlariz Allahın izniyle:KK52:
Merhaba sabrin hanim :) benim merak ettigim bisi var ben yumurtalama donemimi hissediyorum vicudumda ama adet olmadan ozellikle iki Uc gun once goguslerim ve ve kasiklarim cok agriyor sizce bu aslinda adet døneminden hemen ønce yumurtaladigim anlamina mi geliyor kafam karisti lutfen yardimci olurmusunuz siz yazmissiniz adet doneminden hemen once yumurtalarsaniz iyi degildir diye korktum ben simdi :)

Yoksa koyuyu gördukten sonra 32 saat icinde birliktelikmi olmasi gerekiyor. ..
Koyuyu gördükten sonra testi 8 saatte bir yapıyosun cnm koyudan sonra hafif silikleşmeye başlarsa çatlamış demektir hemen 4-5 saat içinde değerlendiriyorsun yanlışım varsa kızlar düzeltsin

Kizlar konuyu kendim için actim sorularima cevab bulmak icin...ama nedense kimse sorularima cevab vermiyor. ..bilmiyorum yalnısmi yaptim bu konuyu acmakta
Kizlar konuyu kendim için actim sorularima cevab bulmak icin...ama nedense kimse sorularima cevab vermiyor. ..bilmiyorum yalnısmi yaptim bu konuyu acmakta
Sanirim elimizden geldigi kadar yardimci oluyoruz

Ben yeniyim bi saat once kesfettim herkes guzel guzel sohbet ediyordu konu neki herkesin bi derdi var bu konularda.. Ama eger ciddi buyuk sorulariniz varsa bence ozel bi hastaneyi arayip ordaki dogumuzamanlarina sorabilirsiniz tlfnda da yardimci olup cevap verenler oluyor

X