- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.841
Evet aynı ben uykuya düşkünüm napıyım kızlarda bana çekmiş maşallah çok uyuyorlarAdın cokkkkkk güzel olmuş..... tam sen anladın sen......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynı ben uykuya düşkünüm napıyım kızlarda bana çekmiş maşallah çok uyuyorlarAdın cokkkkkk güzel olmuş..... tam sen anladın sen......
Tamam canim o kesin zaten tuttu an burda herkeze yazarimCanim sende tutarsa bizi haberdar et deneriz insAllah:)
InsAllah canim bekleriz guzel haberiniTamam canim o kesin zaten tuttu an burda herkeze yazarim
Canim su erkek bebegin sirlarini banada soylermisinGeneligin ilk günün den belli oluyor.Ilerki aylarda sik tuvalet ve sık sıvı tuketme olsugu için açılabilir.Ama ben fazla sıvı tuketmedigim için 9 ay boyunca hep koyudu
Dualarinizi eksik etmeyinInsAllah canim bekleriz guzel haberini
Olur canım.Herhangi bir sıkıntı yoksa sende test yapınca heberlesirizCanim su erkek bebegin sirlarini banada soylermisin
en koyusunu şimdi yakaladım canım:)En koyusu buysa bu negatiftir
Cnm benim adet yaklaştı ya ben o dediğin böğürtlen kökü suyunu Nasıl içeceğim kaç dakika kaynatıyım günde kaç kere içiyim ne Zaman başlayım içmeye ne Zaman bırakıyım çok soru sordum ama kusura bakma arkadaşlara bilgi olur diye burdan sordum özelden sormadım görenler faydalansınOlur canım.Herhangi bir sıkıntı yoksa sende test yapınca heberlesiriz
6 saat sonra yekrarla bi.Tam yeterli koyuluga ulasmamis gibi.Sivi beyaz akintin olursa söyleen koyusunu şimdi yakaladım canım:)
Ustu tarafda biraz siliklik var daha koyu benim testlere bak anlarsinen koyusunu şimdi yakaladım canım:)
tamam canım bugün takipteyim akıntıların..testi yapınca atarım, ne zormuş yumurta beklemek:)6 saat sonra yekrarla bi.Tam yeterli koyuluga ulasmamis gibi.Sivi beyaz akintin olursa söyle
Böğürtlen Kökü Kürü:Cnm benim adet yaklaştı ya ben o dediğin böğürtlen kökü suyunu Nasıl içeceğim kaç dakika kaynatıyım günde kaç kere içiyim ne Zaman başlayım içmeye ne Zaman bırakıyım çok soru sordum ama kusura bakma arkadaşlara bilgi olur diye burdan sordum özelden sormadım görenler faydalansın
Evet demi ister istemez stress yapiyo insann vallahatamam canım bugün takipteyim akıntıların..testi yapınca atarım, ne zormuş yumurta beklemek:)
teşekkürler canım..
8 dk lık bekleme süresi var..evt üst taraf silik gibide koyu olan yerleri dikkate almıyacakmıyız?Ustu tarafda biraz siliklik var daha koyu benim testlere bak anlarsin
Çok teşekkür ederim cnm uygularım dediğin gibi ama yumurtam çatlıyor galiba çünkü geçen haftalar ovülasyon günümdü sağ ve sol kasık ağrısı yaşadım tüm gün hatta dediğin gibi o kasık ağrılarından sonra sıvı beyaz akıntı geldi hem de baya normalde olmuyor akıntı ben anladım çatladığını öyle oluyor dimi hatta ertesi gün sağ kasığım ağrıdı o ağrıdan da sonra sıvı beyaz akıntı geldi birer gün arayla çift yumurtlama olabilir mi anlamadım sen daha iyi bilirsin diye sordum normal mi bu ilk defa olduBöğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Not:Adetin ilk günü başla ve yumurtan çatlayana kadar yani 2 hafta iç.Yumurtan çatlamazsa ikinci adet tekrarla...
evt yaaa bekle bekle valla stres illaki oluyo..bide yorum kısmı önemli..ben tam olarak yeterli değilim..iyiki sabirin var, bilir kişimiz valla..konuya çok hakim..saolsun her soruyu cevaplıyor..Evet demi ister istemez stress yapiyo insann vallaha
O koyulasacak aksama dogru eminim8 dk lık bekleme süresi var..evt üst taraf silik gibide koyu olan yerleri dikkate almıyacakmıyız?