Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514

Eklentiler

• WP_20160219_002.jpg
    WP_20160219_002.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 150
Olur canım.Herhangi bir sıkıntı yoksa sende test yapınca heberlesiriz
Cnm benim adet yaklaştı ya ben o dediğin böğürtlen kökü suyunu Nasıl içeceğim kaç dakika kaynatıyım günde kaç kere içiyim ne Zaman başlayım içmeye ne Zaman bırakıyım çok soru sordum ama kusura bakma arkadaşlara bilgi olur diye burdan sordum özelden sormadım görenler faydalansın

Cnm benim adet yaklaştı ya ben o dediğin böğürtlen kökü suyunu Nasıl içeceğim kaç dakika kaynatıyım günde kaç kere içiyim ne Zaman başlayım içmeye ne Zaman bırakıyım çok soru sordum ama kusura bakma arkadaşlara bilgi olur diye burdan sordum özelden sormadım görenler faydalansın
Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Not:Adetin ilk günü başla ve yumurtan çatlayana kadar yani 2 hafta iç.Yumurtan çatlamazsa ikinci adet tekrarla...

Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumaya bırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Not:Adetin ilk günü başla ve yumurtan çatlayana kadar yani 2 hafta iç.Yumurtan çatlamazsa ikinci adet tekrarla...
Çok teşekkür ederim cnm uygularım dediğin gibi ama yumurtam çatlıyor galiba çünkü geçen haftalar ovülasyon günümdü sağ ve sol kasık ağrısı yaşadım tüm gün hatta dediğin gibi o kasık ağrılarından sonra sıvı beyaz akıntı geldi hem de baya normalde olmuyor akıntı ben anladım çatladığını öyle oluyor dimi hatta ertesi gün sağ kasığım ağrıdı o ağrıdan da sonra sıvı beyaz akıntı geldi birer gün arayla çift yumurtlama olabilir mi anlamadım sen daha iyi bilirsin diye sordum normal mi bu ilk defa oldu

Merhabalar bende konuya dahil olacam bizde cocuk istiyoruz ama yaza dogru planlarimiz esimde erkek cocuk istiyor sanirim bu her ailede var erkek isteme durumu. Ben doktoruma gittim bana hamilelikten 6 ay once folik asit almami soyledi taki hamileligin ucuncu ayina kadar. Ve bildigim kadariyla erkek prezervatif kullanmasi gerekiyor esinin adetinden sonra esi yumurtalama donemindeyken zaten bi sure beraber olmamaniz gerekiyor y kromozumun guclu olmasi icin.. Yumurtalama doneminde gun asiri beraber olup esiniz icinize derin bi sekilde bosalmasi gerekiyor ve siz hareket etmeden belinizin altina bi yastik koyarak yatmaniz gerekiyor disina akmamasi icin. Yumurtalama doneminden sonra ise soonucu alana kadar esiniz tekrar kendini korumali.. Anne kesinlikle yumurtalama døneminde ani hareketler yapmamali dusa mumkunse girmemeli girdiginde de ilik suyla dus yapmali ve hemen cikmali kesinlikle havuza girmemeli bunlari ben kitapdan okudum.. Bakalim nasib ben bugun yarin folik asite baslicam insallah rabbim herkesin kalbine gore verir :-)

X