- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.861
inşallah canımmmmm..geceye yumurtlarım o zamanO koyulasacak aksama dogru eminim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canımmmmm..geceye yumurtlarım o zamanO koyulasacak aksama dogru eminim
Canim sikintim yok cok sukur. Ben nasil yapsak erkek olur onu soruyorum tatlim sen testlemi anliyosun?Olur canım.Herhangi bir sıkıntı yoksa sende test yapınca heberlesiriz
Yani yine yum gunu iliski esittir erkekYumurtalama doneminde kadindan beyaz akinti geliyor, kuzenim sprialini cikardi doktoru bugun iliskiye girersen hamile kalirsin cunku yumurtuluyorsun dedi o gun hamile kalmis simdi 4 aylik oglu var
Ovulsayon testiyle yapCanim sikintim yok cok sukur. Ben nasil yapsak erkek olur onu soruyorum tatlim sen testlemi anliyosun?
CanimSabahki idrari hepimiz hamile olup olmadigimizi ogrenmek icin oldugunu biliyoruz ama vicudun yumurtaladagini ilk idrar gostermoyor diye okudum ve sasirmistim bunu okuyuncada bi doktorunuza sorun bence
Sanirim evetYani yine yum gunu iliski esittir erkek
Nasil canim? Silik oldugu gun iliskimi gerekli?Ovulsayon testiyle yap
Bilen biri daha yaşasın ne güzel oldu ben de çıkarttırdım spiralimi ama enfeksiyon vardı tedavi oldum şimdi adetimi bekliyorum Allah'ın izniyle düşünüyorum ne güzel haberler bunlar inşallah Allahım bize de nasip ederYumurtalama doneminde kadindan beyaz akinti geliyor, kuzenim sprialini cikardi doktoru bugun iliskiye girersen hamile kalirsin cunku yumurtuluyorsun dedi o gun hamile kalmis simdi 4 aylik oglu var
Canim
Zaten birsefer yapmiyorsun ovulsayon testini gunde iki defa yapiyosun[/QUOTE
Iki sefermi bak bu cok guvenli ben bunu hic dusunmemistim cok sagolun kesinlikle bende iki sefer yapacam
Güzel bilgiler bunlar teşekkür ederizMerhabalar bende konuya dahil olacam bizde cocuk istiyoruz ama yaza dogru planlarimiz esimde erkek cocuk istiyor sanirim bu her ailede var erkek isteme durumu. Ben doktoruma gittim bana hamilelikten 6 ay once folik asit almami soyledi taki hamileligin ucuncu ayina kadar. Ve bildigim kadariyla erkek prezervatif kullanmasi gerekiyor esinin adetinden sonra esi yumurtalama donemindeyken zaten bi sure beraber olmamaniz gerekiyor y kromozumun guclu olmasi icin.. Yumurtalama doneminde gun asiri beraber olup esiniz icinize derin bi sekilde bosalmasi gerekiyor ve siz hareket etmeden belinizin altina bi yastik koyarak yatmaniz gerekiyor disina akmamasi icin. Yumurtalama doneminden sonra ise soonucu alana kadar esiniz tekrar kendini korumali.. Anne kesinlikle yumurtalama døneminde ani hareketler yapmamali dusa mumkunse girmemeli girdiginde de ilik suyla dus yapmali ve hemen cikmali kesinlikle havuza girmemeli bunlari ben kitapdan okudum.. Bakalim nasib ben bugun yarin folik asite baslicam insallah rabbim herkesin kalbine gore verir
Testi yap en koyuyu yakaladığında 6 saat arayla tekrarla.Azda olsa açılmaya başladıysa 12 24 saat içinde degerlendir..Canim sikintim yok cok sukur. Ben nasil yapsak erkek olur onu soruyorum tatlim sen testlemi anliyosun?
Bak simdi benim yaptim testler ikisi koyu biri hafif acilmis o iste yum catladini soyluyo 6 saat icinde iliski oluyo yani testler koyu sekilde kalirsa daha catlamamis oluyo dikkat edersen birisi silik iste o silinmis anlamina geliyo
Cok guzel anlatdiniz kizlar tesekkulerTesti yap en koyuyu yakaladığında 6 saat arayla tekrarla.Azda olsa açılmaya başladıysa 12 24 saat içinde degerlendir..
S sabirin cnm sana yukarıdaki mesajı atmıştım cvp bekliyorum lütfennn görmedin galibaÇok teşekkür ederim cnm uygularım dediğin gibi ama yumurtam çatlıyor galiba çünkü geçen haftalar ovülasyon günümdü sağ ve sol kasık ağrısı yaşadım tüm gün hatta dediğin gibi o kasık ağrılarından sonra sıvı beyaz akıntı geldi hem de baya normalde olmuyor akıntı ben anladım çatladığını öyle oluyor dimi hatta ertesi gün sağ kasığım ağrıdı o ağrıdan da sonra sıvı beyaz akıntı geldi birer gün arayla çift yumurtlama olabilir mi anlamadım sen daha iyi bilirsin diye sordum normal mi bu ilk defa oldu