Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Önce silinir sonra tekrar koyulasir merak etme.Stres yooook
inşallah canım, ister istemez stres oluyo insan..testlere bi yorum yapsana..sanki ben abartıyorum gibi

Eklentiler

• WP_20160218_004.jpg
    WP_20160218_004.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 168
  • WP_20160218_014.jpg
    WP_20160218_014.jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 166
Kızlar kaynatmışsınız ben yokken adımı Nasıl değiştireceğim bilen var mı çok ısrar var üstümde miragebloom u uyuyan güzel yapıcaz:KK59:
kişisel bilgiler kısmına gir canım..alt alta sıralanan bilgilerde "kullanıcı adı değiştirme " var..ordan ismini değiştirebilirsin...

Kizlar bende 4 aylik hamileyim ve yarin cinsiyet belli olacak. Lutfen bana dua edin bende erkek bebek istiyorum, bi kizim var. Ama önce saglik tabiki. Cok heycanliyim.
Allah yardimcin olsun. Inşallah ne diliyorsan yarın onu doktordan duyarsin. Canım bak burda tecrübeli kadinlar idrar renginden bile anlıyor.

Allah yardimcin olsun. Inşallah ne diliyorsan yarın onu doktordan duyarsin. Canım bak burda tecrübeli kadinlar idrar renginden bile anlıyor.
Kizlar bende 4 aylik hamileyim ve yarin cinsiyet belli olacak. Lutfen bana dua edin bende erkek bebek istiyorum, bi kizim var. Ama önce saglik tabiki. Cok heycanliyim.
Cuma gunu hayirli haberler alirsin insanllah canim dualarimiz seninle bize haber et ama kesin

X