- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.801
Canim sanirim Mune yardimci olur sana bu konudaKızlar kaynatmışsınız ben yokken adımı Nasıl değiştireceğim bilen var mı çok ısrar var üstümde miragebloom u uyuyan güzel yapıcaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sanirim Mune yardimci olur sana bu konudaKızlar kaynatmışsınız ben yokken adımı Nasıl değiştireceğim bilen var mı çok ısrar var üstümde miragebloom u uyuyan güzel yapıcaz
inşallah canım, ister istemez stres oluyo insan..testlere bi yorum yapsana..sanki ben abartıyorum gibiÖnce silinir sonra tekrar koyulasir merak etme.Stres yooook
yok silinmedi..yükledim fotolarıAma en Son yolladin test belirgindi simdi tamamenmi silindi
adetin 10. günü canımDevam et testte bugun 10 gunmu?
Amin cumlemizden sagol canim.Duamda sizde varsınız.Darısı hepinize inşallahMaşallah 16 haftalık olmuşsun. Darısı başımıza sen hamilesin bize dua et. Bize yardımcı olduğun için allah razı olsun. Yavrunu sag salim kucağına alırsın insallah.
evt canım bu 3. gün..bugününküleri yükledim..Cnm.sen ovulosyin testimi yapiyorsun yoksa...????
koyucam canım..bugününküleri yükledim..yorumları bende merak ediyorumCanım hergununun fotosunu çek koy buraya bizde bilgilenelim. Yoksa ben tam anlamıyorum.
Canim bu üstteki fotoyu buyutunce sag okun altina giriyor görmüyorum.Fotoyu Dik çevir de at.inşallah canım, ister istemez stres oluyo insan..testlere bi yorum yapsana..sanki ben abartıyorum gibi
Aman zorsa kalsın hiç uğraşmayım onu da becerememCanim sanirim Mune yardimci olur sana bu konuda
tmm canım atttım..doğru fotoyu atmışımdır umarımCanim bu üstteki fotoyu buyutunce sag okun altina giriyor görmüyorum.Fotoyu Dik çevir de at.
Çatlamış olamaz dimi çünkü koyuymuş sabah akşam açılmış ama çok da koyu değil yaniCanim bu üstteki fotoyu buyutunce sag okun altina giriyor görmüyorum.Fotoyu Dik çevir de at.
kişisel bilgiler kısmına gir canım..alt alta sıralanan bilgilerde "kullanıcı adı değiştirme " var..ordan ismini değiştirebilirsin...Kızlar kaynatmışsınız ben yokken adımı Nasıl değiştireceğim bilen var mı çok ısrar var üstümde miragebloom u uyuyan güzel yapıcaz
sıvı tüketimine çok dikkat ettim..sabahki akşamdan daha koyuydu dediğin gibi ama çok bariz bi fark yok..çift çizgi henüz daha çıkmayınca beklemedeyim:)Çatlamış olamaz dimi çünkü koyuymuş sabah akşam açılmış ama çok da koyu değil yani
bizde takipteyizzzzzsıvı tüketimine çok dikkat ettim..sabahki akşamdan daha koyuydu dediğin gibi ama çok bariz bi fark yok..çift çizgi henüz daha çıkmayınca beklemedeyim:)
bende yumurtayı takipteyimbizde takipteyizzzzz
bende yumurtayı takipteyim
Allah yardimcin olsun. Inşallah ne diliyorsan yarın onu doktordan duyarsin. Canım bak burda tecrübeli kadinlar idrar renginden bile anlıyor.Kizlar bende 4 aylik hamileyim ve yarin cinsiyet belli olacak. Lutfen bana dua edin bende erkek bebek istiyorum, bi kizim var. Ama önce saglik tabiki. Cok heycanliyim.
Allah yardimcin olsun. Inşallah ne diliyorsan yarın onu doktordan duyarsin. Canım bak burda tecrübeli kadinlar idrar renginden bile anlıyor.
Cuma gunu hayirli haberler alirsin insanllah canim dualarimiz seninle bize haber et ama kesinKizlar bende 4 aylik hamileyim ve yarin cinsiyet belli olacak. Lutfen bana dua edin bende erkek bebek istiyorum, bi kizim var. Ama önce saglik tabiki. Cok heycanliyim.
Gönlünüzdeki olur inşallah hayırlısıyla..Kizlar bende 4 aylik hamileyim ve yarin cinsiyet belli olacak. Lutfen bana dua edin bende erkek bebek istiyorum, bi kizim var. Ama önce saglik tabiki. Cok heycanliyim.