- 18 Şubat 2016
- 6
- 17
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.821
Dualariniz icin cok tsk ederim, insallah allah sizinde gönlunuze göre verir. Yarin ögrenir ögrenmez haber veririm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sendemi ovulasyon testiyle yaptin??aminn canim cumlemize nasip etsin insnallahDualariniz icin cok tsk ederim, insallah allah sizinde gönlunuze göre verir. Yarin ögrenir ögrenmez haber veririm
En koyusu buysa bu negatiftirtmm canım atttım..doğru fotoyu atmışımdır umarım
Cinsiyetini öğrenince kesin yaz buraya Allahım gönlüne göre versin bir de cinsiyeti erkekse neler yaptığını anlat bize bekliyoruzDualariniz icin cok tsk ederim, insallah allah sizinde gönlunuze göre verir. Yarin ögrenir ögrenmez haber veririm
Hayirli cumalar arkadaslar
Ayyy çok heyecanlı ne güzel inşallah gönlündeki sağlıklı bir şekilde tutmuştur az kalmış bebişini görmeyeAminn kizlar 8 marta aldim randevu kalp atislari icin 31 martta vermislerdi erken aldim randevuyu
Insanllah canimmmm tutunmustur banaAyyy çok heyecanlı ne güzel inşallah gönlündeki sağlıklı bir şekilde tutmuştur az kalmış bebişini görmeye
Adımı değiştirdim Nasıl olmuş cnmInsanllah canimmmm tutunmustur bana
HaAdımı değiştirdim Nasıl olmuş cnm
Canim sende tutarsa bizi haberdar et deneriz insAllah:)Hayirrr cift cizgiyi yakaldinya teste devam nezamanki o cizginin biri hafif silik cikiyor ozaman tek iliski
Canım uyuyan güzelim oh be rahatladimmmm yaKızlar yoğun gelen talep üzerine adımı değiştirdim saolsun Mune yardımcı oldu bana karıştırmayın ben miragebloom zaten adımdan anlarsınız kim olduğumu tabiki dün yine kaçırdım muhabbeti uyuyakaldım
Adın cokkkkkk güzel olmuş..... tam sen anladın sen......Canım uyuyan güzelim oh be rahatladimmmm ya
İyi oldu ben de rahatladımCanım uyuyan güzelim oh be rahatladimmmm ya