- 11 Kasım 2015
- 642
- 665
- 29
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.781
Arkadaşlar çift çizgiyi yakaladigimizin aksamimi ilişkiye girmemiz gerekiyor..birde tek seferlik ilişkimi olacak ....birde ondan sonraki günlerde ilişkiye girilmiyecekmi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hollandacasi ovulatietest almayanda oyledir heraldeCnm ben yeni geldigim için buraya ismini bilmiyorum almancasi ne ovulasyon testinin
Hayirrr cift cizgiyi yakaldinya teste devam nezamanki o cizginin biri hafif silik cikiyor ozaman tek iliskiArkadaşlar çift çizgiyi yakaladigimizin aksamimi ilişkiye girmemiz gerekiyor..birde tek seferlik ilişkimi olacak ....birde ondan sonraki günlerde ilişkiye girilmiyecekmi...
Bak hafif silik varya ogun yum catladi iste ogun iliskiye girdim diger ikisi daha koyu birisi acik hafif oyle olunca catliyo 6 saat icinde degerlendir
Ve ertesi gun yine yaptim ben test daha emin olmak icin catladimi diye Evet hic gorunmez hale gelmisti test bu sekilBak hafif silik varya ogun yum catladi iste ogun iliskiye girdim diger ikisi daha koyu birisi acik hafif oyle olunca catliyo 6 saat icinde degerlendir
Önce silinir sonra tekrar koyulasir merak etme.Stres yooookKızlar az önce test yaptım koyulaşmayı beklerken sabahkinden daha açık çıktı canım sıkıldı yaaa
Çift cizgi tsm koyulasmadiki.Bekleyecez mecburO nasil oluyo ya once cift cizgi sonra tamamen yok olmasi@sabirin yetiss baciii
Aha anladimmm tamam o koyulasacak demi ilk once Tamam anladimÇift cizgi tsm koyulasmadiki.Bekleyecez mecbur
Canım sizin ne oldu. Bir haber verin bizemerhaba kızlar ben bu dediklerinizin hepsini yaptım.5+3 haftalık hamileyim.bakalım sonuç ne olacak.Allah isteyen herkese versin.inş.
Ne çabuk unuttun beyaAha anladimmm tamam o koyulasacak demi ilk once Tamam anladim
Ahhhh ahhhh kafami kaldi bende bacii zaten cikamadim yerde sabirin yetissssssogrenciyiz daha yawwwNe çabuk unuttun beya
Maşallah 16 haftalık olmuşsun. Darısı başımıza sen hamilesin bize dua et. Bize yardımcı olduğun için allah razı olsun. Yavrunu sag salim kucağına alırsın insallah.Ne çabuk unuttun beya
Evet saolsun yaa hamile hamile bide bizle ugrasiuo Allah razi olsun bilgilendirdi icin bende ogrenmeye calisiyorum tutarsa benimde insnallah yardimim dokunur burdaki arkadaslara Evet dua et bizim icinnnnnMaşallah 16 haftalık olmuşsun. Darısı başımıza sen hamilesin bize dua et. Bize yardımcı olduğun için allah razı olsun. Yavrunu sag salim kucağına alırsın insallah.
Inşallah buraya çıkıp erkek var kızlar bu kk da insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhAhhhh ahhhh kafami kaldi bende bacii zaten cikamadim yerde sabirin yetissssssogrenciyiz daha yawww
Insanllah canim yaaa vakti geldinde hepimiz yazalimmmm burayaInşallah buraya çıkıp erkek var kızlar bu kk da insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evt canım henüz daha bişey yok..sabah yapıcam yarından ümitliyimÇift cizgi tsm koyulasmadiki.Bekleyecez mecbur
Ovulationstest canim ismi.ayni neredeyse turkceyleCnm ben yeni geldigim için buraya ismini bilmiyorum almancasi ne ovulasyon testinin