- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.761
Lütfen yap lutfennnnnnnn.....Ben en iyisi adımı değiştiriyim miragebloom değilge uyuyan güzel yapıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lütfen yap lutfennnnnnnn.....Ben en iyisi adımı değiştiriyim miragebloom değilge uyuyan güzel yapıyım
Canım senin artık normaldirrrrrt.Benide bu saattlerde bir uyku basiyor
Evet canimCanım senin artık normaldirrrrrt.
Resim çek sabirin ve bebegime gösterKızlar az önce test yaptım koyulaşmayı beklerken sabahkinden daha açık çıktı canım sıkıldı yaaa
Kızlar az önce test yaptım koyulaşmayı beklerken sabahkinden daha açık çıktı canım sıkıldı yaaa
Evet resmini cek sivi cok tuketmiyosun demi canimKızlar az önce test yaptım koyulaşmayı beklerken sabahkinden daha açık çıktı canım sıkıldı yaaa
Cnm seninki erkekmiFazla bakma kafayı bozarsin.Evet evet senin açık ve insallah erkektir merak etme
Evet onunki erkekCnm seninki erkekmi
Çektim göndericem de negatifResim çek sabirin ve bebegime göster
Yok canım, en az 3 saat sıvu almıyorumEvet resmini cek sivi cok tuketmiyosun demi canim
O nasil oluyo ya once cift cizgi sonra tamamen yok olmasi@sabirin yetiss baciiiÇektim göndericem de negatif
Yok canım çift çizgi olmadı daha ama bi belirginlik vardı..koyulaşmayı bekliyordum çok beklentiye girmişim..artık sabaha kaldı..O nasil oluyo ya once cift cizgi sonra tamamen yok olmasi@sabirin yetiss baciii
Ama en Son yolladin test belirgindi simdi tamamenmi silindiYok canım çift çizgi olmadı daha ama bi belirginlik vardı..koyulaşmayı bekliyordum çok beklentiye girmişim..artık sabaha kaldı..
Devam et testte bugun 10 gunmu?Yok canım çift çizgi olmadı daha ama bi belirginlik vardı..koyulaşmayı bekliyordum çok beklentiye girmişim..artık sabaha kaldı..
I nasil hamile kaldı bir bilgin varmiEvet onunki erkek
Yok canım çift çizgi olmadı daha ama bi belirginlik vardı..koyulaşmayı bekliyordum çok beklentiye girmişim..artık sabaha kaldı..[/QUOTE
Oda bize akil verdi gibi yum catladi gun tek iliskiyleI nasil hamile kaldı bir bilgin varmi
Canım hergununun fotosunu çek koy buraya bizde bilgilenelim. Yoksa ben tam anlamıyorum.Yok canım, en az 3 saat sıvu almıyorum
Yarenannesi canim bende almanyada yasiyorum.Rossmannda var Ovulationstest ama eBay da daha ucuz.
Kizlar bu idrar rengi filan dediniz o nasil oluyor anlamadim ben
Bu arada bendede bulanti 8 9 haftadan sonra basliyor.hastanelik oluyorum.iki kizimdada cikmadan 2 ay hastanede yattim.Hipermesis Gvardium benim durumumun ismi.gunde serumsuz 25 kere filan cikariyordum.gebeligi ertelememin bir nedenide bu