-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Her kes bisiy diyo ya biri diyo aybasi temizlendikden sonraki 5 gun ichinde erkek 8inci gune kadar kiz baska birisi 14 cu gunde erkek kafamiz iyice karistiBen de 12 ve 14.günler iliski yaşadım ilk bebeğimiz ve erkek
canım onların donleme günü farklı senin farklı herkesi dinle ama hesabına gelen uygulamayı yap uzman bir doktora gidip yumurta günleri ogrenirsin veya internetten ovalasyon testleri alabilirsin ben eğer bir daha denersem hastaneye gidip yumurtalarimin döllenme ve catlatlasini istiyecemHer kes bisiy diyo ya biri diyo aybasi temizlendikden sonraki 5 gun ichinde erkek 8inci gune kadar kiz baska birisi 14 cu gunde erkek kafamiz iyice karisti
canim ozel e baksanamerhaba benimde kızım var ve erkek bebek olsun istiyoruz.internetten biraz araştırdım ama bu yumurtlama günü ilişki sonucu erkek bebek olduğu doğrumu?kızıma nasıl hamile kaldım pek hatırlamıyorum.dikkat etmedim yumurtlama gunu felan.bunda 4-5 aydır deniyoruz olmadı.internetten yumurtlama gunu takibi yapmıştım.hamile kalamadım.bu ay yeni hastalandım ve yumurtlama testi aldım onu deniycem.reglin kaçıncı gün basla.mam gerekiyor bilemiyorum.20 eylül-22 ekim-18 kasım-17 aralık regl tarihlerim.Lütfen yardımcı olurmusunuz?
nevra nerdesin tedavi ne oldu bir haber ver cnmsabah mesajınızı okuduktan sonra,bugün doktora gittim.yumurta takibi yapacak.hayırlısı artık.
bekliyorum 16 ocak taki regl günümü canım.beklemedeyim yani.nevra nerdesin tedavi ne oldu bir haber ver cnm
Ben tabiki doktora gittim yumurta takibi yaptırdım ve çatlatma iğnesi oldum ve doktorun söylediği saatte tek ilişki oldu.yani şimdi sonucu bekliyorum.regl olmazsam test yapacağım.olursamda tekrar doktora gideceğim.ama içimden sanki hamileyim gibi geliyor...hayırlısı..bekliyorum 16 ocak taki regl günümü canım.beklemedeyim yani.
cnm bak az çok bilgi sahibi olmuşum öyle bilinçsiz hemen hamile kalacan hiç değilse bir uzman tarafında yumurta takibi ile kal riske atma kendini en azinda tam bir bilgin olsun sonrası allaha kalmış bak cnm kibris a giden arkadaşım yaptı ama tutmadı orda sperm analizinde çalışın uzman doktorla birebir kendimkonuştum bana dedi yumurta takibi ile gebe kal ondan sonra esin en az esin 1 hafta 10gun bosalmasin ve yumurta catladigi gece bir defa bosalsin bir defa on ay içinde boşalma olmasın ve bu yöntemi birçok kişi denedi ve tuttu canım seni az çok anlıyorum ve gerçektende riske girme ni istemem yumurta takibi yapan birçok doktor var aeastir git görüş bir kaçı ile nerde oturuyor canım
[/QUO hayırlısı canım rabbim sana hayırlı sağlıklı bir erkek cocugu nasip etsin inşallah hamilesindir
Canım biz nasıl olsa olmaz yumurtlama gününe çok var diye sadece adet bittiği günün ertesi gün ya da bir sonraki kirunmasiz iliskiye girdik ve diger günler korunduk. Ben o ilişkiden hamile kaldım ve dün öğrendim ki erkek :)Kızlar bana da yardımcı olun 2 kız annesiyim Allah'ım onlara sağlıklı uzun ömürler versin 3. bebeği düşünüyorum riske atmak istemiyorum erkek Bebek için kesin ve denenmiş şeyler varsa yazın bana lütfeeen deneyen ve sonuca ulaşan arkadaşlar Nasıl yol izlediler
Yani sadece adet bittiği gün mü ilişki oldu ama o Zaman yumurtlama olmuyor ki bu arada hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinCanım biz nasıl olsa olmaz yumurtlama gününe çok var diye sadece adet bittiği günün ertesi gün ya da bir sonraki kirunmasiz iliskiye girdik ve diger günler korunduk. Ben o ilişkiden hamile kaldım ve dün öğrendim ki erkek :)
Olacağı olunca oluyormus canım bende senin gibi düşünmüştüm :)Yani sadece adet bittiği gün mü ilişki oldu ama o Zaman yumurtlama olmuyor ki bu arada hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin