- 11 Kasım 2015
- 642
- 665
- 29
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Banada gönderirmisin yabır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs
Gerçekten yorgunlukla alakası oluyormu yaa merak ettim.Kiz ben de hep yorgun sanardim vallaadami yormusum demekki
Amin ya inşallahHaha ay biz alemiz yaamin amin Rabbim istediğimizi en hayırlı şekilde nasip etsin
Ben gercekten kendimizden biliyorum kizima hamileyim ve esimin cok calistigi zamanlarda hamile kalmistim sonuc karnimda cok sukur:) sen gun boyu kendini yormaya bak tatlimGe
Gerçekten yorgunlukla alakası oluyormu yaa merak ettim.
Öyle oluyorsa sen merak etme ben gün boyu her yeri dolaşir yorulurum cnm inşallah olur yaaaBen gercekten kendimizden biliyorum kizima hamileyim ve esimin cok calistigi zamanlarda hamile kalmistim sonuc karnimda cok sukur:) sen gun boyu kendini yormaya bak tatlim
Kendini spora ada en iyisi canim ac videolari seni yoracak sporlar yap iliskiden 1 saat falan onceÖyle oluyorsa sen merak etme ben gün boyu her yeri dolaşir yorulurum cnm inşallah olur yaaa
Evet en iyisi buKendini spora ada en iyisi canim ac videolari seni yoracak sporlar yap iliskiden 1 saat falan once
Peygamber efendimiz s.a.v söylemiş canım gerçekten alakası varGe
Gerçekten yorgunlukla alakası oluyormu yaa merak ettim.
sahabelerinden biri peygamberimize erkek evlat istediğini söylemiş. bunun için özel olarak ne yapmalıyım demiş.
peygamberimiz de 'eşinle, özel gününün bitiminde birlikte ol demiş
doktorlar da bunu doğruluyor genelde adet bitiminde oluşan gebeliklerde erkek oluyormuş
Himmm peki hic boyle olanini gordunuzmu????merak ettim
bana da gönderir misin o takvimibır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs
bana da gönderir misin obır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs
Bun dediklerinizi deniyecegim inşallah olur ya erkek..........1 kız 1 erkek...inşallahEvet kizlar önce bu videoyu izleyiniz bi derim:)
Su an kizim karnimda Rabbim sag saglim dogurmayi nasip etsin sunlari deneyecegim buyuk arastirma sonucu sunlari buldum hemen özetleyeyim
aybasindan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsak, çocuk erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
ilişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız ,ilk orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.
yüzeyel ilişki ile kız ,derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır.
Ve de erkegin dinc oldugu zamanlarda iliskige girilmeli aksi takdirde kiz olur
Insallah bunlari deneyipte erkek bebek sahipi olanlarin yorumunu bekleriz:)
ne zmn deniyecenBun dediklerinizi deniyecegim inşallah olur ya erkek..........1 kız 1 erkek...inşallah
aynı durum benim arkadaşımda oldu ve oğlu oldu.sahabelerinden biri peygamberimize erkek evlat istediğini söylemiş. bunun için özel olarak ne yapmalıyım demiş.
peygamberimiz de 'eşinle, özel gününün bitiminde birlikte ol demiş
doktorlar da bunu doğruluyor genelde adet bitiminde oluşan gebeliklerde erkek oluyormuş
ben ikinciye hamileyim.. ilk çocuğum için denedim. biyolojik takvimin doğruluğunu test edin bölümünü tıklayıp denedim. kız çıktı ama benim oğlum var.Tatlim bide suraya bilgilerini gir ikinizde de erkek yili ne zamansa o zaman yap bence
http://bebekcinsiyet.com/anasayfa.php
Cnm adett birtikten kaç gün sonra erkek olma şansı varben ikinciye hamileyim.. ilk çocuğum için denedim. biyolojik takvimin doğruluğunu test edin bölümünü tıklayıp denedim. kız çıktı ama benim oğlum var.