Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514

bende de öyle oldu adetim bitti ilişki oldu ve oğluma hamileyim, benim yumurtlama günlerim adetten hemen sonra zaten, ben kız istiyordum gerçi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :)

Burayı takip ediyorum kızım 5 aylik olur da ilerde ikinci çocuk istersek erkek olsun istiyoruz tabi allahın takdiri gene de :)
Lazım olur diye okuyorum bilgilerinizi :)

Evet kizlar önce bu videoyu izleyiniz bi derim:)
Su an kizim karnimda Rabbim sag saglim dogurmayi nasip etsin sunlari deneyecegim buyuk arastirma sonucu sunlari buldum hemen özetleyeyim
aybasindan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsak, çocuk erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
ilişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız ,ilk orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.
yüzeyel ilişki ile kız ,derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır.
Ve de erkegin dinc oldugu zamanlarda iliskige girilmeli aksi takdirde kiz olur
Insallah bunlari deneyipte erkek bebek sahipi olanlarin yorumunu bekleriz:)

Bun dediklerinizi deniyecegim inşallah olur ya erkek..........1 kız 1 erkek...inşallah

aynı durum benim arkadaşımda oldu ve oğlu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…