- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Adet dönemi sonrası içerde kalan yumurta atılabiliyormuş bu da demek oluyorki yumurtlama günü gibi birşey oluyor y kromozomları hızlı olduğu için yumurtayı onlar döllüyor adet sonrası da yumurtlama olabiliyormuş sizinki ona denk gelmiş galibaOlacağı olunca oluyormus canım bende senin gibi düşünmüştüm :)
Amin dua edin bize de benimde iki kızım var inşallah üçüncü erkek olur sizin ilk erkekmiş yumurtlama günümü ilişki oldu çünkü genelde o gün erkek olma ihtimali yüksekmiş bildiklerinizi biraz paylaşırmısınız bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsinBenim ilk bebegim erkek şimdi ikinciye hamileyim 4-5 haftaya cinsiyetini ögrenecegiz inşallah.Bende yumurtlama günü birlikte olunursa erkek olur diye biliyorum.Bizim ikinci bakalım ne olacak.Allah herkesin gönlüne göre versin
Bebeğiniz erkek mi erkekse başka tavsiyeniz var mı araştırıyorum biraz o yüzden sordumBence erkek çocuk isteyenler önce şöyle bir vajinal muayneden geçmeli.Vajinada mantar,enfeksiyon gibi şeyler olmamalı.Birde seyrek ilişki,erkeğin iyi beslenmesi bol fındık ve çikolata yemesi..
Bebeğiniz erkek mi erkekse başka tavsiyeniz var mı araştırıyorum biraz o yüzden sordum
Çok teşekkür ederim Allahım kucağınıza almayı nasip etsin kendimi hazır hissediğimde deniyceğim bunları Allahım inşallah bana da nasip ederevet bebegım erkekmiş bende yeni öğrendim..Dediğim gibi hamilelik öncesi kontrol amaçlı doktora muayne oldum.Mantar cıktı.Epey derinlerde hemde..İlaçla ve fitille mantarım temizlendi.Ondan sonra hamilelik için çalışmalara başladık..Tabiki dua ettim öncelikle..Hayırlıysa sağlıklıysa temız ahlaklı sağlıklı bir evlat..Sonrasında bu tedavi..Sonrasında seyrek ilişki. Ama derin ilişki..3-4 GÜNDE bir birliktelik..Yumurtlama gunumu inanın bilmiyorum bile..Onu hic hesaba katmadım.Adetten temizlendikten sonra başladı calısmalar.Ama seyrek ilişki dedğim gibi eşim fındık çikolata ağırlıklı beslendi.Bilemiyorum başkada bişey yapmadım.Zaten ben hamile kaldığım ay seyrek ilişki olduğundan çokta sasırmıstım öğrenince.Tabi en önemlisi Rabbimizinde istemesi lazım..Ama yaptığım seyler bunlardı...
ı işkAmin dua edin bize de benimde iki kızım var inşallah üçüncü erkek olur sizin ilk erkekmiş yumurtlama günümü ilişki oldu çünkü genelde o gün erkek olma ihtimali yüksekmiş bildiklerinizi biraz paylaşırmısınız bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Açıkçası ilk hamileligim plansızdı bu nedenden bilemiyorum yumurtlama günümüydü degilmiydi ama PH beslenmede işe yarıyor bol bol soda için eşinizde ilişkiden 45 dk önce kahve içsin sper hızını arttırıyormuşAçıkças
ı işk
Aynen şimdiden soda içmeye başladım sevmesem de zorla içiyorum potasyum ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bikaç ay böyle devam edip ondan sonra spirali çıkarttırıp ondan sonra düşünüyorum Allah'ın izniyle çok dua ediyorum bakalım Zaman gösterecek ben de yazarım buraya cinsiyetini unarımA
Açıkçası ilk hamileligim plansızdı bu nedenden bilemiyorum yumurtlama günümüydü degilmiydi ama PH beslenmede işe yarıyor bol bol soda için eşinizde ilişkiden 45 dk önce kahve içsin sper hızını arttırıyormuş
Rabbim gonlundekini nasip etsin insalah saglillsAmin dua edin bize de benimde iki kızım var inşallah üçüncü erkek olur sizin ilk erkekmiş yumurtlama günümü ilişki oldu çünkü genelde o gün erkek olma ihtimali yüksekmiş bildiklerinizi biraz paylaşırmısınız bu arada Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Amin cümlemizin inşallahRabbim gonlundekini nasip etsin insalah saglills
Kızlarrr nerdesiniz erkek çocuğu olanlar paylaşımlarınızı bekliyoruz