Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Cnm adett birtikten kaç gün sonra erkek olma şansı var
yumurtlamana bağlı arkadaşım adet sonrası tek ilişki ile erkek bebeğe hamile kaldı. ama ben adetin ilk gününü baz alarak sayarsan 14. gün hamile kaldım. demekki o gün yumurtam çatlamış. yumurta takibi yapsan iyi olur. ovülasyon testleri alıp yapabilirsin. çift çizginin en belirgin olduğu gün ilişkiye girersen erkek olma ihtimali artar.

yumurtlamana bağlı arkadaşım adet sonrası tek ilişki ile erkek bebeğe hamile kaldı. ama ben adetin ilk gününü baz alarak sayarsan 14. gün hamile kaldım. demekki o gün yumurtam çatlamış. yumurta takibi yapsan iyi olur. ovülasyon testleri alıp yapabilirsin. çift çizginin en belirgin olduğu gün ilişkiye girersen erkek olma ihtimali artar.
Yani sen adetinin birinci gününü saymadın ertesi gün den itibaren sayıp 14 .gündemi kaldin hamile

Evet kizlar önce bu videoyu izleyiniz bi derim:)

Su an kizim karnimda Rabbim sag saglim dogurmayi nasip etsin sunlari deneyecegim buyuk arastirma sonucu sunlari buldum:KK48: hemen özetleyeyim
aybasindan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsak, çocuk erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
ilişki sırasında kadın orgazm olmaz ise kız ,ilk orgazm olur ise erkek olma ihtimali yüksek olmaktadır.
yüzeyel ilişki ile kız ,derin cinsel ilişki ile erkek olma ihtimali artmaktadır.
Ve de erkegin dinc oldugu zamanlarda iliskige girilmeli aksi takdirde kiz olur
Insallah bunlari deneyipte erkek bebek sahipi olanlarin yorumunu bekleriz:)

Cnm bişey soracam sen erkek bebek bekliyorum dedinya adetten hemen sonra mı ilişkiye girmiştin

Cnm bişey soracam sen erkek bebek bekliyorum dedinya adetten hemen sonra mı ilişkiye girmiştin
Yok canim ben kiz bebek bekliyorum:)
Insallah ikinciye Rabbim erkek kismet eder sadece kizimin cinsiyyetini oyrenmek istediyim zamanlar ilgileniyordum bogle seylerle
Insallah tatlim "oglum olacak" haberini bekliyoruz:) yani senden bekliyoruz demek istedim)

[QnımE="Ayse2016, post: 43925699, member: 708913"]Insallah tatlim oglum olacak haberini bekliyoruz:)

Kiz yilimi cikti ikinize de?[/QUOTE]
EveT canım kız dönemi çıktı. Ara dönem falan değil yani.

[QnımE="Ayse2016, post: 43925699, member: 708913"]Insallah tatlim oglum olacak haberini bekliyoruz:)

Kiz yilimi cikti ikinize de?
EveT canım kız dönemi çıktı. Ara dönem falan değil yani.[/QUOTE]
A bak sen o zaman yanlis bana ara yil cikti kiz bi de canim bende su rus cin tum takvimler erkek gosterdi ama kizim olacak takvimlere guvenim yok

Yok canim ben kiz bebek bekliyorum:)
Insallah ikinciye Rabbim erkek kismet eder sadece kizimin cinsiyyetini oyrenmek istediyim zamanlar ilgileniyordum bogle seylerle
Insallah tatlim "oglum olacak" haberini bekliyoruz:) yani senden bekliyoruz demek istedim)
Himm :anneadayı::anneadayı:yanlış anlamışım pardon

EveT canım kız dönemi çıktı. Ara dönem falan değil yani.
A bak sen o zaman yanlis bana ara yil cikti kiz bi de canim bende su rus cin tum takvimler erkek gosterdi ama kizim olacak takvimlere guvenim yok[/QUOTE]
Ortalıkta çeşit çeşit çin Takvimi var hangisine inanacağız ki. Hepsinden farklı çıkıyor. Rus Takvimini denemedim çğnkü eşim kan bağışında bulunduğu için ben de doğru çıkma ihtimali düşüyor. m.prokerala.com/kids/baby-gender/chinese-pregnancy-gender-chart.php bir de bu siteye bak bakalım. Doğru çıkacak mı senin madem kızın olacak cinsiyeti öğrenmişsin. Burda ayları bile gün gün ayırmış. Son adetine göre
m.prokerala.com/kids/baby-gender/chinese-pregnancy-gender-chart.php

A bak sen o zaman yanlis bana ara yil cikti kiz bi de canim bende su rus cin tum takvimler erkek gosterdi ama kizim olacak takvimlere guvenim yok
Ortalıkta çeşit çeşit çin Takvimi var hangisine inanacağız ki. Hepsinden farklı çıkıyor. Rus Takvimini denemedim çğnkü eşim kan bağışında bulunduğu için ben de doğru çıkma ihtimali düşüyor. m.prokerala.com/kids/baby-gender/chinese-pregnancy-gender-chart.php bir de bu siteye bak bakalım. Doğru çıkacak mı senin madem kızın olacak cinsiyeti öğrenmişsin. Burda ayları bile gün gün ayırmış. Son adetine göre
m.prokerala.com/kids/baby-gender/chinese-pregnancy-gender-chart.php[/QUOTE]
Yok canim yine erkek cikti :KK70:
Tum takvimler ille erkek dige direnmis durum ama kizim olacak

canım benim annem 3 kız annesi 4. çocuğu istediklerinde almanyada gezmedikleri dr kalmamış bir tanesi şunu demiş adetin in başladığı günü 1 sayarak 14.günde ilşkiye girersen rkek olur demiş ve doğru sonrasındaa bir erkek kardeşimiz oldu ve biz 3 kız da evlenince bu yöntemi uyguladık üçümüzün de ilk çocukları erkek ancak şu da var öncesinde 3-4 gün ilişkiye girmemeniz gerekiyor unutma

canım benim annem 3 kız annesi 4. çocuğu istediklerinde almanyada gezmedikleri dr kalmamış bir tanesi şunu demiş adetin in başladığı günü 1 sayarak 14.günde ilşkiye girersen rkek olur demiş ve doğru sonrasındaa bir erkek kardeşimiz oldu ve biz 3 kız da evlenince bu yöntemi uyguladık üçümüzün de ilk çocukları erkek ancak şu da var öncesinde 3-4 gün ilişkiye girmemeniz gerekiyor unutma
Canim bi tek 14uncu gundemi iliskiye girilmeli yani sonrasinda yine lazimmi?

yok canım sadece 14. gün kadın rahmi yalnızca o gün sadece erkek spermini içine çekermiş
erkek spermi içine almaz rahim rahim önemli değil :oops:o gün yumurta catlamissa erkek spermi hızlı olduğu için çatlamış yumurtaya girir döllenme başlar x yavaş olduğu için rahminde 7 gün yaşayıp olur

X