Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Takma Allah korusun canım.Dikkat et kendine.Benimde geçen 4 aylikken gebelik sonlandi.Dr.dedi sagliksiz çocuk oldumu bu aylarda ya düşük yada kalp atisi durarak sonlaniyor.Kimi sağlıksız gebeliklerde inatçı çıkıyor özürlü çocuk oluyor.Allah muhafaza ama dusuklerinde bizim icin elbet var bi hayrı.Biz bilemeyiz.Bizim gözümüzde hayir gibi görünen seylerin arkasında şer.Şer gibi görünen şeylerin arkasında hayir vardır biz bilemeyiz.Rabbim hakkimizda hayirlisini nasib etsin.

Aminnn canimmmm hayrilisi neyse o olsun demekten baska Bise yok su saatten sonra

Birde kacinilmaz gogus agrisi iste baskada yok bulanti yok hayret ettim ben kizlarda hamile kaldimi ogrendimde kusmaya basladim bakalim bunda kusacammi simdilik bulantinin b si yok erkendir daha bence

Yok vallaha hic cekmedim bel agrisi ama bunda dedimya zaten adet sacisi cekiyorum diye ara ara belime batiyordu bugun daha cok var bel agrisi
Ben erkeklerde bel agrisi olur diye biliyorum.Benimde belim cok ağrır.Ozellikle ayakta fazla durdummu egilemem artık bel agrisindan.Bulantilar da şimdi degil 7. Veya 8. Haftalarda başlar.

Evet oyuzden erken

evet aynen oyle canim Hadi dualarimiz seninle sira sende kasma kendini benim gibi ben kastim icin cok hissettim yum gununu karnimin ici yaniyodu resmen bacaklarim sonrada allahin izniyle sira@miragebloom da
Saol canım stres yapmamam gerekiyo haklısın..şu testleri bi yapayımda yorumları sorucam inşallah..

Saol canım stres yapmamam gerekiyo haklısın..şu testleri bi yapayımda yorumları sorucam inşallah..
Insan ister istemez stress yapiyo ben surekli takip etmekten kendimi okadar sIktimki kasik agrisindan bel bacak agrisindan duz duramadim iki buklum oldum sonra bi sicak suya girdim rahatladim oyuzden fazla stress yapma canim

Insan ister istemez stress yapiyo ben surekli takip etmekten kendimi okadar sIktimki kasik agrisindan bel bacak agrisindan duz duramadim iki buklum oldum sonra bi sicak suya girdim rahatladim oyuzden fazla stress yapma canim
Testlerden stres olmam inşallah..çift çizgi ne zaman olcak, oldumu olmadımı..silindimi..:) ben zaten hemen strese girerim:))

Birde kacinilmaz gogus agrisi iste baskada yok bulanti yok hayret ettim ben kizlarda hamile kaldimi ogrendimde kusmaya basladim bakalim bunda kusacammi simdilik bulantinin b si yok erkendir daha bence
Sen kizlarinda gebeligi ogrenene kadar 6 haftalik olmustur en az e zaten ondan bir kac gun sonrada bulantilar başlar

Sen kizlarinda gebeligi ogrenene kadar 6 haftalik olmustur en az e zaten ondan bir kac gun sonrada bulantilar başlar
Yok ben kizlarimi ikisinde ogrendimde aynen bu sekil oldu adetim olamadan 4/5 gun once ogrendim sabirsiz oldumdan hep erken ogrendim ben adetim hic gecmedi

Gogus agrisinda kiyafetimi giyemiyordum.Dogrudur.Ama simdi geçti
Evet goguslerim agriyor 20 haftalikken bakiyolar cinsiyetine heryerine gelisimine burda birde surekli echo yok o gicik birdefa kalp atisi icin gidiyosun ikinci defada 20 haftalikken heryerlerini bakiyolar sagliklmi velan cinsiyetide ozaman soyluyolar sabirsiz olursan parayla girebiliyosun cinsiyeti 20 haftdan once ogrenmek icin

Hangi ülkeydi, taramalar falan yokmu..avrupa ve Amerika 2-3 un dışında ultrason yapmıyor duyduğum kadarıyla..

Hangi ülkeydi, taramalar falan yokmu..avrupa ve Amerika 2-3 un dışında ultrason yapmıyor duyduğum kadarıyla..
Ben hollanda iki kere giriyosun burda hersey yolunda giderse bir kalp atisi iki saglikli olup olmadi herseyini tamamladimi cinsiyet normal rutin kontrollerde sadece kalp atisi dinliyolar ve elleriyle karnina bakiyolar

Ben hollanda iki kere giriyosun burda hersey yolunda giderse bir kalp atisi iki saglikli olup olmadi herseyini tamamladimi cinsiyet normal rutin kontrollerde sadece kalp atisi dinliyolar ve elleriyle karnina bakiyolar
Ne saçma..12.haftamda cinsiyeti söyledi özelde.Devlettede 14.haftamda ayni seyi söyledi

Vallahi ben acayip stress olmustum acaba dedim cok stress yaptim ondanmi tutmadiki dedim kendi kendime ama varmis biraz heycan yaratti Hahahah insnallah tutunur bana
Tutunur Allah ın izniyle..aklına hiç düşük falan getirme...dr lar bana düşük yaptıysan sevin buna demişlerdi..ilk aylarda genelde kromozom bozukluğundan oluyormuş..sağlıkla kucağına alırsın inşallah gönlündeki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…