Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Ewet canim bebek dusuncesi buyuleyici peki senin rötus var miydi. Benim 4 seansim biti tuylerim ccook az kaldi o da ince ayva tuylerim kaldi. Ama her seanstan 2 hafta sonra rotusum vardi.
Benim de bitecek gibiydi aralarda da tarama seansları vardı kalanlara atış yapılıyor yani toplamda baya seans oluyor

Ayyy ne güzel biz de veririz haberleri inşallah benim kadın doğumcu bana sen çok dikkat et demişti yumurtalıkların çok iyi çalışıyor en ufak bir şeyde hamile kalma ihtimalin çok yüksek demişti yumurta üretimi mi ney fazlaymış maşallah deyimde
Massalahhh benimkide kapti hemen daha iki gun once ne konusuyodum simdi ne:KK48::KK48:

Insanllah canim benim seninde guzel haberlerini aliriz Sen basla islemlere dikkatli takip et ovulasyon testini hayirlisiyla tam gunune denk getirirsen tutar insanllah allahin izniyle
İnşallah saol canım..bu ay daha dikkatli olucam..geçen ay ya kaçırdım yada ovulasyon olmadı.. 11.günü başlamıştım..bu ay 8. Günü başlıcam inşallah

Bende yum dan birgun once tesadufen baslamistim testte benim kafamda 14
Duncu gun catlar saniyodum bugun diyelim testi yaptim iki kere ertesi gun aksama catladi 11 gun catladi bende
Evt işte hesapladığımız günün dışında çıkabiliyo..bu kez dikkatli olurumda inşallah ovulasyon olur

Mujdemi isterim vallaerkektir inşallah.Gozun aydın ola canım.Çok sevindim.
Agzindan bal damliyo insanllahhh su dusuk tehlikesini kalp atislarini duyayim ondan sonra inanirim ben cunki ben iki kere yasadim onu bi dusuk bi dogum bi dusuk bi dogum simdide onlar gibi olursa bir dusuk daha Allah korusunnn yasatmasin fazla dusunmeemye calisiyorum normal hamile degilmisim gibi devam ediyorum suan cunki cok takinca basina geliuo

Benim adet süresi 23-24 gün..8.gün başlamam gerekiyor kılavuza göre ..akıntılarıda takip ederim canım..
Evet oyuzden erken
Benim adet süresi 23-24 gün..8.gün başlamam gerekiyor kılavuza göre ..akıntılarıda takip ederim canım..
evet aynen oyle canim Hadi dualarimiz seninle sira sende kasma kendini benim gibi ben kastim icin cok hissettim yum gununu karnimin ici yaniyodu resmen bacaklarim sonrada allahin izniyle sira@miragebloom da

X