Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Bana ozelden atmıştı testini hatirliyorum.Koyuyu yakalayinca 6 saatte bir yap nasil az bi farkla siliklesmeye baslarsa bilki çatlamış.Kiminin agrisiz çatlama oluyor.Yani 6 saat icinde iliski oldu bebegimin
tamam canım..bende rahatsız ederim seni testleri yapınca..

Dualarimdasiniz canım.Rabbim gonlunuzden geceni nasib etsin hayirlisyla inşallah
Ben lazere gidiyorum ya 3-4 ay bekleyip ondan sonra mı yapıyım yoksa 27 şubattaki adetimden sonra başlasam bişey olurmu en son geçen hafta gittim kafam karışık bir daha gitmem ama beklemek de istemiyorum vazgeçerim diye

Ben lazere gidiyorum ya 3-4 ay bekleyip ondan sonra mı yapıyım yoksa 27 şubattaki adetimden sonra başlasam bişey olurmu en son geçen hafta gittim kafam karışık bir daha gitmem ama beklemek de istemiyorum vazgeçerim diye
Kadın doğumcuya sormuş sabirin 3-4 sonra demiş oda canım..için rahat değilse bikaç uzmana daha danış istersen

3-4 ay sonra olcaktı canım eksik yazmışım
Bizim kadın doğumcu sıkıntı olmaz dedi gebeliğe engel değil dedi ama gebeyken yasak kesinlikle dedi ama öyle 3-4 ay falan demedi sadece deri altına gidiyor o ışınlar fazla ileri gitmiyor etkisi de çabuk geçiyor dedi tüm doktorlar farklı konuşuyor hangisine inanıcağımızı şaşırdık

X