- 11 Kasım 2015
- 642
- 665
- 29
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Himm deniyecegim sagolbirde ferıdun kunaktan ızledım gecen gun oda dını kıtaptan okudum dedı ve gosterdı ekranda ......ılıskı sonrası ayakları uzatın erkek ısteyenler saga dogru donsun hafıf ....kız ısteyenler sola dedı
Yumurtaların çoğalıp gelişip büyümesini sağlayan bi ilaçCnm klomen nedir
HımmmYumurtaların çoğalıp gelişip büyümesini sağlayan bi ilaç
Evet tam da bunu yaziyirdum canim:) ben su an kizima hamileyim cok sukue insallah ikinci cocugum erkek olsun isterim ve internetde bi arastirma yapmistim aynen erkek sabirli olup esini beklerse erkek yok eger ilk erkek olursa kiz olur bunun dogrulugunu kendimden biliyorum:)benım suan cocougum yok ama annemden halamdan bılıyorum onlarada bır dını bılgı yazan kıtaptan yazarak kagıt vardı......dıyor kı ılıskıde kadın once bosalırsa erkek erkekten sonra bosalırsa kız olur yazıyodu.....eee erkek spermı hızlı ımıs kıza gore kadında erkekten once bosalırsa kaygan ortam olcagından dolayı olabılır......bırde yenı duydum hamıle kaldıgın yas ve ayın toplamı eksı 9 sonuc cınsıyet verıyormus.....tekse erkek çiftse kız
Banamı dedin biliyorum ama ustume alıyorum. ..aminn cnmEvet tam da bunu yaziyirdum canim:) ben su an kizima hamileyim cok sukue insallah ikinci cocugum erkek olsun isterim ve internetde bi arastirma yapmistim aynen erkek sabirli olup esini beklerse erkek yok eger ilk erkek olursa kiz olur bunun dogrulugunu kendimden biliyorum:)
Bi de sogle bisey var Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
Tutarsa haberdar edersin canim insallah rabbim sana bi tane de nurtopu gibi erkek bebek verir
Evet canim sana dedim amin ben bi kac site aticam sana mesajla arasturmalarim var bakarsin ordan daBanamı dedin biliyorum ama ustume alıyorum. ..aminn cnm
Ben bunu hiç bilmiyordum ama her ilişki sonrasında sağ tarafıma dönüp ayaklarımı hafifçe karnıma doğru çekerdim, ve şimdi allahın izniyle oğlumu bekliyorumHimm deniyecegim sagol
Canim bende tutmadi o:)Ben bunu hiç bilmiyordum ama her ilişki sonrasında sağ tarafıma dönüp ayaklarımı hafifçe karnıma doğru çekerdim, ve şimdi allahın izniyle oğlumu bekliyorum
Hiiiiiç anlamam bu işlerden canım ya yukarıda bir arkadaşla yazmış görünce şaşırdım zaten :) ne bileyim aslında böyle şeylere de pek inanıyorum aslında ama şöyle birşey okumuştum Efendimiz s.a.v kadın yorgun erkek dinç olduğu zaman ilişki olur ve çocuk olursa bebek erkek olur, kadın dinç . erkek yorgun olursa bebek kız olur. Diye söylemişCanim bende tutmadi o:)
Bak o dogru canim dogruluk payini kendimizden biliyorum:)Hiiiiiç anlamam bu işlerden canım ya yukarıda bir arkadaşla yazmış görünce şaşırdım zaten :) ne bileyim aslında böyle şeylere de pek inanıyorum aslında ama şöyle birşey okumuştum Efendimiz s.a.v kadın yorgun erkek dinç olduğu zaman ilişki olur ve çocuk olursa bebek erkek olur, kadın dinç . erkek yorgun olursa bebek kız olur. Diye söylemiş
Allah nasip ederse ikinci çocukta çok dinç olmam lazımBak o dogru canim dogruluk payini kendimizden biliyorum:)
Benim de yorgun olmam lazimAllah nasip ederse ikinci çocukta çok dinç olmam lazım
bır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmısEvet tam da bunu yaziyirdum canim:) ben su an kizima hamileyim cok sukue insallah ikinci cocugum erkek olsun isterim ve internetde bi arastirma yapmistim aynen erkek sabirli olup esini beklerse erkek yok eger ilk erkek olursa kiz olur bunun dogrulugunu kendimden biliyorum:)
Bi de sogle bisey var Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
Tutarsa haberdar edersin canim insallah rabbim sana bi tane de nurtopu gibi erkek bebek verir
Canim ya bana da gonderirmisinbır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs
Haha ay biz alemiz yaBenim de yorgun olmam lazimay insallah Rabbim gonlunumuzdekini nasip eder hepimize
Çok merak ettim ben bu takvimi. Eğer zahmet bana da gönderir misin acababır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs
Evet yahuHaha ay biz alemiz yaamin amin Rabbim istediğimizi en hayırlı şekilde nasip etsin
Ben hep kendimi dinç sanıyordum ama değilmişim demekki, hep yanılmışımEvet yahu
Kiz ben de hep yorgun sanardim vallaBen hep kendimi dinç sanıyordum ama değilmişim demekki, hep yanılmışımhayırlısı dedim, demekki hayırlısı buymuş