Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Evet tam da bunu yaziyirdum canim:) ben su an kizima hamileyim cok sukue insallah ikinci cocugum erkek olsun isterim ve internetde bi arastirma yapmistim aynen erkek sabirli olup esini beklerse erkek yok eger ilk erkek olursa kiz olur bunun dogrulugunu kendimden biliyorum:)
Bi de sogle bisey var Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
Tutarsa haberdar edersin canim insallah rabbim sana bi tane de nurtopu gibi erkek bebek verir

Banamı dedin biliyorum ama ustume alıyorum. ..aminn cnm

Tatlim bide suraya bilgilerini gir ikinizde de erkek yili ne zamansa o zaman yap bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim bende tutmadi o:)
Hiiiiiç anlamam bu işlerden canım ya yukarıda bir arkadaşla yazmış görünce şaşırdım zaten :) ne bileyim aslında böyle şeylere de pek inanıyorum aslında ama şöyle birşey okumuştum Efendimiz s.a.v kadın yorgun erkek dinç olduğu zaman ilişki olur ve çocuk olursa bebek erkek olur, kadın dinç . erkek yorgun olursa bebek kız olur. Diye söylemiş

Bak o dogru canim dogruluk payini kendimizden biliyorum:)

bır de bı takvım var bızde ama cın takvımı deıl bende baskasından aldım suana kadar kımse yanılmadı yurtdısındakı dr dan alınmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…