- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.101
Aynen benim öyle oluyor. Ama dediğin gibi onaltıncı günümde çok san cim oluyor. Hatta doktora bile gittim. Yumurta dollenmesi oluyor dedi. Gelgelim bana biz hemen hergün ilişki oluyor. Adetten K orundugum gibi sınırsız her akşam oluyor. Bu bizim evlilik teki problem olmuş. O yüzden benim teorim sık ilişki nedenine bagliyomBenim yumurtlama günüm şaşmaz çünkü adetlerim çok düzenlidir,2 ayda 2 tane test yaptım ve ikisi de 16.günü gösterirdi bide vücudumu iyi tanırım,akıntım normalde çok azdır ama yumurtlama günümde mutlaka artar ve ertesi gün yine normale döner,mutlaka başım ve kasıklarım ağrırdı zaten bunların ikisi bana yeterli oluyordu anlamam için fakat kasım ayında eşim şehir dışına çıkacaktı ve yumurtlama gününü fln boşverdik çünkü hep dediğim gibi illa erkek olsun diye uğraşmıyorduk,12-13 kasım gibi hamile kaldım. Başka bi yerde adetten sonra hamile kalınırsa bebek erkek olur deniyor hatta bu konuda topikler açıldı ve birçok kişi destekledi evet doğru diye,ee adetten sonra ki dönem zaten yumurtlama öncesi oluyor:) ya bu işler karışık fazla kafa yorunca işin içinden çıkamıyorsun.
Olabilir canım çünkü sık ilişki y spermini azaltıyormuş,yumurtlama gününden çok bence ilişki sıklığı daha önemli. Aman ya yeter ki sağlıklı olsunlar bak ne güzel işte prenseslerin var Peygamber Efendimiz bile kız çocuğu doğurmak kadının bereketinden gelir,kız evladı rahmet erkek evladı nimettir Allah nimeti daima sorgu sual eder rahmeti ise daima ödüllendirir demiş. Kız oğlan hepsi canımız kanımız eskiden millet erkek diye çıldırırken şimdi devran tersine döndü.Aynen benim öyle oluyor. Ama dediğin gibi onaltıncı günümde çok san cim oluyor. Hatta doktora bile gittim. Yumurta dollenmesi oluyor dedi. Gelgelim bana biz hemen hergün ilişki oluyor. Adetten K orundugum gibi sınırsız her akşam oluyor. Bu bizim evlilik teki problem olmuş. O yüzden benim teorim sık ilişki nedenine bagliyom
Tabiki herşey Allah ın taktiri..sadece y hücreleri bile olsa Rabbimin istemesi gerekiyor..bunda hepimiz hemfikiriz..çok ısrar etmek yanlış tabi..Allah bebeğimizin sağlığıyla sınava sokmasın..kızımda olsa başımın tacı olucak elbette..bu yöntemler %100 deil tabi..herşeyi yapıtta kızı olanlar var..nasip herşey..shettles yöntemi sende tutuyomu diye merak ettim canımBenim yumurtlama günüm şaşmaz çünkü adetlerim çok düzenlidir,2 ayda 2 tane test yaptım ve ikisi de 16.günü gösterirdi bide vücudumu iyi tanırım,akıntım normalde çok azdır ama yumurtlama günümde mutlaka artar ve ertesi gün yine normale döner,mutlaka başım ve kasıklarım ağrırdı zaten bunların ikisi bana yeterli oluyordu anlamam için fakat kasım ayında eşim şehir dışına çıkacaktı ve yumurtlama gününü fln boşverdik çünkü hep dediğim gibi illa erkek olsun diye uğraşmıyorduk,12-13 kasım gibi hamile kaldım. Başka bi yerde adetten sonra hamile kalınırsa bebek erkek olur deniyor hatta bu konuda topikler açıldı ve birçok kişi destekledi evet doğru diye,ee adetten sonra ki dönem zaten yumurtlama öncesi oluyor:) ya bu işler karışık fazla kafa yorunca işin içinden çıkamıyorsun.
Çok haklısın canım zaten iki prenses istedim. Bana layık görüp verdi. Çok şükür kızımın parmak olayını biliyon belki kafayı yedim. Olup d irildim resmen. Ama insanoğlu bu derler ya istekleri bitmez. Benim ışte o iki prensim olsun yeter derim. Inşallah olur hayırlısıyla. Olmazsa da olamazsın yine iki kızım olsun. Allah hayırlısıyla kucağına nasip etsin. Ama ben bu döllenme tedavisini deneyeceğim. Bize yardımcı olduğun için tsk ederim. Allah yavrularını bağışlasın sanaOlabilir canım çünkü sık ilişki y spermini azaltıyormuş,yumurtlama gününden çok bence ilişki sıklığı daha önemli. Aman ya yeter ki sağlıklı olsunlar bak ne güzel işte prenseslerin var Peygamber Efendimiz bile kız çocuğu doğurmak kadının bereketinden gelir,kız evladı rahmet erkek evladı nimettir Allah nimeti daima sorgu sual eder rahmeti ise daima ödüllendirir demiş. Kız oğlan hepsi canımız kanımız eskiden millet erkek diye çıldırırken şimdi devran tersine döndü.
Seninde tutmuyor canım..evt soğuk havalar küçük bi ihtimalKızlar benim eşim hem çok et yer hemde benim büyük kizimda eylül K ucugunde ekimde hamile kaldım biri haziran diğeri temmuz doğumlu bence o da ihtimal oluyo
Yumurtlamadan once hamile kalinmazki.iliskiyi kasdettin heralde oda mumkun degil canım.Catlamadan 3 4 gun once olsa kiz olur yuzde yüz.Dedigim gibi ikisi bir arada olmasi gerek.Dikkatli okumadin heralde.1 ay esimin yemesine dikkat ediyorum.Kalite açısından.Sonrada yumurtlamaya denk gelecek.Yumurtlamaya denk gelse ve spermler kaliteli olmasa gene kız olur.Ben yumurtlamadan 3-4 gün önce hamile kaldım ama bebeğim erkek. Yumurtlama gününde hamile kalanların hepsinin ozaman oğlu olurdu tabi şans az da olsa artıyordur ama özellikle aşılama ile hamile kalanların da %50 kız %50 erkek.
Benimde aynen boyle düzenli asla şaşmaz hep 14. Gün yumurtam catlar ama birgün dr.kontroluna gittim 19.günümdü dedi yumurtan çatlamış.Eşim il dışındaydı.Ertesi ay test yaptım denemek için 14.gün çatladı.Sonraki ay gene test yaptım gebelik için bukez 12.gün çatladı.Yani doktorumda dedi yumurtalarin işi hic belli olmaz bazen gün degisebiliyorlarmis.Senin erken çatlamış demeki canım.Yumurta takibi yaptirmadan net bişey denilemez...Benim yumurtlama günüm şaşmaz çünkü adetlerim çok düzenlidir,2 ayda 2 tane test yaptım ve ikisi de 16.günü gösterirdi bide vücudumu iyi tanırım,akıntım normalde çok azdır ama yumurtlama günümde mutlaka artar ve ertesi gün yine normale döner,mutlaka başım ve kasıklarım ağrırdı zaten bunların ikisi bana yeterli oluyordu anlamam için fakat kasım ayında eşim şehir dışına çıkacaktı ve yumurtlama gününü fln boşverdik çünkü hep dediğim gibi illa erkek olsun diye uğraşmıyorduk,12-13 kasım gibi hamile kaldım. Başka bi yerde adetten sonra hamile kalınırsa bebek erkek olur deniyor hatta bu konuda topikler açıldı ve birçok kişi destekledi evet doğru diye,ee adetten sonra ki dönem zaten yumurtlama öncesi oluyor:) ya bu işler karışık fazla kafa yorunca işin içinden çıkamıyorsun.
Aşılama yapildigindada canım spermin kaliteli olanını seçip asilarlar.O esnada hangisi kaliteliyse o tutulur.Yani erkegin sperm kalitesi cok onemli rol oynuyorBen yumurtlamadan 3-4 gün önce hamile kaldım ama bebeğim erkek. Yumurtlama gününde hamile kalanların hepsinin ozaman oğlu olurdu tabi şans az da olsa artıyordur ama özellikle aşılama ile hamile kalanların da %50 kız %50 erkek.
Benimde 11 gun catladi bu ay silince catlamis oluyo iste anlamadim Bennie tutmadikiBenimde aynen boyle düzenli asla şaşmaz hep 14. Gün yumurtam catlar ama birgün dr.kontroluna gittim 19.günümdü dedi yumurtan çatlamış.Eşim il dışındaydı.Ertesi ay test yaptım denemek için 14.gün çatladı.Sonraki ay gene test yaptım gebelik için bukez 12.gün çatladı.Yani doktorumda dedi yumurtalarin işi hic belli olmaz bazen gün degisebiliyorlarmis.Senin erken çatlamış demeki canım.Yumurta takibi yaptirmadan net bişey denilemez...
Tamam da adetten sonra ki 5 gün içinde ilişki olursa erkek olur diyorlar hangisine inanıcaz ki. Hem eğer sadece yumurtlama gününde erkek olsaydı ozaman dünyada ki dengesizliği düşünsene,doktorlar bile yüzde yüz demiyorlar bu yönteme ancak şansı arttırabilir diyorlar ki benim doktorum %51-52 anca artar dedi. Hiçbir yöntem yüzde yüz değildir kaç kişi doktor takibinde yapılmasına rağmen yine kıza hamile kaldı,erkeğin spermi y veya x yatkınsa bence ona pek bir çözüm yok.Yumurtlamadan once hamile kalinmazki.iliskiyi kasdettin heralde oda mumkun degil canım.Catlamadan 3 4 gun once olsa kiz olur yuzde yüz.Dedigim gibi ikisi bir arada olmasi gerek.Dikkatli okumadin heralde.1 ay esimin yemesine dikkat ediyorum.Kalite açısından.Sonrada yumurtlamaya denk gelecek.Yumurtlamaya denk gelse ve spermler kaliteli olmasa gene kız olur.
allah bagıslasın canım darısı basıma ısteyen herkese ınsallahTatlim ben ogle yaptim sagda oldu yumurtlamam ve sonuc cok sukur bi kizim oldu) yani sanirim bu dogru olmayabiliyor
Evet canım kesinlikle haklısın. Çünkü ben ve arkadaşım kibris gideriz diye düşünürdüm. Ama eşim günah dedi. Tabi bende allahtan korkarım. Varsın olmasın dedim. Bu topigi duydum ve üye oldum. Yumurta tedavileri vb. gibi şeyler kafama daha da yattı. Ama arkadaşım K ibrisa gitti geldi ve adet oldu. Çünkü eşinin y spermleri azmis. Tek embrio nakledildi oda tutmadı. Ongun orda kaldı. Yine gidip deniyecez. Diyo ben onu insallah gitmemeye ikna ederim. Çünkü bu bence allaha karşı çıkmak oluyor diyom anlamıyor. Doktorlar ona eşinin y spermleri çok az ve kalitesiz demiş. X leri gayet iyi ve kaliteliymis. anlamadigim bu spremlerin sayisi esit olmasi gerekmez mi? Biri digrrinden fazla mi? Oluyor.Aşılama yapildigindada canım spermin kaliteli olanını seçip asilarlar.O esnada hangisi kaliteliyse o tutulur.Yani erkegin sperm kalitesi cok onemli rol oynuyor
İşte bak demek ki erkeğin sperminde y kromozomu yeterli veya kaliteli değilse ister yumurtanın çatladığı saniyede ilişkiye gir yine de olmaz.Aşılama yapildigindada canım spermin kaliteli olanını seçip asilarlar.O esnada hangisi kaliteliyse o tutulur.Yani erkegin sperm kalitesi cok onemli rol oynuyor
Evet canım kesinlikle haklısın. Çünkü ben ve arkadaşım kibris gideriz diye düşünürdüm. Ama eşim günah dedi. Tabi bende allahtan korkarım. Varsın olmasın dedim. Bu topigi duydum ve üye oldum. Yumurta tedavileri vb. gibi şeyler kafama daha da yattı. Ama arkadaşım K ibrisa gitti geldi ve adet oldu. Çünkü eşinin y spermleri azmis. Tek embrio nakledildi oda tutmadı. Ongun orda kaldı. Yine gidip deniyecez. Diyo ben onu insallah gitmemeye ikna ederim. Çünkü bu bence allaha karşı çıkmak oluyor diyom anlamıyor. Doktorlar ona eşinin y spermleri çok az ve kalitesiz demiş. X leri gayet iyi ve kaliteliymis. anlamadigim bu spremlerin sayisi esit olmasi gerekmez mi? Biri digrrinden fazla mi? Oluyor.
Benim de canım çok kotuyum.Evet ben doktora sordum onu dedim
Y spermlari az veya gucsuz oldundan tutmama sansi olurmu dedim
Hayir dedi esit dedi valla bilmiyorumki yaww kafam allak bullak oldu tamamen
Hah bak şimdi anladım seni ve evet aslında herşey spermin kalitesinde bitiyor,ben ilk okuduğumda sandım ki yumurtlama gününde koşulsuz şartsız erkek olur,hızlı okuyunca gözümden kaçtı canım. Şimdi netleşti ve evet burda yüzde yüz katılıyorum sperm kalitesi çok önemli,ancak cinsiyet tayini ile cinsiyet seçilebilir diyorlar ama onda bile başarısız olma ihtimali varmış.Yumurtlamadan once hamile kalinmazki.iliskiyi kasdettin heralde oda mumkun degil canım.Catlamadan 3 4 gun once olsa kiz olur yuzde yüz.Dedigim gibi ikisi bir arada olmasi gerek.Dikkatli okumadin heralde.1 ay esimin yemesine dikkat ediyorum.Kalite açısından.Sonrada yumurtlamaya denk gelecek.Yumurtlamaya denk gelse ve spermler kaliteli olmasa gene kız olur.