- 1 Mayıs 2020
- 160
- 172
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.321
Aynen canım yiyecek ekmekleri varmış rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsin inşallahO küçük kalbinle dua etmişsin ama tabi onunla alakalı olduğunu sanmıyorum benyiyecek ekmekleri varmış 3 bacının benim de ikimci kızım yolda ben bile duyunca üzüldüm ama yapacak bişey yok yiyecek ekmeği varmış bizde kızlarla damatlarla yola devam ederiz o değil damatları inşallah seçebiliriz kızlar bize bırakır
Amin cnm insllah bende yeni hamile oldugumu ogrendim insllah saglikla bir sekilde ilerler onsllah oğluş tuturmusuzdurÇok teşekkür ederimrabbim cümlemizin göz nurlarını korusun inşallah
İnşallah rabbim gönlüne göre versinAmin cnm insllah bende yeni hamile oldugumu ogrendim insllah saglikla bir sekilde ilerler onsllah oğluş tuturmusuzdur
Insallah gönlündeki gibidir. Hayırlı olsun. Çin takvimine baktin miAmin cnm insllah bende yeni hamile oldugumu ogrendim insllah saglikla bir sekilde ilerler onsllah oğluş tuturmusuzdur
Allah razi olsun cnmInsallah gönlündeki gibidir. Hayırlı olsun. Çin takvimine baktin mi
Allah razi olsun cnmbir yerde erkek diyor bir yerde kiz
Nette cin takvimi cinsiyet hesaplama yazdim orda cikan sayfalara baktimNerden baktiniz
Hayırlısı gönlünüzden geçen nasip olur insallah. Ben de bu ay deniyorum ve çin takvimine gore erkek. Bakalim tutacak miNette cin takvimi cinsiyet hesaplama yazdim orda cikan sayfalara baktim
Amin Allah razi olsun ben inanmiyorum cin takvimine rabbim sizinde gonlunize gore versin inşallahHayırlısı gönlünüzden geçen nasip olur insallah. Ben de bu ay deniyorum ve çin takvimine gore erkek. Bakalim tutacak mi
Canim benim gecmis olsun gözünaydin, saglikla büyüsün bebegin hayirli evlat olsun insallahSelam kızlar kız mı erkek miCinsiyet merak ederken kız olduğunu öğrenince üzüldüğüm ama doğmasını dört gözle beklediğim minik meleğim doğdu çok şükür rabbim herkese gönlündekini nasip etsin ben küçükken annem erkek kardeşimi çok seviyor diye Allah dua ederdim oğlum olmasın diye sanırsam çok içten etmişim 3 kızım oldu Belki benim için hayırlı olan buymuş diyorum
Tebrik ederim canim, hayirli saglikli olsun, gonlundekini nasip etsin AllahAmin cnm insllah bende yeni hamile oldugumu ogrendim insllah saglikla bir sekilde ilerler onsllah oğluş tuturmusuzdur
Çok teşekkür ederimCanim benim gecmis olsun gözünaydin, saglikla büyüsün bebegin hayirli evlat olsun insallah
Allah razi olsun cnmTebrik ederim canim, hayirli saglikli olsun, gonlundekini nasip etsin Allah
Amin teşekkür ederim. Kimi duyduysam hep tutmuş. Insan bi ümit etkileniyor.Amin Allah razi olsun ben inanmiyorum cin takvimine rabbim sizinde gonlunize gore versin inşallah
Canım benim çok geç oldu kusura bakma. Senı tebrık ederim. Allah sana bebegını ve çocuklarını bağışlasın. Analı babalı mutlu büyüsünTebrik ederim canim, hayirli saglikli olsun, gonlundekini nasip etsin Allah
Rabbim gonlunuze gore versin ama cokta inanmayin cin takvimine hakkinza hayirlisi olsunAmin teşekkür ederim. Kimi duyduysam hep tutmuş. Insan bi ümit etkileniyor.
Amin canim benim insallahÇok teşekkür ederimcanım .zaman ne kadar hızlı geçiyor yumurta çatladımı diye sorarken bebiş oldu şimdi .Allah hepizin evlatlarını bütün kötülüklerden korusun inşallah Güzel hayırlı evlat olmalarını nasip etsin
Saglikla gelsin insallah canimAllah razi olsun cnminsallah sağlıkla keseyi ve kalp atisinida görürüm cnm daha once bos gebelik oldugu icin icimde korku var biraz
Amin canim benim cumlemizin insallah cok tesekkur ederimCanım benim çok geç oldu kusura bakma. Senı tebrık ederim. Allah sana bebegını ve çocuklarını bağışlasın. Analı babalı mutlu büyüsün
Amin cnm benimSaglikla gelsin insallah canim
Amin canim benim cumlemizin insallah cok tesekkur ederim