- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #106.341
Iyi oda canim cok sukur, huysuz huzursuz bi bebek bi sekilde buyuyor iste ☺Amin cnm benimsenin kuzucuk nasil annesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi oda canim cok sukur, huysuz huzursuz bi bebek bi sekilde buyuyor iste ☺Amin cnm benimsenin kuzucuk nasil annesi
Ya yerim masallah rabbim size bagislasin cnm insallahIyi oda canim cok sukur, huysuz huzursuz bi bebek bi sekilde buyuyor iste ☺
Amin canim çok teşekkür ederimYa yerim masallah rabbim size bagislasin cnm insallah
Canım hiç takvim mavim bakma insanın moreli çok bozuluyor rabbim takdir etmişse inş olacak ama dualarına devam et okumalar yap cinsiyet öğrenene kadar rabbim gönlündekini nasip etsin inşYa yerim masallah rabbim size bagislasin cnm insallah
Ben bu haftalarda anlamıyorum canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim gönül muradınla müjdelenirsin
Evet canım ovülsyon testi kullandım, çatlama gününü değerlendirdimBen bu haftalarda anlamıyorum canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim gönül muradınla müjdelenirsin
Test kullandın mı canım
Foto varsa atar mısın canım bizlere de örnek olur hangi aşamada değerlendirdin?Evet canım ovülsyon testi kullandım, çatlama gününü değerlendirdim
Pikten sonra ki açılma dimi bu canım bundan 8 saat sonra bi ilişki daha mı olduBöyleyken ilişki oldu ve 8 saat sonra garanti olsun diye tekrar ilişki oldu
Evet canım pikten sonraki açılma ve 8 saat sonrasıPikten sonra ki açılma dimi bu canım bundan 8 saat sonra bi ilişki daha mı oldu
Canım senin pik ve çat arası kaç saat sürüyorduEvet canım pikten sonraki açılma ve 8 saat sonrası
Benim yumurtlamam bir gün sürüyor bir gün içinde pik-ultra pik ve 8 saat sonra çatlıyorCanım senin pik ve çat arası kaç saat sürüyordu
Sende tutuyomu buKızlar ovulasyon testinde,yumurtanın catladigi tarih ve saatini aşağıdaki ay takvimine girip,ay burcuna karşılık gelen burç ne ise bı bakarmisiniz cinsiyetler tutuyor mu
Yumurtanın catladigi tarih saat ve sizin bulunduğunuz il ilçe neresi ise girin hesapla butonuna basın
Dikkat ! Güneş değil ay burcuna bakın
Bir oğlum var onda da ovu testi kullanmadımSende tutuyomu bu