- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #105.721
Ultra pik de böyle olmuyor ki c cizgisi niye silinmiş anlayamadım. Bu da yumurtlama sanırım.Selam kızlar bende ovulasyon takibi yaptım.en son testi akşam 9 da yaptım. Bu geceyi değerlendirdim.zamanlamam iyi mi sizce?inşallah oğlum olur ya isteyen herkesle birlikte
Canım sen ultrasonda gördün mü bebeğiniyumurta çatlayınca mı yaptınız siz de?
hayır canım daha 1 şubatta deneme olduCanım sen ultrasonda gördün mü bebeğini
Ben teste ters bakmışımSelam kızlar bende ovulasyon takibi yaptım.en son testi akşam 9 da yaptım. Bu geceyi değerlendirdim.zamanlamam iyi mi sizce?inşallah oğlum olur ya isteyen herkesle birlikte
Hee bende senin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum vallahayır canım daha 1 şubatta deneme oldu
dua edin kızlar.. ben sizin okuduğunuz dualara katılamamıştım o zaman yeni takip etmeye başlamıştım..Hee bende senin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum valla
Benim hiç belirtim olmadı canım hala bile sadece koku hassasiyeti dışında pek birşey yokBen de ultrapikten sonra yaptım yani t c den daha koyuydu gece, o gecenin sabahında doktora gittim çatlamaya başlamış dedi. sonrasında denedik. Hayırlısı. 1 şubatta denedik, acayip bel ve kasık ağrısı oluyor. yerleşirken ağrın çok oldu mu canım? hemen ilk hafta yani bu..
Hee bende senin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorumhayır canım daha 1 şubatta deneme oldu
senın ikinci mi ucuncu mu acaba cocuk canmBenim hiç belirtim olmadı canım hala bile sadece koku hassasiyeti dışında pek birşey yok
İnşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur seninde. Rabbim herkesin gönlüne göre versindua edin kızlar.. ben sizin okuduğunuz dualara katılamamıştım o zaman yeni takip etmeye başlamıştım..
İlk canımHee bende senin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
senın ikinci mi ucuncu mu acaba cocuk canm
Benim ikinci.. ilk çocuğum kız, şuan 4 yaşında.. o nedenle erkek çocuğu da tatmak istiyorum. ilki erkek olsaydı kız isterdim. yani benimki sırf iki duyguyu da tatmak.. Allah ne verirse başımızın üstünde..Hee bende senin haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
senın ikinci mi ucuncu mu acaba cocuk canm
aminn..İnşallah hayırlı sağlıklı bir oğlun olur seninde. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Erkek istemenin özel bir nedeni varmı acabaİlk canım
Ayy benimde öyle kızım 3 yasında. Bende çok istiyorum iki duyguyu da tatmak ama aile faktörü de var tabi. Eşimin ailesi cok ister ilk cocugumda bile süpriz beklediler kız deyınceBenim ikinci.. ilk çocuğum kız, şuan 4 yaşında.. o nedenle erkek çocuğu da tatmak istiyorum. ilki erkek olsaydı kız isterdim. yani benimki sırf iki duyguyu da tatmak.. Allah ne verirse başımızın üstünde..
Kız istedim canım bnErkek istemenin özel bir nedeni varmı acaba
Sağol canım inşallah iyidir ya bide hem sağ hem sol yumurtam gelişti hangisi tutacak ne olacak bilmem artıkBen teste ters bakmışımkusura bakma bence iyi
AnaaKız istedim canım bn
Allh bağışlasın cnm cok merak ettim kaçıncı haftalarda bir kız bir erkek dedilerYok
Oglum oldu 3cu pasam simdi kiz calismalari varsa korkuyom
Doktor mu söyledi bunu sana. Öyle olunca iki kasıkta da ağrı oluyor dimi. Ben anlamıyorum hangi yumurtam catladıgnı her ay ıkısıde agrıyor cunkuSağol canım inşallah iyidir ya bide hem sağ hem sol yumurtam gelişti hangisi tutacak ne olacak bilmem artık
Evet doktor söyledi.benim hep sol yumurtam çatlardi.bu ay yumurta masajı yaptım sanırım o iyi geldi. İki taraftada ağrı hissettim sol daha çok büyümüş ama ikisi de çatlar dedi.bakalim hangisi tutacak nasip.demekki sende çift yumurtalıktan oluyor. Doktora gitsen netlesirDoktor mu söyledi bunu sana. Öyle olunca iki kasıkta da ağrı oluyor dimi. Ben anlamıyorum hangi yumurtam catladıgnı her ay ıkısıde agrıyor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?