- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.681
Gercekten sacmalik 50% deseydi bari cok demis tobe tobeValla cnm bende anlamdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekten sacmalik 50% deseydi bari cok demis tobe tobeValla cnm bende anlamdım
Çünkü bu 31 saatin 21 saati pik 10 saati ultra pikti
Evet canımSen ultra pikten sonra mı yaptın
Baska foto yokmu bu neresi ay nasil bi resim vermis sana yuzdelik verdigi gibi bi resimBoyle bir foto var bacak arası ola bilir mi yorum yapacak olan var mi
Hahha valla cnm hiç güleceğim yoktu allh da seni güldürsün ben poposuna benzettim bence işaretlediğim yerde kizlara ait olan çıkıntı diyeyimBaska foto yokmu bu neresi ay nasil bi resim vermis sana yuzdelik verdigi gibi bi resim
Aslında gittigim doktor özel hastanenin çok iyi bilgili bir doktoruydu benim şansım isteeBaska foto yokmu bu neresi ay nasil bi resim vermis sana yuzdelik verdigi gibi bi resim
Benim ikinci kızımda böyle bir çıkıntı vardı.doktor net söyleyemem bir kaç hafta sonra tekrar bakalım çıkıntı büyürse erkek yoksa kız dedi.klitoris mis gördüğü çıkıntı. İnşallah senin çıkıntı büyür her zaman ümit vardır.rabbim bilir.olmazsa da hayırlısı böyleymiş kuzu..Hahha valla cnm hiç güleceğim yoktu allh da seni güldürsün ben poposuna benzettim bence işaretlediğim yerde kizlara ait olan çıkıntı diyeyim
Cnm eğer 12 hafttalik fason olsaydı senin dediğin olurdu 17 haftaya yaklaştım erkek olsa mutlaka belli olurdu ben öyle düşünüyorum bilmiyourmBenim ikinci kızımda böyle bir çıkıntı vardı.doktor net söyleyemem bir kaç hafta sonra tekrar bakalım çıkıntı büyürse erkek yoksa kız dedi.klitoris mis gördüğü çıkıntı. İnşallah senin çıkıntı büyür her zaman ümit vardır.rabbim bilir.olmazsa da hayırlısı böyleymiş kuzu..
Kacinci haftada söyledi sanaBenim ikinci kızımda böyle bir çıkıntı vardı.doktor net söyleyemem bir kaç hafta sonra tekrar bakalım çıkıntı büyürse erkek yoksa kız dedi.klitoris mis gördüğü çıkıntı. İnşallah senin çıkıntı büyür her zaman ümit vardır.rabbim bilir.olmazsa da hayırlısı böyleymiş kuzu..
14 haftada vardı çıkıntı 16. Haftada netleşti canım.hayirlisi ... inşallah hayırlısıyla kucağına alırsınKacinci haftada söyledi sana
Sağol cnm tesekkir ederim14 haftada vardı çıkıntı 16. Haftada netleşti canım.hayirlisi ... inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
Testle takip etmen lazimArkadaşlar merhaba benim adetim düzenli değil 40 50 günde bir oluyorum sağlıklı bir erkek bebek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim bana yardımcı olur musunuz
Bu cocuk seni catlatacak bana bi kiz bi erkek dediler 33 haftalikken erkek dediler ben kordondur diye dusunmek istedim bi ne gorim 39 haftalik dogumda pipili kizim olmus dedim insalah benim kadar beklemezsinAslında gittigim doktor özel hastanenin çok iyi bilgili bir doktoruydu benim şansım istee
Adet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra testle takip edecem tam pik olunca mi yoksa silinmeye mi başlayınca mi ilişki olacakTestle takip etmen lazim
Ben de ultrapikten sonra yaptım yani t c den daha koyuydu gece, o gecenin sabahında doktora gittim çatlamaya başlamış dedi. sonrasında denedik. Hayırlısı. 1 şubatta denedik, acayip bel ve kasık ağrısı oluyor. yerleşirken ağrın çok oldu mu canım? hemen ilk hafta yani bu..Evet canım
Yaaa sonunda kızın mı oldu pekiBu cocuk seni catlatacak bana bi kiz bi erkek dediler 33 haftalikken erkek dediler ben kordondur diye dusunmek istedim bi ne gorim 39 haftalik dogumda pipili kizim olmus dedim insalah benim kadar beklemezsin
Benim fikrim pik suresi kisa ise pikken denenmesi. Eger pik uzun suruyorsa ilk silinmede denenmesiAdet olmayı bekliyorum adet olduktan sonra testle takip edecem tam pik olunca mi yoksa silinmeye mi başlayınca mi ilişki olacak
benim ilk çift çizgi yani t ve c nin eşit koyulukta olduğu gün pazar sabah 9.30 de ilk yaptığım testle gördüm. Pazar sabahı bunu gördükten sonra akşam en son testte T, c den daha koyuydu, yani ultra pik dedikleri zaman oldu. Doktora gönderdim. Daha çatlamaz hemen deneme istersen yarın çatlar yarın akşam denersin dedi. zaten çatladıktan 24 saat sonra yani o sürede gebelik oluşabiliyor dedi. bekledim ben de. pazartesi sabah doktora gittim çatlamaya başlıyor dedi. eve geldim test yaptım t silinmeye başlamıştı. 14.00 gibi denedik, bir de gecesinde oldu. hayırlısı olsun..Benim fikrim pik suresi kisa ise pikken denenmesi. Eger pik uzun suruyorsa ilk silinmede denenmesi
Gayet guzel olmus zamanlama, peki ultra pik tahminen kac saat sürdü, bide doktora gittiginde yumurtanin seklimi bozulmustu yeni mi catliyordu yoksa sivi hale gecmis miydibenim ilk çift çizgi yani t ve c nin eşit koyulukta olduğu gün pazar sabah 9.30 de ilk yaptığım testle gördüm. Pazar sabahı bunu gördükten sonra akşam en son testte T, c den daha koyuydu, yani ultra pik dedikleri zaman oldu. Doktora gönderdim. Daha çatlamaz hemen deneme istersen yarın çatlar yarın akşam denersin dedi. zaten çatladıktan 24 saat sonra yani o sürede gebelik oluşabiliyor dedi. bekledim ben de. pazartesi sabah doktora gittim çatlamaya başlıyor dedi. eve geldim test yaptım t silinmeye başlamıştı. 14.00 gibi denedik, bir de gecesinde oldu. hayırlısı olsun..