- 9 Eylül 2020
- 160
- 61
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #105.701
Tamam teşekkürler peki bu yöntem tutuyor mu acaba tutanlar fazla miBenim fikrim pik suresi kisa ise pikken denenmesi. Eger pik uzun suruyorsa ilk silinmede denenmesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam teşekkürler peki bu yöntem tutuyor mu acaba tutanlar fazla miBenim fikrim pik suresi kisa ise pikken denenmesi. Eger pik uzun suruyorsa ilk silinmede denenmesi
benim gördüğüm şekli bozulmuştu, 3 gün önce gittiğimde 15 mm dedi ve o zaman sol tarafımda yusyuvarlak bir yumurta vardı görüntüsünü verdi. karın arkasında sıvı fazlalaşmış çatlayacak dedi. senin söylediğin durumun ikisinin ortası gibi bir durum sanırım.Gayet guzel olmus zamanlama, peki ultra pik tahminen kac saat sürdü, bide doktora gittiginde yumurtanin seklimi bozulmustu yeni mi catliyordu yoksa sivi hale gecmis miydi
Kader Kismet tabi,biz ihtimali belki biraz yukseltiyoruz, insallah dileyen herkeste tutarTamam teşekkürler peki bu yöntem tutuyor mu acaba tutanlar fazla mi
Oyleyse zamanlaman harika olmus, tam zamaninda iliski olmus, insallah tutar,benim gördüğüm şekli bozulmuştu, 3 gün önce gittiğimde 15 mm dedi ve o zaman sol tarafımda yusyuvarlak bir yumurta vardı görüntüsünü verdi. karın arkasında sıvı fazlalaşmış çatlayacak dedi. senin söylediğin durumun ikisinin ortası gibi bir durum sanırım.
Kasık ve belde ağrılarım var daha pazartesi denedik ama şimdiden kasık bel ağrısı normal mı ki? sanki tuttu gibi ama cinsiyet ne acaba? bu kadar erken belirti yaşanması..Oyleyse zamanlaman harika olmus, tam zamaninda iliski olmus, insallah tutar,
Bel agrisi iyi canim, benim de ilk gunden agrilarim baslamisti, tuttugunu oyle anladim, insallah tuttuysa da erkektir hayirla sagliklaKasık ve belde ağrılarım var daha pazartesi denedik ama şimdiden kasık bel ağrısı normal mı ki? sanki tuttu gibi ama cinsiyet ne acaba? bu kadar erken belirti yaşanması..
YokYaaa sonunda kızın mı oldu peki
Bende özellikle seni takipteyim çünkü doktor takibi ve eş zamanlı test ile deneme yaptın merak ediyorum cinsiyeti,inşallah Allah'ım emeklerinin karşılığını sağlıkla nasip etsinKasık ve belde ağrılarım var daha pazartesi denedik ama şimdiden kasık bel ağrısı normal mı ki? sanki tuttu gibi ama cinsiyet ne acaba? bu kadar erken belirti yaşanması..
Bel ağrısından dolayı mı dedin erkektir diye canım? neden öyle düşündün?Bel agrisi iyi canim, benim de ilk gunden agrilarim baslamisti, tuttugunu oyle anladim, insallah tuttuysa da erkektir hayirla saglikla
Benim oğlumda da ilk önce bel ağrım olmuştu çokça amin ins oğlusun olurBel ağrısından dolayı mı dedin erkektir diye canım? neden öyle düşündün?
Bel agrisi baslarsa erkek diyorlar canimBel ağrısından dolayı mı dedin erkektir diye canım? neden öyle düşündün?
Bir de yorulma fln oluyor. Bacaklarım ağrıdı. yürüyüş yapmıştım ondan sonra.Bel agrisi baslarsa erkek diyorlar canim
Nasip olur insallah Bu aralar dikkat etBir de yorulma fln oluyor. Bacaklarım ağrıdı. yürüyüş yapmıştım ondan sonra.
Amin inş canımBende özellikle seni takipteyim çünkü doktor takibi ve eş zamanlı test ile deneme yaptın merak ediyorum cinsiyeti,inşallah Allah'ım emeklerinin karşılığını sağlıkla nasip etsin
sen bu kez kız mı istiyorsun canım? Erkek çocukta başka hangi belirtilerin olmuştu?Benim oğlumda da ilk önce bel ağrım olmuştu çokça amin ins oğlusun olur
Benimde ilk denemede tuttu o ağrılar hâlâ devam ediyor bebeğim kız. Hepsi nasip kısmet allah gönlündekini nasip etsin inşallahKasık ve belde ağrılarım var daha pazartesi denedik ama şimdiden kasık bel ağrısı normal mı ki? sanki tuttu gibi ama cinsiyet ne acaba? bu kadar erken belirti yaşanması..
yumurta çatlayınca mı yaptınız siz de?Benimde ilk denemede tuttu o ağrılar hâlâ devam ediyor bebeğim kız. Hepsi nasip kısmet allah gönlündekini nasip etsin inşallah
ultra pik i değerlendirmişsin anlaşılan öyle değil mi?Selam kızlar bende ovulasyon takibi yaptım.en son testi akşam 9 da yaptım. Bu geceyi değerlendirdim.zamanlamam iyi mi sizce?inşallah oğlum olur ya isteyen herkesle birlikte
Canım pik bugün öğlen 12 deydi.ben t silinince denedim. Doktora da gittim akşama çatlar demişti.ultra pik i değerlendirmişsin anlaşılan öyle değil mi?