- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #103.961
Amin inş eşime diyorum bu hafta gitmeyelim hafatyagidelim çünkü kız ise ister istemez biraz üzülürüz tatil dört günlük kötü geçerÇekelim İNŞALLAH. Rabbim kabul etsin niyetimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inş eşime diyorum bu hafta gitmeyelim hafatyagidelim çünkü kız ise ister istemez biraz üzülürüz tatil dört günlük kötü geçerÇekelim İNŞALLAH. Rabbim kabul etsin niyetimizi
Erkek derse de tatil güzel geçer ama. Olumlu düşün olumlu olsun benim umudum yok kendimden o ayrı. İnşallah gönlümüzdekini duyarız canımAmin inş eşime diyorum bu hafta gitmeyelim hafatyagidelim çünkü kız ise ister istemez biraz üzülürüz tatil dört günlük kötü geçer
Yok canim haftaya pazartesi 16.2 oluyor o zaman gidecemCanım gitmedin mi doktora hala eşim salı günü gidleim diyor biraz rahatsızım agrım oluyor die ama
Bencede gec git:)Amin inş eşime diyorum bu hafta gitmeyelim hafatyagidelim çünkü kız ise ister istemez biraz üzülürüz tatil dört günlük kötü geçer
Rabbim gönlüne göre versin canımCanim.haftaya pazartesi gideceğim bakalim kısmet
Canım test zor olmuyor mu doktor kontrolü daha mı kolay olur acabaKızlar 12.gün bugün 30 günlük döngüm teste göre yumurta yakın mı bugün devam edeyim mi teste?
Canım test zor olmuyor mu doktor kontrolü daha mı kolay olur acaba
Bencede çok n mantıklısı yoksa zor oluyor en azından kafan rahat okur ondan sonrası da artık olmasa bile en azından elimden geleni yaptım dersinZor oluyormuş evet bu ay takip yapıyorum sadece önümüzdeki ay nasipse hem doktor kontrolü hemde testle deneme yapacağım inşaallah
Gözünaydın canım sağlıkla kucağına al inşallahkizlar hastaneden geldim şimdi erkekmiş cinsiyeti
Saol canim teşekkür edrimGözünaydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Yaaa çok sevindimmmmm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkizlar hastaneden geldim şimdi erkekmiş cinsiyeti
Ayyy çok sevindim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim şükür ki güzel haberler aldıkkizlar hastaneden geldim şimdi erkekmiş cinsiyeti
Ayyy gözün Aydın canım çok sevindim adına rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşkizlar hastaneden geldim şimdi erkekmiş cinsiyeti
Hayırlı olsun cnm darisi başımızakizlar hastaneden geldim şimdi erkekmiş cinsiyeti
Hayırlı olsun cnm kucağına almakta nasip olsun darısı bizlere insallhkizlar hastaneden geldim şimdi erkekmiş cinsiyeti
Kuzu benim 2 kız da normal ne aşağıda ne yukarıdaydı. Ama bu bebek ağzımdan çıkacak gibi göğüs altımı zorluyor, bence onla da alakası yok yaaYa kızlar cinsiywtte tek inandigim sey var erkek bebekler yukarda duruyor kızlar asagida benim 3 kizimda cok asagidaydi göbek gibiydi aynî hos buda cok asagida ama.cinsiyeti belli olanlar yorumlarsaniz sevinirim