- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
İnşallah cnm sabrın sonucu güzeldir Allah'ın izniyle sen de güzel haberler alırsın inşallah ben de beklemedeyimİnşallah testlerde pozitif çıkarda...ben kontrollerin sonuna kadar sabrettim..birde düşükten sonra tedirgin oldum o yüzden sabrettim..dr un gebe kalabilirsin sözüne kadar bekledim
Amin canım inşallahİnşallah cnm sabrın sonucu güzeldir Allah'ın izniyle sen de güzel haberler alırsın inşallah ben de beklemedeyim
Ayyy cnm dualarımız seninle Allahım korusun evladını Allahım şifa versin hepimizin evlatlarını kazadan beladan saklasın Allahım. Çok geçmiş olsun tez Zaman'da iyileşir inşallah çocuk büyütmek zor bizim büyük olan da küçüğü çok düşürüyor çok deli oynuyorlar Allah'a emanet yani Allahım korusun onları sıkma canını bizi haberdar et gelişmelerden iyi düşün iyi olsun cnm öp benim yerime onları kıyamam. Bizim büyük kız da ufaklık 6-7 aylıkken kolunu çıkarmıştıBen varım. Ama coooook kotuyum. Küçük kızım ile büyük kızım oyniyordular içerde. Bende lavabodaydim. Bir çığlık sesi geldi. Kız kardeşime bağırıp bakmasını istedim. Kizkardesimde çığlık atarak abla kos kızın parmağı kapıda kaldı. Ben o halde döndüm. Esim ve kardeşimin eşi koştu. Ben çıkana kadar tüm ev kanda kalmış. Kızımın parmağı kapıda sıkışmış. Acilen hastaneye götürdüler. Ben halen soktaydim. Kibirdiyamiyordum. Eşimi aradım üst parmağı kirilmisti. Diğer kemikler ezilmisti. Uyuşturup ameliyat edilip eve geldi. kangiren riski varmis. Cok kotuyum. Aglamaktan gozlerim sisti. Psikolojim bozuldu. Canim cok yaniyor. Dua edin birsey olmasin. Keske benim barmagim olsaydi.
Tsk ederim canım. Allah razı olsun duaların için. Rabbim evlatlarimizi korusun insallah.Ayyy cnm dualarımız seninle Allahım korusun evladını Allahım şifa versin hepimizin evlatlarını kazadan beladan saklasın Allahım. Çok geçmiş olsun tez Zaman'da iyileşir inşallah çocuk büyütmek zor bizim büyük olan da küçüğü çok düşürüyor çok deli oynuyorlar Allah'a emanet yani Allahım korusun onları sıkma canını bizi haberdar et gelişmelerden iyi düşün iyi olsun cnm öp benim yerime onları kıyamam. Bizim büyük kız da ufaklık 6-7 aylıkken kolunu çıkarmıştı
Anin cnm ben de çok üzüldüm kendimi senin yerine koydum çok zor yine de Allahım dermansız dert vermesin daha büyük dertler vermesin o daha zor olur üzme Allah'ın izniyle iyi olur inşallah dualarım seninle cnm Allahım kazadan beladan sakınsın evlatlarımızıTsk ederim canım. Allah razı olsun duaların için. Rabbim evlatlarimizi korusun insallah.
Ayyy içim çok kötü oldu okurken canım çok geçmiş olsun..tez zamanda iyileşsin yavrun inşallah..Allah şifa versin..dualarım sizinle..Ben varım. Ama coooook kotuyum. Küçük kızım ile büyük kızım oyniyordular içerde. Bende lavabodaydim. Bir çığlık sesi geldi. Kız kardeşime bağırıp bakmasını istedim. Kizkardesimde çığlık atarak abla kos kızın parmağı kapıda kaldı. Ben o halde döndüm. Esim ve kardeşimin eşi koştu. Ben çıkana kadar tüm ev kanda kalmış. Kızımın parmağı kapıda sıkışmış. Acilen hastaneye götürdüler. Ben halen soktaydim. Kibirdiyamiyordum. Eşimi aradım üst parmağı kirilmisti. Diğer kemikler ezilmisti. Uyuşturup ameliyat edilip eve geldi. kangiren riski varmis. Cok kotuyum. Aglamaktan gozlerim sisti. Psikolojim bozuldu. Canim cok yaniyor. Dua edin birsey olmasin. Keske benim barmagim olsaydi.
Çok teşekkür ederim canım.Ayyy içim çok kötü oldu okurken canım çok geçmiş olsun..tez zamanda iyileşsin yavrun inşallah..Allah şifa versin..dualarım sizinle..
Günaydın..inşallah daha iyidir..benimde aklımdaGünaydın kızlar SEVECENİM Nasıl oldu kızın merak ettim sesiniz çıkmıyor
Çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun.Günaydın..inşallah daha iyidir..benimde aklımda
Cnm Allahım tez Zaman'da şifa versin inşallah morarmaz Allahım kazadan beladan görünmez kazalardan korusun evlatlarımızı AminSu an iyi canım. Esim ise gitmedi. Sürekli onunla ilgileniyor. Ben evdeki işleri hallediyorum. Bekliyoruz şimdiye kadar morarma yok. Inşallah olmaz da canım dua edin.
Ayyy evlat deyince bi kötü oluyorum Allahım korusun onlarıGünaydın..inşallah daha iyidir..benimde aklımda
Şimdilik yok diye biliyorum biz de yeni keşfettik burayı henüz çalışma aşamasındayız ama bir arkadaş bar ovülasyon testiyle yaptı bu hafta belli olcak hamile olup olmadığı ben de Allah'ın izniyle 27 şubattaki adetimden sonra düşünüyorum nasibimizde varsa olur inşallah ama bu yöntemleri deneyip hamile kalan arkadaş var bebeği erkek biz de ona soruyoruz bakalım kısmetKızlar nasılsınız......hamile kalan oldumu bu konu açıldıktan sonra..erkek bebege hamile kalan varmi..sonuçları bekliyorum
Ayyy evlat deyince bi kötü oluyorum Allahım korusun onları[/QUOTE
Amin..