Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Ben denedim bakicam haftaya test yapacam hamilemiyim degilmiyim bende test silinince iliskiye girdim bide ogun zaten asiri kasik agrilarim var yum catladi agri kesildi ordan anldim ben cayladini rabbimin hikmetimi bilmeme ama bukadar hissetmemistim agrisini oluyo ama busefer daha asiri bir agri oldu
Canım sen bu listeyi eksiksiz uyguladin mi

Canım sen bu listeyi eksiksiz uyguladin mi
Canim ben oyle diyet velan yapmadim benim yaptim tek sey oda yum catladi gun ilisiki baska Bise yapmadim dua ettim besmeleyle basladim niyetimi kalbimizden geceni diledik oyle yani baska diyet velan yapmadim sadece yum catladindan eminim cunki agrim oldu sonra siddetli bi agri girdi bianda kesildi agri bide ovulasyon testi iste baskada yapmadim bise

Az ara ara giriyo agrim bide islaklik cok oluyo akinti hissediyorum ama icimde bi his var hamile olduma dayir ama iste bende dusukte oluyorya oyuzden kalbini duyana kadar inanmam
İnşallah güzel haberlerini alırız..bende kasımda düşük yaptım bilirim o acıyı..Allah bidaha hiçbirimize yaşatmasın inşallah..benim dr yeni izin verdi gebeliğe bakalım hayırlısı

İnşallah güzel haberlerini alırız..bende kasımda düşük yaptım bilirim o acıyı..Allah bidaha hiçbirimize yaşatmasın inşallah..benim dr yeni izin verdi gebeliğe bakalım hayırlısı
Benim bir dusuk bir dogum oluyo ikinci kizimdada ondan once bi dusuk sonra kizim oldu simdi tekrarlanmasindan korkuyorum ama iste elden Bise gelmez Evet aci bir duygu malesef ama eger dogmus olsa o sekil oda ozurlu olur rabbim saglikli versin oyuzden

adetinin ilk günü 1. gün say ve 14. günde ,ilişkiye girin.kesin ve denenmiş tir.annem den öğrendik,ben ve 2 ablam aynı yöntemle erkek bebek sahibi olduk
Yani yumurta catladi gunmu diyosunuz siz takip ederkmi yoksa sayarakmi cunki herkezin adeti farkli oluyor canim

Benim bir dusuk bir dogum oluyo ikinci kizimdada ondan once bi dusuk sonra kizim oldu simdi tekrarlanmasindan korkuyorum ama iste elden Bise gelmez Evet aci bir duygu malesef ama eger dogmus olsa o sekil oda ozurlu olur rabbim saglikli versin oyuzden
Düşüklere sevinmem gerektiğini söyledi dr lar..ilk 3 aydaki düşükler kromozom bozukluğundan oluyormuş genelde..bidaha yaşamayız inşallah

benim bu dediğim 30 günlük periyodlarla görenler için.annem 3 kız doğurduktan sonra almanyada dr dr gezmiş erkek çocuk olması için.bir tane dr da bu yöntemi söylemiş sonra bir erkek kardeşimiz oldu.annemden duyduğumuz şekilde biz yaptık bizim de oğullarımız oldu.inşallah senin de gönlüne göre olur

adetinin ilk günü 1. gün say ve 14. günde ,ilişkiye girin.kesin ve denenmiş tir.annem den öğrendik,ben ve 2 ablam aynı yöntemle erkek bebek sahibi olduk
Adet döngüleriniz 28 gün mü? Eğer öyleyse söyledikleriniz doğru..benim düşükten önce yumurtlama günüm 12. Gün...testlerle doğrulanmış..

Ayyy inşallah olur deneyenleri okudukça heyecanlanıyorum sadece ovülasyon günü mü ilişkiyi öneriyorsunuz yoksa başka şeyler de yaptınız mı

benim bu dediğim 30 günlük periyodlarla görenler için.annem 3 kız doğurduktan sonra almanyada dr dr gezmiş erkek çocuk olması için.bir tane dr da bu yöntemi söylemiş sonra bir erkek kardeşimiz oldu.annemden duyduğumuz şekilde biz yaptık bizim de oğullarımız oldu.inşallah senin de gönlüne göre olur
Ozaman zaten yumurta catladi gunu diyosun canim herslde bende o sekil ovulasyon testiyle yaptim benimkisi 12 gunune denk geldi catlamasi 14 degil 14 Gec kaliyodum:KK64:

Canim ben oyle diyet velan yapmadim benim yaptim tek sey oda yum catladi gun ilisiki baska Bise yapmadim dua ettim besmeleyle basladim niyetimi kalbimizden geceni diledik oyle yani baska diyet velan yapmadim sadece yum catladindan eminim cunki agrim oldu sonra siddetli bi agri girdi bianda kesildi agri bide ovulasyon testi iste baskada yapmadim bise
Peki esin korundu mu 7 10 diyorlar

İnşallah olur ben 28 günde bir oluyorum ona göre hesaplayım o Zaman başka bir şey yaptınız mı ona ek olarak

Kac gün yani bak adetim bitti ertesi gun iliski oldu birde gecen cuma oldu iliski sonra ben pazar gunu ovulayon testi yaptim cift cizgiyi yakladim koyu gunleri karistirmiyosam sonra pazartesi aksama dogru o cizgi silindi iliski oldu toplam buzamana kadar uc iliski oldu yani ikisi korumali biri korumasiz

Kızlar shettles yöntemide bizim söylediklerimizi doğruluyor..yumurta çatladıktan sonra 24 saat içinde ilişki olucak..çoğu kişi tek ilişki diyor ama 2, 3 ilişki yaşayanlarında oğlu olmuş..yani testte çift çizgi silikleşince tek ilişki bana mantıklı geliyor

Kızlar shettles yöntemide bizim söylediklerimizi doğruluyor..yumurta çatladıktan sonra 24 saat içinde ilişki olucak..çoğu kişi tek ilişki diyor ama 2, 3 ilişki yaşayanlarında oğlu olmuş..yani testte çift çizgi silikleşince tek ilişki bana mantıklı geliyor
Benimkide tek iliski oldu sadece o testte siligi gordukten sonra ogun oldu iliski baskada olmadi

X